Sinu armuasjad tähtkuju järgi. naistele
32, Tallinn, Eesti


Sinu armuasjad.



Miks sa oled võrratu:


Jäär-* Pole kedagi, kes suudaks sinuga võistelda, kui tegemist on sinu unelmatearmsama tagaajamisega. *Sa oled julge ja liikuv ning igal pool algatajarollis.


Sõnn-*Lõbusa ja sensuaalsena elad sa iga armastushetke nimel, muretsemata mineviku pärast. *Jumaldad võrgutamismängu-mida kauem see kestab, seda parem. *Maise ja suudlusaltina avaldad sa partnerile stabiliseerivat mõju.


Kaksikud-*Sa tood alati naeratuse inimeste näole. *Meehed peavad sinu vaimukat ja kergemeelset ellusuhtumist võluvaks. *Kuttidele meeldib kuulata, kui sa telefonitsi klatšid.


Vähk-*Mehed lihtsalt ei suuda vastu panna sinu sensuaalsele aurale. *Kui sa juba kord lubad kedagi oma pühasse isiklikku ruumi, on see kogu eluks. *Oled täielikult ustav oma kogukonnale või perekonnale, kolleegidele ja sõpradele.

Lõvi-*Glamuurse, lõbujanulise ja energiast särisevana oled sa iga mehe parim sõber. *Mehed jumaldavad sinu uhkeldavat seksuaalset stiili. *Oled täielikult ustav ja pühendun

Sinu armuasjad tähtkuju järgi.
Käib naiste kohta.Kahjuks meestele polnud:(
Aga kes teab, võib olla leiab nii mõnigi mehepoeg endale siit huvitavat lugemist;)


Sinu armuasjad.



Miks sa oled võrratu:


Jäär-* Pole kedagi, kes suudaks sinuga võistelda, kui tegemist on sinu unelmatearmsama tagaajamisega. *Sa oled julge ja liikuv ning igal pool algatajarollis.


Sõnn-*Lõbusa ja sensuaalsena elad sa iga armastushetke nimel, muretsemata mineviku pärast. *Jumaldad võrgutamismängu-mida kauem see kestab, seda parem. *Maise ja suudlusaltina avaldad sa partnerile stabiliseerivat mõju.


Kaksikud-*Sa tood alati naeratuse inimeste näole. *Meehed peavad sinu vaimukat ja kergemeelset ellusuhtumist võluvaks. *Kuttidele meeldib kuulata, kui sa telefonitsi klatšid.


Vähk-*Mehed lihtsalt ei suuda vastu panna sinu sensuaalsele aurale. *Kui sa juba kord lubad kedagi oma pühasse isiklikku ruumi, on see kogu eluks. *Oled täielikult ustav oma kogukonnale või perekonnale, kolleegidele ja sõpradele.


Lõvi-*Glamuurse, lõbujanulise ja energiast särisevana oled sa iga mehe parim sõber. *Mehed jumaldavad sinu uhkeldavat seksuaalset stiili. *Oled täielikult ustav ja pühendunud, kui tead, et ka sinu mees on seda.


Neitsi-*Sõnademaailmas osavana suudad edastada oma sõnumi igale mehele. *Hoolitsed oma välimuse eest ja näed alati laitmatu välja. *Sinu voorusliku naeratuse taga peitub vägagi patune libiido.


Kaalud-*Mehel pükste jalast võlumine on sinu lemmikajaviide. *Sa näed alati välja muretu, glamuurne ja veetlev. *Romantiku ja idealistina muudad oma suhte alati harmooniliseks.


Skorpion-*Erootilise ja salapärasena suudad sa seksuaalselt inspireerida iga meest, keda tahad. *Tunned kirge elu ja armastuse vastu, nii et kui asi puutub suhetesse või töösse, tahad kas kõike või mitte midagi. *Sõbrad teavadm et võivad usaldada sulle oma sladusi. Võistlejad teavad, et sinu teele ei tasu sattuda.


Ambur-*Optimistina inspireerid alati nii sõpru kui ka armsamaid. *Oled läbinisti romantik ja alati ahvatlev.


Kaljukits-*Sa ei kaota kunagi eneseusku. *mehed ei suuda vastu panna sinu sensuaalsele aurale.


Veevalja-*Kui pühendad ennast millegi, ei alitu sa kunagi. *Sa usud sõltumatusee ega pane oma mehele pahaks tematema vabatust. *Kuna oled seksuaalselt teistsugune, ajad sa meestel suu vett jooksma.


Kalad-*Tundliku ja kujutlusvõimelisena oled sa romantikakuninganna. *Sa hoolitsed alati oma tõeliste sõprade eest. *Sa vaidled harva ja oled alati rahusobitaja.



Miks sa oled võimatu:


Jäär-*Mõnikord oled sa seksi vallas kannatamatu ja tahad kõike KOHE. *Suhted, milles pole väljakutseid ega lõbu,ei kesta kaua.


Sõnn-*Kui märkad kedagi ilusat, siis sa lihtsalt pead ta endale saama. *Sinu ümberkäimine rahaga võib suhtes põhjustada rohkem tõuse ja mõõnu kui miski muu.


Kaksikud-*Sa ei suuda saladusi pidada. *Otsustamine, kuhu minna sööma, võtab sul nii palju aega, et see ajab mehe hulluks.


Vähk-*Sinu tujud kõiguvad nagu pendel. *Võtad asju väga isiklikult ja reageerid kaitsepositsioonilt.


Lõvi-*Kui sa ei saa oma tahtmist, viskudjonnides põrandale. *sa ei kannata, kui sind eiratakse, ja sa pead olema tähelepanu keskpunktis.


Neitsi-*Oled väga vilgas otsustama oma mehe vigadele ja puudustele. *Sinu hooplemine oma teadmistega ajab mehe hulluks.


Kaalud-*Sa flirdid pidudel lihtsalt selleks,et meest vormis hoida. *Kuna oled kogu aeg kena, ei tea mees kunagi, mida sa tegelikult tunned.


Skorpion-*Seks võib muutuda sulle kinnisideeks. *Kui tahad kedagi või midagi, kasutad väga manipuleerivat taktikat.


Ambur-*Sa puhkad harva ja otsid väsimatult uusi kogemusi. *Võid jagada sõnadega hoope, mõtlemata, et need võivad ka haiget teha.


Kaljukits-*Võid muutuda suhtes liiga kontrollivaks. *Kuna varjad oma tundeid, ei tea keegi täpselt oma olukorda.


Veevalja-*Asju, mida sa tahad, plaud sa üpriski ümbernurga. *Sageli teed ärritavalt radikaalseid avaldusi lihtsalt sekkes, et meest üles keerata.


Kalad-*Selle asemel, et reaalsust tunnistada, eelistad sa elada unistuste maailmas. *Et kaitsta oma haavatavat poolt, mängid sageli süüdistamismängu.



Sinu armusaladused:


Jäär-*Romantiline, kuid kange, sa ei taha, et tagaajamise põnevus kunagi lõpeks. *Sind ei ole kerge teelt kõrvale juhtida, seda suudab vaid su enese kujutlusvõime.


Sõnn-*Sa oled asjatundja kõiges heas, mida elu pakub, kuid sinu elunautimissoovi tihtipeale alahinnatakse. *Sageli süüdistad oma partnerit, et ta on armukade ja omandihimuline, kuigi tegelikult oled seda ise. *Passiivne võrgutamine on sinu kaasasündinud anne-sa ei pea seda õppima.


Kaksikud-*Sa flirdid oma parima sõbranna mehega. *Kogu oma pealiskaudse lõbususe all varjad tundlikku hinge. *Kui üritad mõnd meest püüda, ei näita sa seda kunagi välja.


Vähk-*Oled väsimatu, ettearvamatu ja seksuaalselt metsik. *Oled võrdne vastane igale mehele, kes üritab sind võrgutada. *Seksuaalses mõttes oled väga teadlik sellest, mis sind erutab ja mis mitte.


Lõvi-*Sulle meeldib olla seotud mõne kuulsusega. *Seksuaalses mõttes oled väsimatu ja tahad valitseda. *Kui su mees ei ütle sulle iga päev, et ta armastab sind, hakkad mossitama.


Neitsi-*Oled unistaja, kui su meest pole kohal, ning sa pole sugugi nii maine ja praktiline, nagu välja näitad. *Sa ei lähe mehega voodisse, kui tal on küünealused mustad. *Kui sul oleks mees, keda kummardada, siis sa peseksid tema sokke.


Kaalud-*Kui sul parajasti partnerit pole, leiad väga kergesti tee kellegi südamesse. *Mõned mehed lihtsalt ei suuda sinu kõrgetele ootustele vastata ning siis tunned sa, et sind on alt veetud. *Võtad elu alati „meie” seisukohast lähtudes ning arvad, et kõik mehed, kellega kohtud, teevad samuti.


Skorpion-*Kontroll seksuaalsuhete üle on võimalus kaitsta oma haavatavust. *Sa uurid hoolega teisi, aga enda kohta avaldad vähe. *Seks peab pakkuma ümberkujundavat kogemust.


Ambur-*Sinu jaoks pühitseb seks elu. *Rohkem kui midagi muud kogu maailmas vajad sa vabadust ning oled kõige õnnelikum üksinda. *Kodused asjad on sinu mõtetes kõige viimasel kohal, esikohal on seks!


Kaljukits-*Erootilised vestlused löövad pidutsemise iga kell üle. *Sa tahad parimat ja ootad õiget armsamat sageli kas või igavesti. *Raha ja armastus käivad käsikäes.


Veevalja-*Sinu karge mõistuse taga peitub väga romantiline hind. *Võid olla armukade, aga eitad seda alati. *Tahad seksida kõige pöörasemates valikes kohtades, lihtsalt sekkesk et sokeerida oma meest ja kõiki teisi.


Kalad-*Vajad kedagi, kes mõistaks sinu muutlikku loomust. *Oled sageli segaduses oma rolli pärast suhtes. *Õrnahingeline kaastundlik armsam tekitab sinust tunde, et oled tõeliselt imetletud.



Sinu seksuaalne stiil:


Jäär-*Otsekohene, kirglik, kergemeelne ja võistluslik.


Sõnn-*Metsik, ürgne ja aeglaselt kasvav.


Kaksikud-*Ettearvamatu, jultunud, kuid äärmiselt romantiline.


Vähk-*Meeleline, kirglik ja ligitõmbav.


Lõvi-*Dramaatiline, demonstratiivne ja vahetu.


Neitsi-*Maine, meeleline, maagiline ja täiuslikkuseni ajastatud.


Kaalud-*Stiilne, passiivne ja esteetiliselt ilus.


Skorpion-*Hüpnootiline, intensiivne ning täielikult ja kõikehaaravalt kirglik.


Ambur-*Vahetu, kirglik ja väga väljakutsuv.


Kaljukits-*Alguses jahe, linade vahel kirglik.


Veevalja-*Jahe, eksperimenteeriv ja erinev lihtsalt erinevuse pärast.


Kalad-*Hüpnootiline, unelev ja alati võrgutav.



Kes sinusse armuvad:


Jäär-*Romantilised idealistid või hoogsad karjeristid, kes teavad, et oled sama tuline ja motiveeriyud nagu nad isegi.


Sõnn-*Seksuaalselt domineerivad võimukad partnerid, kes tahavad sind omada. *Maised pragmaatikud, kes mõistavad, et oled ühtviisi osav nii magamistoas kui ka väljaspool seda.


Kaksikud-*Maised karmid mehed, kes imetlevad sinu mõistust või lihtsalt tahavad su püsimatut ellusuhtumist kontrolli alla saada. *Kergemeelsed mängurid, kes tahavad lihtsalt lõbutseda.


Vähk-*Macho-mehed, kes tahavad sinu üle valitseda, või memmepojad, kes igatsevad sinu soojust.


Lõvi-*Lõbujanulised sellid, kes tahavad om käevangu kedagi glamuurset. *Maised ja karmid tüübid, keda võlub sinu rabav esinemine.


Neitsi-*Laisad mehed, kes teavad, kui hästi sa majapidamisega hakkama saad. *Liikuvad tulised ekstraverdid, kes imetlevad sinu maist huumorimeelt ning armastust sensuaalsete naudingute vastu.


Kaalud-*Kõik tüübid, kes nad näevad sinus naiselikkuse kehastust. *Linnavurled, kes imetlevad sinu ratsionaalset ellusuhtumist, ning tugevad maised tüübid, kes tahavad avastada sinus peituvat metsikut naist.


Skorpion-*Tõsised mehed, kes tahavad oma elu igaveseks muuta, sensuaalsed tegelased ja mustlastüübid ning mehed, kes varjavad kusagil saladusi, raha või teist partnerit.


Ambur-*Tegudemehed, seiklejad ja intelektuaalid, kellele meeldib sinu tõuse- ja –mine ellusuhtumine. Praktilised omandihimulised tüübid, kes tahavad sind taltsutada.


Kaljukits-*Tundlikud ja sõltuvad tüübid, kes tahavad, et keegi korraldaks nende elu. Isepäised tegelased, kellele meeldib mõte kellestki sama ambitsioonikast kui nad ise. Kogenud armastajad ja traditsioonilised asjalikud mehed.


Veevalja-*Konvebtsionaalsed ärimehed või katmid seljakotiga tüübid, kes tahavad sind endaga safarile kaasa võtta. Konformistid, kes näevad elus kõike isikliku võitluse või võiduna.


Kalad-*Unistajad ja sõltuvad tüübid, kes tahavad, et sa neid pääastaksid. Rafineeritud ja ratsionaalsed intelektuaalid, keda köidab sinu romantiline isiksus.



Kellesse sina armud:


Jäär-*Kellessegi, kes korjab üles killud, kui sa oled märatsenud ja enda ümber kõik segi pööranud.Maistesse tundeinimestesse ja uustulnukatesse.


Sõnn-* Hüpnootilistesse ja tugevatesse partneritesse, kes on ka sensuaalselt ilusad ja väga salapärased. *Tulistesse unistajatesse, kes ei oska lihtsalt istuda ja lõõgastuda.


Kaksikud-*Sõltumatutesse vabadusearmastajatesse, rännumeestesse ja gurudesse või meestesse, kes võivad sulle öö läbi voodis lugusid jutustada. Või valid teise äärmuse ning klammerdud unistavate ja tabamatute tüüpide külge.


Vähk-*Ambitsioonikatesse tarkadesse poisikestesse, edukatesse realistidest ärimagnaatidesse, pilvedes hõljuvatesse intellektuaalidesse ja jahedatesse tegutsejatesse.


Lõvi-*Meestesse, kes tekitavad sinus tunde, et oled kõige tähtsam ning kes on seetõttu imetlusest tummad. *Ekstsentrikutesse, intelektuaalidesse ja üksildastesse uitajatesse või meestesse, kes korraldavad silmagi pilgutamata tööandja kulul luksuslikke lõunasööke.


Neitsi-*Meestesse, kes oskavad teha vahet jogurtil ja fromage frais’l. *Töörügajatesse, kellel on selgroogu ning kes jumaldavad rutiini ja rituaale. Või romantilistesse unistajatesse, kelle elu sina võid korraldada.


Kaalud-*Sõltumatutesse tormlejatesse, võluvatesse poisikestesse, kes saavad pühendada sulle aega ja raha; tulistesse julgetesse meestesse või jahedatesse intelektuaalidesse-juhul, kui nad kõik on ilusad.


Skorpion-*Artistlikesse tüüpidesse, stiiligurudesse, praktilistesse ja maistesse sellidesse, kel raha, rokistaaridesse või meestesse, kes on juba kellegi teisega seotud.


Ambur-*Oma äri ajajatesse, reisinud meestesse, kogenud asjalikesse rahajõmmidesse, kuulsustesse ja rikastesse noorikutesse.


Kaljukits-*Poeetidesse, võõrastesse, askeldajatesse ja teisitimõtlejatesse.Või lähed teise äärmusesse ning jahid meest, kellel on stiili või kelles on midagi klassikaliselt ilusat.


Veevalja-*Isepäistesse teistimõtlejatesse; meestesse, kes mõtlevad universumist rohkem kui iseendast. Teravmeelsetesse vabadusearmastajatesse ja glamuursetesse edukatesse ettevõtjatesse.


Kalad-*Ilusatesse meestesse, täiusetaotlejatesse, preestritesse, gurudesse ja muusikutesse; üksildatesse, kes tahavad olla päästetud, ning salapärastesse meestesse, kes sulle oma elust midagi ei räägi.



Sa samastad end:


Jäär-*Kuulsuste, ristisõdijate, kangelaste ja kangelannadega. *Igaühega,kes võtab ette „ võimatu missiooni” ja täidab selle edukalt.


Sõnn-*Raha võluväega, ilu ja loodusega. *Luksuse ja elumõnude asjatundjatega.


Kaksikud-*Suhtlejatega, mobiilifanaatikutega ja igaühega, keda huvitab keelepeks.


Vähk-*Meestega, kes austavad perekonna-ja ajaloo-, dünastia- või hõimuseadust, kuid kellel on ka emotsionaalset ausust.


Lõvi-*Luksuse, stiilsete rõivaste, glamuursete meeste, kuulsuste ja hommikusöökidega šampanja saatel. Oled oma pidudel mesilasema ja linna seltkonnaelus emalõvi.


Neitsi-*Töönarkomaanidega, dieedipidajatega ja meestega, kes hoolitsevad oma keha eest; enda vormis hoidmisega, orgaanilise toiduga ja armastusega kõige tervisliku vastu.


Kaalud-*Armukolmnurkade, laitmatute kommete, ilu ja tõega. Disainerite, glamuursete kuulsuste ning meestega, kes teevad vahet Manet’l ja Monet’l.


Skorpion-*Müstika, salapära ja intriigidega. Ellujääjate, uute üritajate ning igaühega, kes oskab rääkida seksist, rahast ja surmast.


Ambur-*Kiire ja teguse karjääri ing eluarmastusega. Tundmatuga või kõigega, mis esitab väljakutse sinu mõistusele- eriti meestega.


Kaljukits-*Ülemuste, töönarkomaanide ja inimestega, kes on oma mineviku suhtes ausad. Kontrolli, realismi ja kuiva huumorimeelega.


Veevalja-*Vabadusega, kosmopoliitsete sõpradega, meestega, keda ei huvita suhted, ja humanitaaridega, kes päästavad vaalasid, kuid vabal ajal surfavad.


Kalad-*Müstikute, näitlejate ja märtritega. Tervendamise, teatri, filmide ja kujutlusvõimega.



Sinu suurim kiusatus:


Jäär-*Armuda kellessegi, kes on juba seotud.


Sõnn-*Võimatult edevad mehed, kes tõrguvad sinu pilku tabamast.


Kaksikud-*Pidada korraga kaht kallimat, juhuks kui üks sind tagasi lükkab.


Vähk-*Mängida mehe võitmiseks ohvri ja päästja mängu.


Lõvi-*Ekshibitsionistlik seks!


Neitsi-*Veeta terve päev mehega voodis, selle asemel et tööle minna.


Kaalud-*Kujutlus, et järgmise nurga taga ootab keegi veel parem.


Skorpion-*Mehed, kelle on raha ja võim.


Ambur-*Annad meeletuid lubadusi, mida sa ei kavatsegi täita.


Kaljukits-*Seksida töökohal.


Veevalja-*Öelda oma mehele, et sina tead kõiki vastuseid, smas kui temal pole ühtegi küsimust.


Kalad-*Tahad pigem hõljuda unelmate maailmas kui seista silmiti reaalsusega ja mehele helistada.



Sinu tugevaim joon:


Jäär-*Kindel tahe iga hinna eest võita.


Sõnn-*Kannatlikkus oodata seni, kuni mees mõistab, et oled seda tehes väärt iga hetke oma ajast.


Kaksikud-*Sa eelistad teada tõde ning mitte elada unistustemaailmas.


Vähk-*Suudad hakkama saada partneri ja iseenda iga tujuga.


Lõvi-*Ustav oma mehele-kõike, mis tal tuleb läbi teha, teed sinagi.


Neitsi-*Pühendumus oma mehe meelelistele vajadustele.


Kaalud-*Teadmine, et armastus paneb tõepoolest maailma pöörlema.


Skorpion-*Sa ei alistu iialgi kellegi ega millelegi.


Ambur-*Rõõmsameelne suhtumine ellu ja armastusse.


Kaljukits-*Saad ise hakkama ja oled alati teistest sõltumatu.


Veevalja-*Teadmine üleüldine armastus paneb tõepoolest maailma pöörlema.


Kalad-*Tuled appi kui mehel on probleemid.

34 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.