Armastus ületab ego.
48, Türi, Eesti

Te kõik olete kogenud sügavat armastust ning jätnud siis kõrvale oma isiksuse, oma isiklikud soovid ning ihad, et aidata teist. Armastus on seisund, see on koht, mis eksisteerib energia kujul, millega võite alati end ühendada, kui mõtlete kellegi kohta mõne armastava mõtte. Seeläbi tõstate te otseselt oma vibratsiooni. On olemas palju kõrgeid olendeid, nende hulgas ka mina ning paljud teised, kes töötavad antud tasandil ja keskenduvad armastuse kogemuse suurendamisele siin planeedil, et teie kõigi isiklikud tunded armastuse kohta võiksid saada võimendatud. Iga kord, kui väljendate oma kõige sügavamast olemusest tulenevat tingimusteta armastust ning iga kord, kui te seda vastu võtate, abistate ka paljusid teisi selle sama kogemuse saavutamisel.

Armastus kõrgemates dimensioonides on puhas kaastunne ning täielikult vaba klammerdumisest. See on laiema pildi nägemine inimeste eludest ning keskendumine mitte oma nägemusele sellest, mis võiks olla neile kasulik, vaid soovile aidata teistel kasvada ning avarduda suunas, mis on parajasti nende kõrgeim hüvang. Armastus on keskendumine sellele, kuidas inimesi teenida, teenides sealjuures ka iseenda kasvu ning kõrgemat eesmärki. Armastus avab ukse teie isikliku edasimineku ning elusoleku juurde. Te olete olnud tunnistajaks, kuidas armastuses olemine on avardanud teie elusust olgu teie armastuse objekt siis laps, vanem või sõber. Minu rõõm teiega suhtlemisest ning abistamisest on näha neid, kellega ma räägin, kasvamas ning iseennast rohkem armastamas. See energia tuleb minu juurde tagasi, kasvades mitmekordseks ning lõppkokkuvõttes saan ma veelgi enam toetust oma tööks armastuse väljakiirgamisel.

Mõelge hetkeks homse päeva peale. Milline on teie homne päev? Kas on midagi, mida saate teha, et anda kellelegi armastust või kogeda ise rohkem armastust? Inimeste tunnustamine ning iseenda tunnustamine on teine viis kogeda armastust. Võtke endale üks hetk aega, et väärtustada igaüht, keda te oma elus kohanud olete ning saatke neile inimestele armastust nii muudate oma elu ja tõstate oma vibratsiooni väga kiiresti. Pühendumine armastuse ideaalile tõmbab armastust teie suunas. Te ei pea selleks laskuma isiksuse tasandile, kus küsite endalt: Kas antud olukord jääb püsima? Kas mu suhetest nende inimestega saab asja? Selle asemel küsige endalt kohe praegu: Kuidas saan ma oma suhetes armastuse kogemust sügavamaks muuta? Armastus toimib olevikus, kuid keskendudes sellele olevikus, saadate armastust ka tulevikku ning minevikku.

26 vaatamisi
 
Kommentaarid
kadi55 05.02.2009

issand see on super.
kuidas sa selleni said-
kuidas sa nii sügavuti näed ja mõtled.
Helle sa oled keenjus. ma armastan sind:-)!!!!!!!!!!****

hellekas hellekas 05.02.2009

:-[

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.