Ajeah Juubel :D:D , See osa võttis NATUKENE aega :D , kõigest paar kuud. kuid siisgi loodan , et keegi pole mu järjut veel unustanud : dd.

igastahes , eelmise osa lõpp :

Hakkasin Jarppiga rääkima ja küsisin nagu muuseas " Kuule. Ma arvan , et ei saa täna kodus ööbida. Sinupoole ei võiks? Noh , nagu sleep over või midagi sellist. Ma saan aru kui sa ei taha mind sinna. " , " Ei , tule jah , siis saan mõtted eemale sellest jubedast pildist. " noogutasin vaid peaga. Siis tulid mendid meid küsitlema.

uuuus :

Vastasime küsimustele ära ja jäin järsult mõtlema sellele , et kuidas Lordi'd seda tapatööd korraldavad kui neid ennast siin pole? Viskasin mõtte nurka ja läksin oma tuppa korjasin mõned asjad kokku ja toppisin need spordikotti. Andsin politseile kodu tagavara võtme , et kui nad lahkuvad siis panevad ukse ka lukku. Läksime siis koos Jap'iga tema poole. Teepeale jäi ka pood. Käisime sealt läbi ja ostsime popcorni ja kõike muud head. Saatsime ühe joodiku ka poodi , et too tooks meile kolm pakki suitsu ja pudeli viina. Kõik ebaseaduslik käes läksime Jap'i koju.

* Jarppi pool *

Viskasin spordikoti Jarppi tuppa , mis oli paksult Lordi plakateid täis. Isegi ta voodipesu oli Lordi piltidega "Totaalne fänn... ". Otsustasin talle täna ära öelda , et elan koos Lordi'dega. Hakkasime nalja pärast Justin Bieberi filmi vaatama Jap'i läpakast. Naersime ja jõime ja sõime. Siis Läksime verandale suitsu tegema. Saime just põlema , ja ta tore emme astus meie juurde. Ma olin juba hakanud kustutama. Kuid Jarppi tõstis käe , et ma ei teeks seda. Ta emal oli ükskõik , ütles lihtsalt , et ärge konisid maha visake. Mul oli nagu mida-v*ttu seisund, sest mu ema oli alati Rangelt keelanud suitsetamist. Jap viskas koni maha ja kui ma tahtsin talle midagi öelda siis .....

_______________________________________________________________________________________

Tundus hea koht lõpetamiseks :D

Loodan et meeldib : )

Tossu ; **

16 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.