Okei , mu uus järjekas sis . ;) ja muide täielik fantaasia jutt tuleb . :D

Teema andis mellu , minu õde( H )

“ plaplapla “ otsekõne

plaplapla mõtted ja unenäod

nii alustame . :

Olen Paula Oufkirs , elan Frix’I planeedil , siin on kõik kohad valmistatud friikartulitest. Elan siin koos oma sõpradega meid on siin 50 , rohkem meid siia planeedile lihtsalt ei mahu. Kõige rohkem käin ma läbi Duffy , Eleanori , Alexander-Maxim’I ja Gerliga. Hoiame kõik kokku kuna siin planeedil inimeste vanus ei muutu ainult areneme. Kui peaks sündima mõni beebi siis ta areneb kuni on 15 aastane ja sealt edasi enam mitte. Oleme elanud siin 5 aastat , ma peaksin olema juba 20 aastane aga olen endiselt 15 samuti ka Eleanor. Teised on 13 ja 14 aastased. Surra on võimalik ainult läbi oma tahte , kui väga tahta siis lihtsalt sured. Siin planeedil ei ole täiskasvanuid , kõik hooned oleme ehitanud ise. Igas tahes , kõik sai alguse siit :

Olin kodus koos Alexi ( aexander-maxim ) , Ellu ( Eleanor ) ja Duffyga . Kui , nägime telekast reklaami kus üks mees rääkis “ kõik kellel soovi tulge meiega Frix’I planeedile , reisi maksab kinni kindlustus , minek ja tulek kõik on ära planeeritud. See on esimene kord kui inimene astub planeedile nimega Frix … “ ja siis käis plahvatus. Olimegi siin , ima mitte millegita , käisime kõik inimesed läbi uurisime kas kõik on okei. Läksime siis planeeti uurima. Ei ühtegi maja ega midagi , ainult üks tänavalatern mis pildus sädemeid. Niisiis jagasime kogu rahva ära gruppideks , iga gruppi liider teadis mida teha , ehitada hoone või otsida toidumaterjali. Ühe gruppi panime kaevama et uurida selle planeedi sisu. Noh kaevasid tunneli LÄBI planeedi ja ei midagi , ainult friikartulid. Põhiliselt sööme me siin ainult friikartuleid nagu arvata oli , ja kui mõni meist peaks surema siis tema paneme tunnelisse. Paksuks me ei lähe , keegi ei tea miks aga lihtsalt ei lähe , ja oleme tähele pannud et iga päev kasvab planeedile peale uus kiht friikaid , keegi ei te kuidas või miks aga lihtsalt kasvab. Aga see kasvab nagu sees pool , noh et pealtpoolt sööme ja seest poolt kasvab juurde. Oleme niimoodi elanud läbi 5 aastat ja elame veel 5 aastat kui vaja.

Meil pole päikest ega midagi siin. Vesi puudub , siin on üks kosk. Kosk kust voolab ainult 7up ( Hääldus : seven ap. sprite sarnane sidrunimaitsega jook ) sellest on juba üsna kopp ees , aga kui muud pole , kõlbab see ka. Kõik tahavad siit minema saada.
Ühel õhtul kui ma peaaegu magasin juba ma soovisin mõttes “ ma soovin et ma saaksin omale vähemalt mõne meditsiini raamatu kuna on ju võimalik et keegi sünnitab, siis ma oskaks vähemalt miidagigi teha temaga.” Ja ma ärkasin hommikul raamat pea all. Võtsin raamatu ja lugesin pealkirja “ Meditsiini Algõpe “. Huhh , olin hästi õnnelik , sest saan oma inimesi aidata. , olen siin nagu mingisugune president võisiis lihtsalt heategija. Ma ei teagi , igas tahes on kõik minuga lahked ja mina olen teistega lahke. Kõik on parimas korras , okei väljaarvatud see et peame igapäev hommikuks , lõunaks ja õhtuks sööma friikaid ja kõrvale jooma 7up’I. Üsna paljud on juba oma pere loonud , näiteks Alex ja Duffy , neil on tütar Pelle-Marii ta on ühe ja poole aastane. Täna tuli minu juurde Enriqe ( hääldus : enriike )ja ta küsis mult …

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Okei , võib tunduda veits segane seos pealkirja ja jutuga , aga küll saab hiljem selgeks . ;)

Hinded . kõik on oodarud , ise tead kuidas hindad. ;) , ( isegi punane on hea , aga anna põhjus kommentaaridesse )

Kui juba lugesid siis kommenteeri siis saan ka lõpuks teada mitu inimest loevad , näiteks kommib aint üks inimene ja ma arvan et ainult temapärast ma seda edasi kirjutangi.

nnii , leidsid vea , ütle ja ma parandan ära . ;)

Teie Tossu . ;)

54 vaatamisi
 
Kommentaarid
antsu09 25.12.2010

kas teataksid ?

25.12.2010

ikkasaab . :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.