zauzau . Andke andeks , et uut osa pole teinud ! :D Töö võtab omaaja ära kahjuks. Seega , püütsin teile pikema osa teha seekord . Loodan et sobib . Ennem uut osa ei tule , kui skoor on vähemalt 100.
Nagu alati , tänan teid nende armsate kommentaaride eest . KALLISTAN TEID KÕIKI ! Suured tänud teile :)
Merily.

EELMISES OSAS:

" Aitäh " , tänasin ma teda ning istusin bussipeatuse pingile, kuid koheselt tõusin uuesti püsti , " ma pean nüüd minema .. saan sõbrannaga Nadose ees kokku "

Louis noogutas , pööras enda näo tänavapoole ja kimus oma suitsu . Hakkasin sammuma bussipeatusest ära , kuid kuulsin Louisi hõikamist , " mis su number on ? " .

Oled sa loll peast ? Ma ei anna võhivõõrale enda telefoni numbrit.


" Destiny Camill Delevingne .. leiad mu facebookist . Numbrit ei anna " , hõikasin poisile vastu . Kuulsin vastuseks ainult vaiksest pomisemist .

SELLES OSAS:

Valged seinad , helesinised kardinad , tühi šhampuse pudel olid esimesed elemendid mida ma silmi avades märkasin . Olin vähemalt kakskümmend minutit julgust võtnud , et silmi avada ning lõpuks suutsin seda teha .

Pöörasin oma pilgu endal kõrval magavale Harryle . Tema silmad oli tugevalt kinni,nii-et minu õnneks ta tõesti magas. Ma ei saanud endast aru , miks ma pole veel lahkumas ? Miks ma laman endiselt selle idioodi kõrval . Teadmatus .Miski hoidis mind sellel voodil.

Lükkasin enda pealt teki rahulikult , et poissi mitte üles äratada . Lõpuks tõusin voodilt , haarasin maast enda riided ja sammusin kikivarvul vannituppa.

Kindlasti te arvate , mis juhutus minu ja Harry vahel . Seksiksime ? Ei .. uskukuge või mitte , aga me ei teinud seda. Hotelli tuppa saabudes jõime me lihtsalt šhampust , rääkisime teineteisele enda elust ning lõpuks uinusime üksteise kätevahel .

Harry . Kui ma nüüd täiesti aus olen , siis tegelikult polegi ta nii hull , kui paistis . Tema plaan polnudki mind tegelikult voodi saada .. tegelikku põhjust , miks ta nii käitus ei teagi ma .

" Kurat " , kirusin ma vaikselt , kui olin suutnud komistada vastu voodi jalga .

Hoidsin oma käega jalast kinni ja oigasin vaikselt . Tundsin tugevalt valu voolmas üle jala .

" Hommikust , kaunitar " , tervitas Harry mind uniselt.

Ta vaatas mulle kindlameelselt otsa ja naeratas säravalt . Ja-jah , sellest ma sain aru , et sul on kuradi armas naeratus .
Vaatasin ehmunult poisile otsa . Tema tervitus tuli nii äkiliselt , et ma ei saanud arugi , et ta ärkvel on.

" Hommik jah " , sosistasin , pilk aknast väljas.

Väljast paistis tuppa kõrvetav päike, õrn tuuleiil ning suurepärane õhk . Minujaoks täiuslik ilm.
Harry ajas end voodist püsti ning sammus minuni . Issand jumal . Äkki paneksid riide ?

" Palun " , anusin teda , " pane riidesse ,ma tunnen ennast ebamugavalt , kui sa minu ees alasti ringi käid . Ja üle-üldse , miks sa paljas oled ? " , tõstsin kulme mille peale Harry hakkas naerma .

" Kas sa pole varem täiesti paljast meest näinud ? " , küsis ta naerdes .

Mul oli nii häbi . Tundsin kuidas mu nägu kuumaks ja roosakaks tõmbus . Üritasin oma mõtetes ruttu midagi välja mõelda , et teemast kõrvale kalduda , aga minu mõttemaailm vedas mind alt.

" what ever , man ! " , iroonitsesin ma , " kohvi ka lased tuua ? "

Mul oli sügavalt savi , mida ta minust nüüd arvab . Kindlasti mõtleb , et mis mõttes see plika tuleb midagi nõudma .. aga see ei morjendanud mind absoluutselt . Ükstapuha kus ma ka hommikul ärkasin , pidi kohvi olemas olema ..vähemalt minujaoks .

" Nõudlik tüdruk" , ütles ta pükse jalga tõmmates , " kohe helistan ja lasen tuua "

Jumal tänatud ! Sa taipasid , et oleks aeg riide panna ja mitte oma keha mulle näidata . Muide , kutt ... nice body !

Sammusin mööda tuba ringi , teadmata mida teha . Me ei oskanud Harryga kumbki eriti midagi rääkida ... kuigi eelnevalt .. öösel oli jutustamist palju .


Istusin diivanile ning panin teleka käima . Jumal küll , see pole võimalik !

Eile öösel nähti poistebändi One Directinoni ühte muusikut, Harry Styles`i kuuma, brüneti bravuuritariga Londonis. Nad jagelesid , kuid koheselt suutis noormees oma embusega tüdruku maha rahustada . Kas on süttimas uus leek ? Kas noorte vahel on midagi toimumas ?


Lülitasin koheselt teleka kinni . Ma ei suutnud seda uskuda .. ma olin just selle kuradi Styles`i pärast kuskil uudistes . Bla..bla , nad suudlesid , poiss embas , rahustas maha . Käige põrgu , kuradi paparatsod !

" Päris hea uudis " , naeris Harry , mille peale ma sisisesin koheselt , "ole vait ! "

Trampisin jalgu vastumaad magamistuppa tagasi , viskusin voodile ja jõllitasin valget toalage . Kui ma lõpuks oma kohvi kätte saan , joon ma selle ära ja kaon siit . Lootsin südamest , et ma ei pea enam Harryga kohtuma .

" sa mulle enda numbri ka annad ? " , astus ootamatult Harry magamistuppa ning toetas vastu uksepiita , nägu naerul.

Juhmakas ! Sa võid sellest ainult unistada .

Vaatasin endiselt lage ja pomisesin vastuseks ülehuulte , " In your dreams,baby !"

" Mhh " , ta sammus voodile lähemale ning istus sellele , " ära ole nii block . no anna andeks , kui ma sind hirmutasin .. ma poleks sulle liiga teinud , sina kujutasid seda ette , et ma vägistan su ära või mis iganes . Naiste mõttemaailm on kohutav " .

Bla..bla .. mida sa õige arvad? Krimpsutasin nina . Ma polnud huvitatud sellest , et annaksin Harryle oma numbri , aga miski ütles mulle , et ma seda siiski teeksin .

" Millejaoks sul mu numbrit on vaja ? " , küsisin irooniliselt ning vaatasin poisi mururohelistesse silmadesse .

Rohelised silmad .. nõrkus . Nõrkus , mis paneb mu jalad värisema ja südame puperdama.

Harry vaikis paar minutit , ilmselt üritas hea vabanduse välja mõelda , miks ma peaks talle oma numbri andma.

Ta tuli mulle lähemale , " sest ma tahan sind veel näha . Sellest vastusest piisab ? " . Raputasin pead.Ei piisa ikka küll .

" Ei " , naersin ma , " mõtle parem vabandus välja ja siis ... võibolla " .

Harry muutus pisut närviliseks, aga võibolla ma eksisin . Ta koputas käega vastu voodiäärt , pilk akna poole pööratud.

" heaküll " , sosistasin ma, liikusin oma kehakoguga talle lähemale," sa saad mu numbri ainult seljuhul , kui sa ütled , miks sa minuga nii käitusid öösel ja miks sa mind siia hotellituppa tahtsid ? "

Bingo ! Ma olen suurepärane . Kuidas ma küll ennem selle peale ei tulnud ! Olin uhke enda üle . Nüüd oli vaja oodata tõde .

" sa kohe oskad " , nentis Harry , " ma olengi alguses selline , kes üritab mõista anda , et ma tahan voodisse minna , tegelikult pole nii . eks ma olen neid tüdrukuid küll mõnuga voodi vedanud , aga viimaselajal ma ei taha . ja sina pakkusid lihtsalt mulle huvi, sest sa oled kuradi ilus ja eriti meeldib mulle sinu kangekaelsus "

wha ever ! , tõbras oled ikkagi , Styles.

Niall`i vaatenurk.

Kurat ! Ma ebaõnnestusin jälle .Ideaalne tüdruk , keda ma voodisse ei saanud .

Avasin vaevaliselt oma silmad ning pidin tõdema , et peavalu oli kohutavam, kui ma osata arvasin . Eilne viski ilmselt ei teinud head .

Lükkasin endalt teki pealt ja tõusin oiates voodist . Hoidsin kahekäega peast kinni . Lootsin vist , et see vähendab mu peavalu, aga paraku ma eksisin . Voodist tõusmine tegi mu olukorra veel hullemaks.

Toppisin suvalised dressipüksid jalga , t-särgi peale ja sammusin toast välja , et kööki minna .

" Noh ", naeris Zayn , ilmselt sai ta aru , kui sitt enesetunne mind valdab , " kuidas olla on ? "

Õel, õel . Oleks sina , Zayn ,nii palju ära joonud eile kui mina , siis istuksid sa praegu haiglas .


" Ega väga kiita pole jah . Läksin vist jälle liiale ." , pomisesin ma vaevukuuldavalt .

Võtsin tomatimahla lauapealt , et enda enesetunnet paranada . Tavaliselt see on alati mind päästnud.

"Kus tšikk on ? " , küsis Zayn uudishimulikult .

Kutid juba teadsid , et kui meie Harryga klubisse lähme , ärkavad tundmatud tšikid meie kõrval . Zayn , Liam ja Louis on sellega nii ära harjunud juba , et me võõraid tüdrukuid siia öösiti veame.

" Kurat , peaaegu oleks saanud tšiki kätte , aga raibe hüppas alt ära . Sõnaotseses mõttes lasi üle mu " , tusasetsin ma ning kallutasin tomatimahla kurgust alla .

Zayn lasi üle maja kuuldavale naeru , milletõttu ma marssisin kiirelt köögist minema . Ma ei tahtnud tõesti näha seda , kuidas kutt mu üle naerab , et ma ülelennu sain mingilt suvaliselt tüdrukult .

Logisin end Twitterisse sisse ning chillisin mõned minutid seal ringi . Mu pilk peatus ühe tüdruku pildi peal . Helepruunid juuksed , täiuslik keha , imeilusad silmad ,salakaval pilk . Justkui minujaoks loodud -pomisesin ma omaette .

Ma ei saanud oma silmi sellelt tüdruku pildilt. Olin vähemalt kümme minutit seda pilti jõllitanud , isegi ila oli suunurka tulnud juba . Kuidas saab ta nii ideaalne olla ?

Üritasin kiirelt välja mõelda midagi , et tüdrukule kirjutada . Kas-või niisama .. igavusest .

Heihei . Tundud tuttav . Teame teineteist kuidagi moodi ? Muide , ideaalselt ilus oled.
Tervitades , Niall :) !

Lükkasin läpaka enda eest eemale ning otsustasin kiirelt dušši all käija , et end pisut värskendada . Täna ootab ees veel bändiproov niiet , kuskilt vaja energiat ja head enesetunnet saada.

Pooltundi hiljem .

Viskasin uuesti pilgu twitterile ning märkasin ,et kiri on tulnud . Avasin selle ning kirjutajaks oli Emily Willson .

Isegi vastas , muigasin ma .

Mina sind küll ei tea , nii-et kahtlen selles , et oleksime varem kuskil kohtunud .Aaa. valetan . Võibolla ma eksin, aga ega sa pole juhuslikult gaybändi üks liige ? Olen ilus eks ? :) Kade ? Ma sinu aseml oleksin ka .

/ Tervitades ükskõikselt , Emily !


Kohe nii ülbe või ? Naised !

Parandan sind, One Directioni üks liige . Kohe nii kuri või ? :)
/ Niall.


Tirisin kapist endale mingised normaalsed riided selga, tõmbasin kammiga paar tõmmet üle pea ning jäin ootama tüdruku vastust . Ma ei tea miks , aga tüdruk pakkus huvi mulle . Lollus.. ma isegi ei tea teda ja pealegi , ülbikud mulle ei istu !

Lugesin su ammuli tüdruku kirjutatud . Kas minus on viga või siiski .. temas ?

Kuule hea küll . Ära areta siin midagi . Mul targemat teha , kui sinusuguse jobuga siin enda kallist aega raisata . Oli meeldiv !
/ Emily .


Aga ma ei andnud alla . Kirjutasin tüdrukile uuesti . Vaatasin tema uuemaid pilte , mille tõttu mu keha muutus higiseks ning suu oli ammuli . Perfect girl !

Kell 6 , Nadose eest . Kuri tüdruk.
/ Niall.


Kujutasin ette juba , et tüdruk saadab mu pikalt perse . Ega kui ma tema asemel oleksin ,saadaksin ise ka . Olgem normaalsed , suvaline jorss kirjutab lampi , ajab iba ja lõpuks ütleb põhimõtteselit otse , et saaks kokku .

Naersin omaette . Lükkasin jälle läpaka endast eemale ja tõusin voodilt. Valisin Harry telefoni numbri ja jäin ootama kuti vastu võtmist .

M-mina . H -Harry .

M : noh , kus oled ?

H : Hotellis .

M : Nagu tegelt ? Saidki selle tšiki voodisse ?

H : Me ei teinud midagi . Ma poleks suutnud seda , temaga kindlasti mitte . Ta liiga sweety .

M : Sa oled loll , tead seda jah ? Oleks ma sinu asemel olnud , siis voodi oleks ma ta nagunii saanud . Kurat mul läks ka sitasti , eit lasi üle mu .

Harry naeris telefonis.

H : Ei vedanud . Järgmine kord ehk läheb sul paremini . Mina enam selle jamaga ei tegele .

M : Oota mida ? ütle nüüd , et sa armusid sellesse tundmatusse tüdrukusse ja sa jätad oma litsmehe elu maha ?

H : lolliks läksid või ? ei armunud . lihtsalt .. ma ei taha enam selline olla . oleks vist aeg suureks saada.

M : müstika . kuigi , semu, pean tõdema , et sul on õigus . Kuna koju ?

H : Varsti . Helistab .

M : Jah.

Viskasin telefoni tagasi voodile ning vaatasin arvuti ekraani. Uus sõnum . Avasin selle ning hakkasin naerma .

Mida sa tahad ? Arvad sa tõesti , et ma saan tundmatu isikuga kokku ? I`m so sorry.. ma pole siuke !
/ Emily .


Mulle pakkus tõsist naudingut tüdruku suhtumine . See oli kuidagi , naljakas . Aga olen aus , ta suutis mu suu suhteliselt kinni panna oma vastustega , aga mitte nii kinni , et ma talle midagi ei vastaks .

Täna kell 6 . Ära unusta :) !
/ Niall.


Ma ei kavatsenudki tüdrukut rahule jätta . Ja see , miks ma teda näha tahan .. seda ma ei tea isegi . Tahan lihtsalt saja protsendiliselt kindel olla , et ma ei tunne teda . Piltidel siiski tundub kuradi tuttav .

Sulgesin läpaka ning tõusin voodilt . Võtsin oma telefoni, viskasin korraks peeglist endale pilgu peale ja sammusin toast välja . Nagu naine eks ? Jõllitab ennast enne välja minekut peeglist .

" Kus lähed ? " , esitas mulle Louis küsimuse , kui olin elutuppa sammunud . Saatsin talle pisut kurjustava pilgu . Mis see sinu asi on , jobu? Imekombel oli temagi koju jõudnud .

" Välja " , ühmasin talle , " bändiproov on ikka täna ? "

Ta noogutas ja küsis " kellega ? kuhu ? "

" No kurat " , vandusin ma altkulmu vaadates , " mis see sinu perset torgib ? "

" ma niisama küsisin , töllakas " ,vastas ta mulle naerdes , tõusis diivanilt ja sammus kööki.Jõllitasin kutti pisut kurja näoga , kuid lõpuks rahunesin .

Mind ajab kuradi närvi see , kui Zayn ja Louis pärivad koguaeg minu ja Harry tegemiste järgi ... eriti Louis . Jobukari ma ütlen .

ALYSSA VAATENURK.

" Nägemist !", ütlesin Harryle ning astusin taksost välja . Poiss saatis pilgu mulle , küsides justkui, " musi ei anna või ? " .

Ta lehvitas käega ning peagi sõitis takso mu eest minema . Jah .. ma andsin Harryle oma telefoni numbri . Uskumatu , kas pole ? Jah.. ma saan temaga veel kokku , kuigi ta on täielik tõbras.

Astusin oma koduuksest sisse , võtsin kingad jalast ning sammusin väsinult elutuppa. Viskasin end diivanile pikali ning panin teleka käima.

Harry Styles . Sa oled tõbras , kaabakas , idioot , rumal , loll , pervert, aga ... see suur aga ... sa oled kuradi armas ! Sinu rohelised silmad , mis panevad mu põsed õhetama , sinu pisut täidlased huuled ,mis on tegelikult päris ahvatlevad , sinu lokilised juuksed , mis on nii pehmed ja mõnusad ,sinu ideaalne keha , mis paneb mu südame vappuma ja see pilk , mis muutub koguaeg .

Olin vajunud täiesti mõtetes Harry peale , et ma ei kuulnud isegi telefoni helisemist . Lõpuks tajusin ära , et telefon laulab ja vaatasin ekraanile . Sofia.

M-mina . S-Sofia.

S : Kus sa oled ?

M : ei , Sof , ma ei taha teada , kuidas sul öö Chrisiga möödus . Kodus olen .

S : Mhh ! Mida iganes . Nadosesse ?

M : Pole viitsimist .

S : ise tead .

M : Ja-jah . Hiljem räägime.

Vajutasin kõne ükskõikselt kinni ning jõllitasin teleka ekraani . Jälle need uudised, pomisesin omaette.
Järjekordselt nähti mind ja Harryt koos ning see on suure kellakülge pandud.Masendav ! Ei paparatsod , minu ja Harry vahel pole lõket süttimas.

Tõusin diivanilt ning kõndisin vannitupa . Arvasin , et see hetkel parim valik , mis suudab mu olemise paremaks muuta . Mul oli pohmell .. jälle .

Krabasin endalt riided seljast , reguleerisin paraja duššivee ning astusin jooksva vee alla . Sulgesin silmad ning meenutasin eelnevat ööd .

Minu pesemist segas uksekell . Oh fuck ! Mida ma nüüd teen ? Lähen alasti uksepeale või ? Tõmbasin kiirelt endale käterätiku keha ümber ning tormasin esikusse, et uks avada .

" issand " , kriiskasin ma , kui olin näinud uksekella helistajat, Harryt , " mida sina siin teed ? "

Ta naeris . Usun , et kui ma oleks tema asemel olnud , irvitaksin ise samuti . Peaaegu paljas tüdruk , veest tilkuvad juuksed ,vee tõttu laiali valgunud make -up. Nii kaunis .

" sa oled ilus " , nentis ta . Ja-jah . Muidugi olen . Tore , et sa ka aru said .

" iroonia " , kurjutasin temaga , " mis sa tahad ? "

" tulin sulle külla" , teatas ta ning astus ilma luba küsimata mu kodu lävelt sisse . Vaatasin suu ammuli teda . Kuidas ta küll julges ?

" oota-oota " , peatasin ta ning sikutasin teda tema t-särgist , " mida sa endast õige arvad ? lihtsalt marsidki niisama sisse või ? "

" Kas sul on selle vastu midagi , et ma sulle külla tulin ? " , küsis ta kulmu kergitades, pilgus kavalus .

" Kuule sina , idioot !" , sisisesin talle , astusin talle kaks sammu lähemale ning põrnitsesin kurjalt tema nägu , " sinupärast mul jäi duššiall käik poolikuks . kas sa ei võiks kasvõi viisakusest lahkuda ? "

Mulle tundus nagu ma räägiks seinaga . Ta ei teinud minu jutust väljagi vaid võttis oma jalanõud jalast ning sammus elutuppa. Poiss istus diivanile, pani teleka käima . Ta tundis end vist nagu omas kodus .

Ma ei suutnud oma silmi lihtsalt uskuda .. lihtsalt jõllitasin teda. " Sa võid ka siia tulla " , viipas ta mulle käega , mille peale ma pöörasin ükskõikselt selja.

Mida sa küll minust tahad , Styles ? Pomisesin ma nii vaikselt kui sain .

Marssisin vannituppa tagasi , jättes Harry elutoa diivani istuma . Õnneks ma ei pidanud vaevama oma pead mõttega , et mu vanemad võivad igahetk tulla . Nendele ei lähe see kunagi korda , kes mu kodus on , nad on harjunud , et mul käivad sõbrad külas .

Viskasin oma veest tilkuvad juuksed rätiku sisse , keha kuivatasin korralikult ära ning tirisin endale pesu selga .Kreemitasin ennast pisut ja lõpuks viskasin hommikumantli endale peale . Kurat kuidas ma soovisin praegu pesu väel ringi jalutada , aga selle kuradi Harry pärast ma seda hetkel teha ei saanud .

Sammusin oma tuppa , et enda tujule vastavad riided selga panna . Tuhlasin paar minutit oma garderoobis ning lõpuks leidsin ka riided . Venitasin need endale selga. Sobib , ütlesin ma ennast peeglist vaadates .

AINULT SEELIK JA TOPP.

eye-makeup-face-girl-lips-Favim.com-572255.jpg

Tegin endale kiirelt ka suvalise make-upi , et normaalsem välja näha . Kuivatasin juuksed , sirgendasin neid ning viskasin tavalisse hobusesappa .

Kurat ! Mida ma selle Harryga nüüd pale hakkan ?
-küsisin ma endalt.

Läksin tagasi Harry juurde , kuid ta polnud enam elutoas ..ta oli köögis . Jumal küll ! Mida põrgut sa teed , minu köögis ?

Ristitasin käed rinnale ning vaatasin kurjalt Harry poole . Poiss ei teinud minust väljagi ,vaid askeldas edasi . Ta tegi süüa .

" Mida sa teed ja veel minu köögis? " , küsisin imestunult temalt ning jälgisin tema tegutsemist .

" Süüa teen meile . Öö sinuga väsitas mu ära ja tegi kõhu tühjaks ", üritas Harry nalja visata . Ja-jah . Öö minuga . What ever !

" Miks sa oma kodus ei söö ? "

" Sest ma taha sinuga süüa, aga seal ma ei saa. " ,vastas ta mu küsimusele konkreetselt.

Uskumatu poiss . Mida kuradit ta üritab minuga saavutada ?

Mul oli tunne nagu ma viibiksin mingises haiglases unenäos, kus on mingine psühh, kes üritab igal võimalikul moel mu elu põrguks teha .

" No-nii . Tule istu laua taha " , kutsus ta ning asetas taldrikud lauale .

Toidu lõhn oli küll hea ning pani mu neelud tööle . Alguses ma krimpsutasin nina .. ma tõesti ei soovinud TEMAGA ühe laua taga süüa , aga lõpuks siiski andsin alla ja marssisin laua juurde.

" Oled nüüd rahul ? " , küsisin ma Harrylt kui olin lauataha istunud . Ta noogutas mu öeldu peale ning naeratas armsalt.
tumblr_letuxf8OzM1qeg47lo1_500.jpg

EMILY VAATENURK .

Lähen , ei lähe , lähen ,ei lähe , LÄHEN !
Olin juba poolteisttundi üritanud otsustada , kas ma lähen Nadosesse või mitte . Lõpuks ma tegin otsuse , et lähen .

Tundmatu inimene , Niall otsustas olla nii nahhaal , et kirjutada mulle twitterisse ning haiget iba ajada ja lõpp tulemuseks mind välja kutsuda . Imelik , kas pole ?

Kohendasin oma make-upi ning vahetasin riided . Panin endale valge kleidi selga ning jalga toppisin leopardi mustriga kingad .


Viskasin oma käekotti telefoni , rahakoti , suitsupaki ning huuleläike . Rohkemat staffi ma kaasa ei vajanud , piisas sellest .

Muide , eilne pidu Justini juures . Olin sealt kõigest kolm tundi, sest lõpuks ma enam ei suutnud . Esiteks ,ma olin kuradi purjus , sellele lisaks narkootikumide mõju all . Teiseks , Justiniga läksime me tülli . Kolmandaks suutis Destiny oma seal olemisega minu tuju ära rikkuda . Lõpuks ma otsustasingi endale takso tellida ja koju tulla . Hommikul oli minu enesetunne kuradi sitt ning ma lubasin endale , et pean paar nädalat pidudega vahet.

Soojad päikesekiired tervitasid mind oma kuumusega , kui ma kodu uksest välja astusin. Naeratasin õrnalt ning sammusin mööda tänavat Nadose suunas.

Jätkub !

. .

112 vaatamisi
 
Kommentaarid
liisuke7 28.05.2013

megahea , teata :D

Sandra 27.05.2013

täitsa lahe
teata plz

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.