15.08.2007
(H)
33, Rakvere, Eesti

(A)

emm!! nii!! kõik algas sellest et õhtul kella 11 aeg helises mu telefon! kätlin hellas ja kutsus mind õue!!

:)

autoga lällama...

sõitsime niisama ringi ja siis läksime rakkesse vahe peal tuli autost ühte head lugu mille nime ja esitajat ma ei mäleta...

raido hakkas narrima et kas lähed täna jälle put´rskaevu ujuma.. sest ma ükskord angelega käisin seal ja päääris armas oli raidol on sellest video ka...;) kätili ütles et tavaika lähme et vahe pole.. ma olin ka kohe nõus.. mingid kaks tibi istuid purskaevu juuures pinkidel ja rääkisid juttu aga mul ja kätul oli suht suva sest meil oli jube plava ja me ei viitsinud kuskile trippima hakkata et ujuda saaks.. ennem vette minekut võtsime pluusid ja jalanõud ära et need kuivaks jääksid... kui me vette ronisime siis toppisid teised me riided kuskile puude otsa ja mingtesse imelikesse kohtadess peitu...;) raido sai jummala häid pilte ja video aga siis hakkasid teised karjuma et ment ment!! mina ei uskunud ja kätlin ei kuulnud...;) lõpuks jõudis kohale kui ta marguse autost välja kutsus...;S krt me jooksime kätliniga kuskile majade vahele pimedusse paljajalu seal oli nagu hullult valus joosta sest kruusa tee ja mingid puu oksad oli pidevalt jalge all...;)

lõpuk viis ment marguse kaasa ja me tulime välja teised ütlesid et nüüd minge jooksuga peitu kuhugile et ment tuleb tagasi.. minu telefon jäi raido kätte ja kätu oma võtsime kaasa...;) me läksime jälle mingi hullu maa paljajalu...;)

irw...

läksime mööda aiamaid lubjaka juurde ja lubjaka juurest mäe alla kus teised meid pirgiti maja juures ootasid...;) panime kuskilt lubja tehase tagant kuhugile kruusa tee peale kätu kukkus mitu korda jummala haledalt!! me pidime läbi mingi kraavi ujuma et nagu edasi saada see kraav oli lubja vett täis!! me tulime liiga vara tänavae ja kuuulisme et mingi auto me olime vast mingit maja seina kus aias oli keti korér meie ja koera vahel polnud mitte just eriti palju maad...:S läksime natike edasi siis tuli jälle mingi auto see oli jälle ment ja me ronisime sireli põõsasse...;)

kurat!! jummala hull nagu!!

kui me lõpuks piku aja juurde jõutsime olid teised seal ja nad rääkisid et ment tundis mu ära ja kui ma trahvi ei taha saada siis pean teisipäeval jaoskond minema et saan mingi loengu koos margusega et margus ka trahvi ei saanud kuigi oli jummala täis...;)

siis hakkasime koju sõitma... kätlin ja biku läksid koju ja mina raido margus ja seeba läksime liigvalda.. kui hakkasime alevist välja jõudma siis teised ajasid midagi et ment on sabas!!!

:S

tegelt ei olnud... siis tee peal rääkisime tee peal et äkki saab ühiskondliku margus ütles selle peale et mina saaaan oma ühiskondliku laanemäe seljas teha...;)

siis ma sain koju ja raido lubas hellata teisipäeval ja küsida kuidas läks...;)

ohj see oli nagu jammala koom!!!

kätu valged püksid on nüüd kõike muud kui valged...,) kurat me jäim keset jooksmis seisma ja irnusime sest see oli tegelt väääga naljakas...;)

et varsti saate lugeda mida laanemägi head ka rääkis...;)

8 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.