MIKS MIKS MIKS?......
33, Jõgeva, Eesti

Ma ei sa aru miks inimestel viga on, et naad vihkavad üksteist. Ja kaklevad nagu koer ja kass. Aga armastuse nimel on inimeset kõigeks valmis teevad üks kõik mida. Armuvalu on inimestel on üks kõik mida teevad. Kui inimestele tehakse nii haiget armu valu on pikalt ja see ei lähe nii kiiresti üle. Isegi nii paljud inimesed tahavad enast lihtsalt siit maailmast kaduda ja kõik sinna paika jätta ja ütlevad ja lähevad sinna kus neid ootakse seal kus on ilusam kui siin maailmas mind ootakse seal. Poistele see kohale ei jõua et tüdrukud saavad rohkem haiget kui nemad. Alles siis taipavad kui tüdrukuka on midagi juhtunud ja kui tüdruk jätab taga igavesti hüvasti alles siis avastab poiss kuidas on ta tüdrukule haiget teinud. Ja tüdrukutele teeb see haiget kui teda koheldakse nagu mänguassja. Neid peab hoidma kuna naad tahavad elus palju rõõmu saad aga kui see ära rikutakse siis neil ei olegi mingi tahtmine uuesti alustad teise poissika kuna naad ei suuda ikka veel ühte ja sama poissi unustada naad on väga kalliks saanud. Tüdrukud peab lihtsalt hellad hoidma ja teda kohtlema nagu ta ise on ja naad tahavad ka vabatust ka vahepeal neid ei sa sundita mida naad ei taha. Ärge sundike ja laske neil ka oma elu elada ega ei lase oma tuttavatel teda jälgita ja siis endale kanda ette see ei meeldi tüdrukutele üldse. Ja kui veel üteldakse ka miks tüdrukut nende kallal võtavad tüdrukud võtavad kuna neid peetakse ka vahel nagu orja. TÜDRUKUD TAHAVAD HELLUST JA ÕRNUST ET TEDA HOITAKSE.
Peale seda kui poiss jätitab ta maha ta süda on kilduteks ja ei taha enam kellekile suhelda neile peab lihtsalt aega et naad peavad toibuma sellest.
Peab kõik assiad kirja panema ja tunnetas vabaks sellest valust ja kõigest. Tüdrukud tahavad siit maailmast kaduta kuna neile tehti haiget. Nad kirjutavad oma kõige lähetamatele inimestele hüvastuse jättu kirja. Poisid ei suuda tüdrukuid päästa. Aga poisid lähevad ikka oma eluga edasi ja unustavad selle tüdruku kiiresti aga mõni poiss läheb koos selle tüdrukuka.
JUMALAGA KÕIK SIIS !!!

3 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.