Mr. Freeman (4. osa)
32, Aseri, Eesti


Mr. Freeman (4. osa)

Müün end kallilt.



Kas te armastate prostituute? Ma väga armastan neid. Ikkagist kõige vanem elukutse Maa peal. Millel on nii palju ühist poliitikutega, ajakirjanikega, näitlejatega. Sest, siin ja seal võib olla nagu looja kui ka komejant. Võib transleerida odavat liiderlikust kui ka tõelist elukutset.
Ja muidugi on lihtsam öelda, et naised kes vabal tahtel või mitte on tõmmatud sellesse hullusesse, on nõrgad, rumalad ja sisetundetud olendid...mvääh! Aga ega nad siis nii sama ei rahulda nõudeid. Õigus? Ilma nendeta (nõustuge) keegi lihtsalt läheb hulluks üksindusest, hirmust, abitusest ja paljude teiste kompleksite pärast. Ja ütlen teile ilma varju ja irooniata. Paljud nendest naistest kes on saatuse tahtel kutsutud neid realiseerima haledatesse meeste fantaasiatesse, on vahest palju ausamad ja korralikumad neist, kes neid endale tellib.
Ma väga hästi mõistan ka neid mehi kes väidavad, et sex litsiga on kõige puhtaim sex. Milline ainult olla saab. Sest, et tasuta nuss kulub palju kallimalt mis settib suures koguses määrdunud künismiks ja sadismiks. Et viimse päevani bäääääh...ei saa puhtaks.
Ja mida saaks uut öelda selle vana nagu maailm teema kohta. Ega midagi. Absoluutselt mitte midagi. Võib ainult kehitada õlgu. Ja kõndides linna tänaval ja vaadates 13-ne ja 14-ne aastaseid tüdrukuid kes hüppavad sisse peatuvatesse autodesse veel ja veel kord. Kreepsu võib saada nähes seda võimatut nägemist. Või mul pole õigus?
Oi! Mis mälestussammas see on? Nimetule...a... Nimetule prostituudile!? Oppa! No... miks ka mitte? Sest, et poistele kes on kadunud mõttetutel sõdadel, ehitatakse üles terved kurbuse pargid. Õigus? Aga kas see ei ole siis lahinguväli? Kas see siis pole tõeline veresaun? On muidugi naiivne unistada, et fantaasia võrratust printsist varsti lõpetab pead pööritama noori piigasi, kes jahivad odavat sära. Et ta tuleb valge Jaaguariga. Aeglustub äärekivil ja viib otse pulma. Ehhhhhh.....
Arrrggghhh!!! Ja las kõigil kõlblusnormide kaitsjatel praegu hambad murenevad tolmuks. Aga see pronksist plika jääb seisma Nevski või Tverskoi või kus iganes muul meie linnade tänaval. MINA ÜTLESIN! Trotsiv lühikeses seelikus, vihmas ja lumes ja igavesti hääletamas ja alati pinnuks silmas kõigile ja igaühele. Ja las iga üks kes sõidab mööda, teeb ainult endale ainsale, kättesaadavad järeldused.
*A mis mälestussammas see on?
**Ah... nimetule prostituudile.
*Nimetule prostituudile, mälestussammas!? Aga mille eest?
**Ei millegi. Nii sama. Ilusate silmade eest.



P.S: Originaali leiab siit http://www.youtube.com/watch?v=3AilZ_xikjU

5 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.