25.02.2012
KÜPSISETORT
23, Jõgeva, Eesti

VAJA LÄHEB

3 PAKKI KANDILISI KÜPSISEID

PIIMA 500g hapukoort

300g HALVAAD

2dl pohla-või jõhvikamoosi

malrmelaadi kaunistamiseks

valmistamine

KASTA KÜPSISED ÜKS HAAVAL PIIMA SISSE. LAO ALUSELE 4X4 KÜPSIST. VALA

HAPUKOOR KAUSSI, PUDISTA JUURDE HALVAA JA SEGA ÜHTLASEKS . MÄÄRI ESIMSELE

KÜPSISEKIHILE HALVAA-HAPUKOORE SEGU, TEISELE KÜPSISEKIHILE MOOSI JA

KOLMANDALE JÄLLE HALVAA-HAPUKOORESEGU. HOIA TORTI VÄHEMALT5 TUNDI

KÜLMKAPIS. ENNE LAUALE TÕSTMIST KAUNISTA TORT MARMELAADIGA.

8 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.