lugu , koolivägivallast .
28, Tallinn, Eesti

jällegi , üsna igav ja mõttetu olla , ja nii palju on selliseid taolisi lugusi olnud , teistegi inimestega , aga jälle rõhutan , see jutt ei käi mitte kellestki ! :)

lugege siis !!

Paul !

Paul ta oli täiesti tavaline poiss ! Ta käis 7. klassis ja oli nagu iga teinegi poiss ! Tal oli suur pere :ema ,kasuisa ,õde Paula ( 12 a ) , poolvend Artur ( 4 a ) ,poolõde Liina-Marii ( 1,5 a ) ja ema oli rase ,ühesõnaga oli perre sündimas veel 5. laps ! Ta vanemad olid lahutatud , isal oli uus naine ja 3. kuune poeg Mattias ! Paulil ei olnud mitte ühtegi tüdrukut olnud , sest ta oli kõigi arust liiga tavaline ja teda noriti koolis , kuigi , tema ise ei teinud selleks midagi ta oli lihtsalt üks poiss , kes jäi kõigile alati ette ja teda oli hea norida ...

... aga ühel tavalisel päeval just vahetult enne Matemaatika tundi läksid tema juurde Karl , Oskar ja Teet ! Nad võttsid talt ära ta seljakotti ja hakkasid seda lihtsalt loopima ja jalaga taguma . Paul , ei osanud midagi teha nagu alati ta ei tahtnud kunagi kituma minna ja vaatas seda kõikke pealt . Aga sellel päeval Paulil vedas seda koolikotti loopimist ja peksmist nägi pealt ta Ajaloo õpetaja (õp. Klarsov) . Ta käskis poistel selle lõpetada ja saatis nad kõik direktori jutule direktori juures ajasid kõik kolm poissi süü Pauli kaela ,et tema alustas ja nii ,kuid direktor ei uskunud seda ja nad said kolmekesi kõik käskirjad !

Peale kooli tahtis Paul koolist ruttu minema minna , et mitte poiste kamba kätte sattuda . Kuid see nii ei läinud ta ei jõudnud nii ruttu poisid jälitasid teda ja läksid talle kampaga peale veidi koolist eemal nad alguses sõimasid ja mõnitasid teda aga pärast muutus asi juba jõhkraks nad läksid talle kallele . Poisid olid oma peksu Pauli vastu lõppetanud ja Paul läks ruttates koju endal riided lõhki ja mudased kui ta koju sisse läks läks ta ruttu oma tuppa ,et ema teda ei näeks ta sättis ennast korda ja puhkes lihtsalt nutma .

Järgmisel päeval koolis kordus sama jama kõik mõnitasid teda loopisid ta asju ja mitte keegi ei teinud sellest väljagi tüdrukud itsitasid lihtsalt , kuna neile tundus see naljakas :s . Kuid Paul ei suutnud seda enam tal hakkas matemaatika tund seal oli aken lahti ja matemaatika klass oli 4. korrusel ,esimene asi ta mõttes oli sealt alla hüpata ...

... ja nii see ka läks ta ei suutnud enam lihtsalt ja hüppas !

Kogu klass nägi seda pealt ja kõik mõistsid seda alles siis ,mida ta tundis ,kui ta oli hüppanud aga siis juba oli ju hilja ,mis tehtud see tehtud !

Tüdrukutele tulid lihtsalt pisarad silma ja nad ei suutnud nad otsustasid ,et räägivad sellest õpetajale ,kuidas poisid Pauli ainult terroriseerisid ! :o

Järgmisel päeval tuli aga kooli politsei ja rääkis kõigi tema klassi poistega ja siis mõistsid kõik poisid lõpuks ,et Paul oli surnud nende pärast !

Kõik tüdrukud kritseldasid oma vihikutesse : Anna andeks Paul ,et ma ennem midagi ei teinud ! või Paul , mul on väga kahju !!! :(

Selles loos on taas sees moraal mõtle ennem ,kui sa teisele midagi ütled või teed ! Ma tean seda ,et väga paljudes koolides on kooli vägivald ja ühel hetkel see kiusatav poiss võib lihtsalt nõrkeda ja teha samuti ! Nii ,et palun mõtle enne ,kui sa kedagi solvad / sõimad või peksad ! MÕTLE !

Jällegi , palju kommentaare ja rohelisi näppe siis ! :)

92 vaatamisi
 
Kommentaarid
kerli230 05.08.2010

Ma tean mis tunne see on , mul pole seda küll juhtunud , aga mu sõbrannal on olnud nii:)(L)

MeidEiHuvita MeidEiHuvita 09.10.2010

Oke :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.