Nii head. :) ;*
29, Riidaja, Eesti

*Ma ei armasta sind mitte üksnes seepärast, kes sa oled, vaid seepärast, kes mina sinu seltsis olen. Ma ei armasta sind mitte üksnes seepärast, kuhu sa oled jõudnud, vaid ka seepärast, kuhu mina sinuga jõudnud olen. Ma armastan sind seepärast, et sa oled teinud rohkem kui mitstahes õpetus, et mind paremaks muuta, ja sa oled teinud rohkem kui mistahes saatus, et mind õnnelikuks muuta. Sa oled teinud seda ainsagi puudutuseta, ainsagi sõnata, ainsagi viipeta. Sa oled teinud seda, olles sina ise. Võib-olla sõbraks olemine just seda tähendabki.

*Oli kord üks väike tüdruk , tal oli alati kaasas üks mõmmi , mõmmi kellest ta tõesti hoolis . See mõmmi oli tal alati ja igalpool kaasas , kunagi ta ei jätnud seda mõmmit maha . Kuni päevani mil ta enam seda mõmmit ei leidnud . Ta otsis seda mitu päeva , isegi mitu nädalat , aga ei , mõmmi oli kadunud . Aga mõmmi võttis endaga kaasa ühe tähtsa asja , selle väikse tüdruku südame .

*As we grow up,we learn that even the one person that wasn't supposed ever let you down probably will.You will have your heart broken,probably more than once,and it's harder every time.You'll break hearts too,so remember how it felt when yours was broken.You'll fight with your best friend.You'll blame a new love for things an old one did.You'll cry because time is passing too fast,and you'll eventually lose someone you love.So take too many pictures,laugh too much,and love like you've never been hurt,because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.Find a guy who calls you beautiful instead of hot,who calls you back when you hang up on him,who will stay awake just to watch you sleep.Wait for the guy who kisses your forehead,who holds your hand in front of his friends.Wait for the one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you.Wait for the one who turns to his friends and says..."that's her!"

(L)

11 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.