Liivatera seiklused.
33, Elva, Eesti

Et sis jah Janno palus kirjutada talle mingi ajuvaba tekst kokku ;) Eks ma siis püüdsin :D
enjoy !!

Liivatera läks jalutama.. ta proovis teha oma rekord jalutuskäigu..minna üle toa :O tema teele sattusid paljud takistused. aga kõigepealt pidi ta minema toa ühte otsa. ta alustas oma teekonda..esimene takistus oli talle konn kes proovis kärbest kätte saada maast aga ette jäi talle pidevalt liivaterakene..konnake tõmbas oma suure kleepuva keelega liivatera suhu ja hakkas läkastama..siis tõmbas ta selle endale kurku ja siis jõi õlli peale et parem hakkaks..järgmisel hommikul ta sittus liivatera välja..liivakene(liivatera) oli väga must ja läks vanni end pesema..siis kuivatas ta end ära ja jätkas oma teekonda ;)
järgmiseks pidi ta leidma tee läbi vaiba..see oli suur karvane vaip.. selle sees elasid igasugused mutukad..üks oli elevant kes teadis kõige otsemat teed üle vaiba..ta istus liivakesele kukile ja nii nad läksid pool päeva üle vaiba..liivakene veeres ja elevant muudkui veeretas liivakest oma varba all.
lõpuks jõudsid nad vaiba ääreni..elevant tänas ja liivakene palus ning jätkas oma teekonda.. seinani oli jäänud veel mõnikümend kilomeetrit..seda muidugi liivakese arvatase :P
kui ta siis hakaks üle vaiba ääre roomama koperdas ta kivi taha ning hakaks veerema..ta veeres ja veeres ja siis ta veeres ja veeres ..ja lõpuks veeres ta üle ninakollikese..mis jäi tema ümber kinni. Liivaterakene hakkas suurenema ja suurenema kuni lõpuks oli ta juba päris selline golfipalli suurune ning lõpuks avastas et ta ei veeregi vaid teda veeretatakse..see oli sitasitikas kes veeretas oma pruudile kingitust sitapalli. Lõpuks kui sitasitikas oli kohale jõudnud ja vahepeal väga palju veeretanud ..hakaks ta kurameerima oma pruudiga..lõpuks siis tegid natukene täiskasvanute asju ja lapsed läksid sitapalli sisse kus oli liivakene..pojakesed said endale vägatoreda sõbra kes jutustas talle oma seiklustest oma pikal rännakul. ning ta plaanib selle lõpuks ikkagi teoks teha.
kui ta ära pole surnud siis ta jutustab edasi oma seiklusi või siis on juba oma teekonna lõpuni viinud ning puhkab rahulikult et koguda uut jõudu et tagasi koju minna ja lõpuks korralikult puhata ja netist juutuubist lõpuks musa kuulata sest winapit pole ta ikka tõmmanud ;)

10 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.