vastamata armastus,,,
57, Haapsalu, Eesti

jh need sõnad on tuttavad nii mõnelegi naisele,väljendades kannatusi,pisaraid,kurbust ehk kõike negatiivset.mis võivad lõppkokkuvõttes viia depresioonini.tundub et elull pole mõtet kui armastatu ei pööra minule samasugust tähelepanu nagu mina talle.

kuid miks nii juhtub.püüab ju naine ilus välja nähe,juba õhtul mõtleb mis hommikul selga panna,ärgata tundaega varem et teha ilus soeng ja meik.naine teeb kõik selleks et ilus välja näha ja armsamale meeldida.aga tulemuseks on ikka,rikutud tuju ja pisarad.

miks mitte mina,sellise küsimuse esitab iga vastuarmastuseta naine.
püüame selgitada mis see nii on.

olen liiga pealetükkiv,,,,
püüan mingi aeg temaga mitte suhelda,ja sa näed ta hakkab ise minuga suhtlema,seda muidugi juhul kui ma pole teda veel päris ära tüüdanud.

olen lihtsalt märkamattu,,,,
see on paljude naiste tüüpiline viga,nad mõtlevad igal sammul oma kallima peale.
nii mõnigi naine ootab et mees alustab suhtlusega,aga tea et nii mõnelgi korral võiks naine teha esimese sammu.

talle ei meeldi sellist tüüpi naised,,,
sellisel juhul on olukord palju keerulisem.ainuke võimalus talle meeldida on ennast muuta,aga samas mõtle kas see mees on sellisseid ohvreid väärt et ennast muutma hakata.
seisneb ju tõeline armastus selles et,armastatakse inimest sellisena nagu ta on.olen omapärane naine ja ehk tasub oodata seda härra õiget,,,

ehk ei ole ta vaba,seda mulle ütlematta.ehk on keegi ilus,tark ja otsustuskindel naine suutnud ta südame võita,kas siis on mõtet teiselt hakata meest üle lööma.see pole ilus aga kui tunnen et vajalik siis las käija.

samas võib olla ka,et naine jättis ta maha ja ta ei taha hetkel uut suhet.
selle probleemi lahenduseks vajan aega,jõudu ja kannatust.sellisel juhul peaksin temaga lähedaseks saama ja mitte samas kiirustama.vaja on aega ja kannatust,,,kuigi mees peaks juba olema aru saanud et armastan teda kogu südamest,,,aga vahel võtab see meestel kauem aega,,,,,

13 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.