12.06.2011
ARMASTUS....
33, Jõgeva, Eesti

MIKS? MIKS? MIKS? Armastus on alguses ilus aga see lõppeb kurvalt:(! Enne kui armume siis peab ikka koralikult seda inimesd tundma õppima mitte nii ruttu käima hakkama. Ikka üks samma haaval mitte kaks sammu korralikult. Tüdrukud kasutavad poisse ära ja poissid kasutavad tüdrukuid ära!! Poissid käituge ikka normaalselt te peade ikka tüdrukuid mõistma kui neil on raske peab mõistma kohe mitte solvuma ja ei taha enam tüdrukud enam näha. Tüdrukud te peade ka poisse mõistma. Kui armastade üks-teist mõistmaa ja räägima üks kõig teisele ära ka mis hingel ja kõig saladued aga mitte kohe solvuta kui teada saad!!

Armastus on suur ja võimas asi keegi ei tohiks vahele tulla!!

NB!! Poissid pidage meeles tüdrukud on hästi õrnat neid peab hoidma neile peab armastus pakkuma nad pole mingid mängu assiad ega ära kasutada!!

Poissid ja tüdrukud te peade mõlemale oleme raskel ajal toel kui poissil on raske siis tüdruk ja kui tüdrukul peab ka!

TÜDRUKUD ÄRGE KOHE ENAST ÄRA TAPPMA HAKKAKE KUI ELU ARMASTUS SIND MAHA JÄTAB LIHTSALT MINGE OMA ELUGA EDASI SELLEL POLE MÕTTED MINGI POISSI PÄRAST OMA ELU RIKKUDA POISSE MAAILMAS PALJU ÄKKI LEIADE VEEL PAREMA KUI EELMINE OLI JA ÄRGE IIALGI RÄÄGI POISSILE OMA EELMISEST POISSIST SEE NENDELE EI MEELDI!!

6 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.