VÄGA TÄHTIS TEADAANNE kõikidele töötajatele
103, Tallinn, Eesti

NÕUDED RIIETUSELE
On soovitav käia riides vastavalt sissetulekutele.Kui teid nähakse kandmas Prada kingi ja Cussi käekotti, siis järelikult olete rahaliselt heal järjel ja ei vaja palgatõusu.Kui te riietute tagasihoidlikult, peate õppima, kuidas oma raha paremini kasutada, et saaksite endale lubada paremaid riideid-järelikult ei vaja te palgatõusu.Kui te riietute täpselt õigesti, olete te just seda väärt, mis teil on ning ei vaja samuti palgatõusu.

HAIGUSPÄEVAD
Edaspidi ei ole töövõimetusleht mingi tõend teie haiguse kohta-kui jaksate arsti juurde minna, jaksate ka tööle tulla.

EKSTRA VABAD PÄEVAD AASTA JOOKSUL
Igal töötajal on aastas 104 vaba päeva-neid nimetatakse laupäev ja pühapäev.

TUALETTRUUMI KASUTAMINE
Liiga palju aega tööpäevast veedetakse tualetis.Nüüdseks on kabiinis viibimise piirajaks 3 minutit.Pärast 3 minutit hakkab tööle alarm,tualettpaberirull lukustab, kabiini uks avaneb iseenesest ja teid pildistatakse.Pärast teist eksimust pannakse teie foto üles stendile rubriiki krooniline töödistsipliini rikkuja.Igaüks, kes sellel fotol muigab, saadetakse kohustuslikus korras psühholoogi vastuvõtule-enda kulul, muidugi.


LÕUNAVAHEAEG

Kõhnadele-30 minutit lõuna söömiseks,et nad veidi tervemad välja näeksid.Normaalse figuuriga-15 minutit, et süüa üks tasakaalustatud eine ja säilitada olemasolev kuju, täidlased-5  minutit, sellest piisab, et juua ära 1 rasvade põletamist kiirendav jook.

Täname teid lojaalsuse eest meie asutusele. Selleks me siin olemegi, et pakkuda teile igapäevaselt positiivseid tööalaseid elamusi.Sestap, kui teil on küsimusi, kommentaare, kahtlusi, kaebusi,frustratsiooni, ärritust, süüdistusi,avaldusi, sisekaemuslikke mõtteavaldusi, jahmatust-palun suunake see kõik mujale !!

18 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.