Armumine ja armastus
33, Jõgeva, Eesti

  Armastus on tunne, mis koosneb ühteaegu ärevusest, hellusest ja turvalisusest. Armastust peetakse ülevaimaks tundeks, mida inimene võib kogeda. Tõeline armastus on tõsine ja kõikehaarav tunne, milleni jõutakse harilikult alles siis, kui tuntakse piisavalt hästi iseennast, osatakse mõelda ka tulevikule ning mõistetakse, et armastatud inimesega tuleb jagada ka argipäevi. Kaaslane, kes suunab ja abistab Sind kõiges, innustab, julgustab ja annab andeks Sinu  eksimused, hoolitseb Su eest ja arvestab Sinuga, armastab Sind.

Pettumused

Kui Sinu esialgsed ootused ei täitu, tekibki pettumus- viha, kurbus või masendus. Elus usutakse ja loodetakse, armutakse ja pettutakse, kogetakse järjest uut ning sellest kõigest õpitakse. Kui Sinu elus kõik ei lähe nii nagu oled oodanud, ongi pettumus kerge tulema. Tõsi, armastuses pettumisel on kaotuse maitse juures, kuid ja väljamõeldud ideaali kaotus jätab tühja tunde ning siis pole ju unistuseks kasutatud aja kulutamises kedagi süüdistada. Pettumised ja haavumused võivad tabada nii tüdrukuid kui ka poisse.


Unistuste maailmas

Pole sugugi ime, kui Sul on tekkinud oma salajane sümpaatia, unelmate prints või printsess, kellest unistad. Ilmselt on temalgi keegi, kellest ta unistab, kuid kahjuks ei ole maailmas olemas sellist mehhanismi, mis suudaks armastavate inimeste tundeid ühel ja samal ajal sütitada või kustutada.

Minu arvamus: Kõigil murdeealistel lastel on oma fantaasia armastused. Nendeks on tihti kuulsad lauljad, näitlejadkeda nad on telekast näinud.

Sõprusest seksuaalsuseni

Sõprussuhte tekkimiseks ei ole sugugi vaja intiimset lähedust, piisab kui on mingi ühine hobi, hea läbisaamine ja teineteise mõistmine. Elus õpitakse ikka vigadest ja lüüasaamistest, komistatakse ja tõustakse jälle. Nii on see sõpruses, aga ka armastuses ja seksuaalsuses. Seksuaalsus tähendab oma soo tunnetamist ja nautimist. Varem või hiljem saabub aeg, mil sõbrad jäävad sõpradeks, kuid ihu ja hing kõnelevad sootuks teist keelt: lihtsalt tõmbab vastassoo poole ja sinna ei saa midagi parata. Ideaalne suhe on asendamatu. Seksuaalsus on intiimne valdkond. Seksuaalsus on õige kõik see mis on vastuvõetav mõlemale poolele.

Minu arvamus: Kui inimestel on omad ühised hobid ja nad on huvitatud teineteisest (neil on teineteise vastu mingi tõmme), siis võib sõprusest seksuaalsuseni jõuda. Tihi on aga nii, et poisid kasutavad lihtsalt tüdrukuid ära. Nad räägivad tüdrukutega mesijuttu ja hiljem kutsuvad voodisse. Peale seda ei tee nad aga tüdrukutest väljagi. Tüdrukud tunnevad ennast peale seda kohutavalt ja mõni lõpetab isegi enesetapuga



 

3 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.