30.12.2009
bmwi naljad
25, Pärnu, Eesti

Nyyd mõned BMW naljad

Miks sõidab blondiin BMW-ga? Ta suudab seda nime kokku veerida.

Mis kasu toob rullnokale bemmis istuv blondiin? Annab talle loa parkida autot invaliidide tsoonis.

Kuidas saab blondiin aru mõistest "turvaseks"? Bemmil on uksed lukus.

Blondiin sõidab bemmiga vastassuunavööndis. Politsei peatab ta kinni ja küsib: "Kas Te ka teate, kus Te sõidate?" Blondiin: "Ei tea, aga see peab üks hirmus koht olema, sest kõik tulevad sealt tagasi..."

Rullnokk tegi bemmiga avarii ja kirjutab politseile seletuskirja, lahtrisse perekonnaseis kirjutab: normaalne

Rullnokad joovad, ühele viskab siibrisse ja läheb istub oma bemmi ning tahab ära sõita. Teised rullnokad ei pane esialgu tähelegi, et keegi puudu. Siis aga üks rullnokk märkab ja mõtleb, et läheb õige välja vaatama. Ja mis ta näeb, esimene mees on bemmis, kojamehed käivad, mootor käib ja hästi kõrgetel põõretel. Läheb istub juhi kõrvale ja küsib, et mis too siin teeb. Juht vaatab talle üllatunud näoga otsa ja küsib: "Kuidas sina siia said?! Ma ajan ju pea 1OO-ga!"

Rullnokad omavahel: "Me sõidame praegu kiirusega 40 km tunnis." "Kuidas sa seda tead, kui sul spidomeeter ei tööta?" "Seda pole mul üldse vaja. 30-kilomeetrise tunnikiiruse juures hakkab kapoti kaas logisema. 35-kilomeetrise kiiruse puhul hakkab tagasilla all midagi kriuksuma. 40-ne juures hakkab parema ukse klaas värisema. 45 kilomeetrit paneb mu hambaproteesi vibreerima." "Aga kuidas te saate teada oma auto maksimaalse kiiruse?" "Seda ma ei saagi teada. Kui kiirus ületab 50 kilomeetrit tunnis, hakkab esimene ratas autost ette jõudma."

no no

30 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.