Mida kõike ei teha .. # 1
27, Viljandi, Eesti

Ühel Hommikul hakkas meil Marisega igav , mõtlesime mida teha , Maris ütles : ,, Kuule räägi kes sulle meeldib ´´ , mul oli selline nägu , et hakkan kohe punastama , ja vastasin , see kes sullegi .
Maris küsis kas Maxim wää ? Ma vastasin naerdes , kahjuks jah . Maris ütles , et ,, A sa ei tohi mulle nii teha ju sa ju lubasid ´´ Ma olin nutma purskamas , sest maris hakkas ka nutma aga ma suutsin talle ainult seda vastata ,, Anna andeks Maris ma ei tahtnud , et sa teada saaksid aga ole õnnelik , et ma sulle seda rääkisin . ´´

Kuid äkki hakkas , mul telefon helisema ja ma võtsin vastu ja mis te arvate kes helistas , ?
Maxim .
Maxim : jou , lillu sa täna minu juurde viiitsid teeme väiksed joogid .
Mina : maisaa täna ma just rääägin siin Marisega ,
Maxim : ega sa talle ei õelnud , et sa meeldid mulle ja ma sulle .
Mina : ( jooksin vannituppa ja rääkisin vaikselt ) üütlesin , aga see tuli kogematta välja , aga ma ei õelnud et ma sullle meeldin .
Maxim : okei , saame siis mõni teinepäev kokku , tvj tsau musi .
Mina : Tsaukimusi . ! vb isegi täna .ma mõtlen midagi välja .-

Maris küsis : ,, Kes helistas ? Mul polnud midagi paremat vastata , kui et vanaema helistas ja ütles , et ma pean kohe tema juurde minema .Maris ütles aga mulle , et ähh , me alles saime kokku ju . mul ei jäänud midagi muud üle ja ütlesin , et ma pean minema pean talle natuke süüa tegema kaasa , et näeme mõniteinekord sinuga eks , Maris ei uskunud mind , kuid ütles okei , ma siiis ootan järgist korda siis räägime Maximist . ta pani riidesse ja lahkus, Mina seepeale hakkasin ennd meikima ja helistasin Maximile ja vastasin ma tulen täna su juurde sain marise nõusse , et ta ära läheks , tsaumuska . kohtume rimi juures kell 20:00, Maxim ; okei tsaumusi ootan :)

tahate teada mis edasi juhtus , pange roheline näpp ja saate teada järgmine jutt tuleb siis kui mul on 70 + . LOODAN ET MEELDIS .

202 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.