10.07.2014
topeltmoraal!
63, Tallinn, Eesti

Aivar A AasloEi arva, et see põhjus oleks. (et hoopi omasugust, meest tahaks)

Hoolimata sellest, et tavaarvamus, või siis naiste arvamus on, et mehed on ühed räpased sead, kiimased, tiirased ja vulgaarsed - on ometi mehi, kes on vägagi peenutsevad ja valivad ja on omamoodi kiiksudega.

Armastavad kamandada: "Hoor, võta suhu !!!" - kuid ise hoiavad "räpastest" asjadest eemale. Suhtumine naisesse on nagu suhtumine peldikusse, et tahaks ruttu ära teha ja ise puhtaks ja kuivaks jääda.
Mitte ennast "määrida"

Ma siin juba varem rääkisin nendest asjadest, et naise element on VESI ja mitte ainult filosoofiliselt, vaid reaalselt ka on naised märjemad, see ongi nende olemusega kaasaskäiv, juba bioloogiliselt.

Ning mees, kes seda naise märga olekut vaevu suudavad välja kannatada ja kes lisaks sellele otseselt vähem-märgatavale tõrkele ka selgelt-nähtavalt keeldub näiteks oraalselt naisele läheneda, ei saavuta kunagi naise täielikku usaldust ja lähedast intiimsust.

Selline mees võib küll edukalt lapsed valmis teha (on võimalik piirduda väga lühiajalise "märjaga" kokkupuutumisega) ja ka hea isa olla, kuid NAISELE võib jääda seal palju puudulikuks.
Naised tunnetavad neid nüansse hästi, kui mees miskit ebalusega teeb, kohustuse pärast teeb, pooleldi vastumeelselt teeb...

Ka siin foorumis on naised neid asju maininud, ka mujal foorumites on mitmesuguseid naiste kommentaare selles osas olnud.

9 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.