Iseloomustused.
31, Võru, Eesti

Tglt asi selles, et ei viitsinud enam neid lisainfos hoida.
Need on need  iseloomustused minu kohta.
Aaa, te võite ikka mulle kirjutada ise ka midagi, kui tahate. ;)


Teate ma kirjutaks siia maha pika jutu ,aga ma ei hakka lihtsalt,südames me mäleta kõik seda head ja neid mälestusi.
Liisu tead kui hea meil varem oli, kas mäletad üldse veel?Kõik oli korraas ja super ühtegi halba asja polnud meil olemasgi lõbusli 24/7,meie iganädalalõpu joomingud ja särgid värgid olid ka parimad mis eales saavad olla!
Teadsin teda juba folkloori ringist x),ja koolis käisime ka smaas aga lähemalt sian sind tundma see talv mil oli ka selle imelise aja algus (y) eem ,oli see vst siis,kui liisu tahtis strippi teha ja jooksis suuga vastu nööri vms?:DJa inge ainult naeris.
Meie seiklused ja särgid värgid nüüd!:)):
Kõik see väimela, aiih see oli ju hea ;p ja ka see i**** suur must m**n seda me meenutasime kaalati trennis hüpates kõrgust ja sellele mõeldes õnnestus hüpe pidevalt!Ning need sekiskad kehaosad aiihkuimõnusad,see sinu vanaema ülelaskmien ja nn agnega hommikul kell kuus kelgutama minekk jaajaa ,tol ööl tantsis Liisu karujõmmiga(a)Liisu oli vägaväga segi. puhtalt viina vms?:DAga Riivo vanaema oli ju jube:D Iisand see oli nii õudne aga mina võtsin tookord asja nii raulikult. ja siis hommikul peale toda kohe mu poole sööma kõik! :D Aa meenub veel see jaanikoppel,kooopsu,urvatutt ning 123 SÕIDAMEE!:d:dd,28 märts ,ma usun et see jääb kauaks meelde!Järgmine aasta teeme uue rekordi!Aga trennis hakkame ikka koos käima!jeejee heljumusiii(L):))maitea neid asjuon lihtsalt veel liialt palju maihakka enam maiviitsi ka.
Aga tüdruk need ajad mis ma olen veetnud sinuga ja kõige selle meie gängbängfamiiliaga on olnud liigahääd!Igavesti meeles!Kuid jah:'(
Tegelt okei nii nüüd liisust kaa ,Kahju et Liisu enam ego pole ja ei tunnista kui ilus ta on!Tgeelikult sellel tüdrukulon ilus ja naljasoont palju!Aa su näljutamised olid ka head:))Maitea mida ma vahepeal teeks ilmasinuta. koos on hea meenutada vanu aegu ja kõike seda mis oli! Tüdruk keda saan usaldada teades et ta ei räägi sinu saladusi välja!ta on lihtsal liigahea ,et olla tõsi.temas on olemas niipaljugi mida paljudel jällegist pole .
usu mind mis ka meie vahel ei juhtuks tea ma armastan sind elulõpuni kallis!(LLL..elulõpuni ja igavesti!)Sinuga koos tekivad mul alati pöörased iided kulla!:*
usu mind mis ka meie vahel ei juhtuks tea ma armastan sind elulõpuni kallis!(LLL..elulõpuni ja igavesti!)tea seda teksti oleks siin lõpmatuseni aga inge pole niiosav kirjaniks nagu sina musi.
(l)(k)armastab!
Ingee:*[--i---]

Liisu on selline blondiin vahepeal et ajudajab krussi ; D Aga samas on ta selline musike mulle et oeh. Liisule meeldib pidu jepjepjep . Ta on üldse selline energipomm et ohhohhohhh. Igaljuhul kõik sõnad mis sinu kohta olen tahtnud öelda on kas siis sulle näkku öeldud või msnis, sa tead et mul pole sinu kohta midagi halba öelda .niiet bye kullake :*
Siku (-Sikuu-)

Liisu on siuke tüdruk keda on võimatu iseloomustada, sest et vahest on tema jutust võimatu aru saada . Ta räägib nii kiiresti nagu tahaks kõik maailma asjad viide minutisse mahutada . Alati kui näen teda siis on nägu naerul ja see teeb endal ka tuju paremaks . Ta ei ole võlts inimene ja ei ürita mängida kedagi teist kes ta pole . See oli naljakas, kui ma need malevas olles paar päeva tööl käisin ja me koos võisime lõpmatuseni 4 tundi klatsida :D Paremat töökaaslast võis tahta . Igatahes teadke, et temaga nii lihtsalt igav ei hakka :)
Santa (kiisumiisu11)

Armas tibi, kes alati naeratab ja naerab armsalt. Ja kindlasti on eriti armas kuulda, kuidas sa arutad endaga mis saab, kui võtta sõnalt ergutama ära G-täht. Oi sina oled üks tõeline blondiin ( ära võta südamesse. ). Ahja. Parandan: Tõeliselt armas blondiin !
Maarja (tigerkyyzu)

Liiisu, hmm , siiamaani küll ülihea mulje jätnud tips. Mingi ilgelt mõnusa jutuga ja nalja viskab ja värki. Huumor ongi põhiline, maitea varem kuidagi arvasin et mingi tibi ja blabla , aga huj ongii! ELusõbralik on vot. Ja mulle meeldib et ta nimel on U täht lõpus. Minujaoks on see kuidagi nii .. eriline ;D. Ja muarust blondiini mõistusega sa küll eriti ple , kuigi , kohuke oled ikka xD.
A muidu Pl0x, Normalno liisu :*
Demy (-BadDreams-)

Liis - Marie Pihus.
Oli esimene maleva suvi 2006, kui ma nägin imekaunist tüdrukut Liisut esimest korda, esmapilgul tundus ta mulle selline: " ülbe, üleolev, tarkutav jne. . " , kuid mis teha, eksisin ma selles kohutavalt.
Maleva suvi oli alanud ja juhtus nii, et Liisu oli minuga samas toas, esimesel päeval saime kohe sõpradeks kõik oli tore ja hea.
Olles malevas ära, sai Liisu mulle juba kopsakalt kalliks piigaks, msn-is sai räägitud, reidis pilte komenteerides palju nn " kiss - laave " pandud.
Aga mingi moment juhtus nii, et me ei suhelnud enam eriti mitte, väljas olles " tsau " ütlesime, kui väga palju aega oli siis ega kallistusestki puudu ei tulnud, jutt kaa venis enam - vähem suust välja, egas nii oligi kuni selle suveni.
Tuli maleva suvi 2007. üritasime väga saada ühte vahetusse, aga paraku see nii ei saanud olema. kahjuks. Aga peale seda, kui temal oli malevas käidud ja minul, akkasime me kuidagi äkki väga hästi läbi saama. kuidagi kohe väga hästi.
väljas akkasime käima, suhtlema kuidagi väga palju. Rääkisime üksteile juba parasjagu kõigest.
Ja nüüd tegelikult ma tahangi öelda, et see tüdruk on lihtsalt parim, ma saan talle kõigest rääkida, kohe apsoluudselt kõigest. meil on alati nii toree 8)
oleme viimasel ajal nii palju koos, ja see tüdruk tähendab mulle juba liiga palju, ta on nii kallis ja niihea :)
minu armas kiisu (@)
kohe väga palju armastan oma Liisut.
miljoneid südameid (LLL. . )
Lässu (-L2ss) 

289 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.