Muudetud Neljapäev 14 #
26, Keila, Eesti

Sorri et kirjutand jälle pole :D .


Eelmises osas : oli juba 2 tundi möödas , ma magasin , ärkasin siis üless , ma olin ikka kinni seal , proovisin igale nupule vajutada , ei , ei toimind , ml oli kõht tühi , telol ei olnd kõnekat , järsku helises telo , ma võtsin vastu "ja" , "kus sa oled" , "ma olen liftis kinni" . lift hakkas liikuma alla , uks läks lahti , seal all oli ralf "olid kinni?" Ma jooksin tema juurde tegin kalli , ütlesin et ma kartsin nii väga

Nüüd : Ralf ütles et takartis minu pärast väga , ja ei teadnud mida tol hetkel teha , kui mind ära viidi . Kuigi ma ei saanud arugi miks Ralf sinna ei jäänud ja mu kaitseks välja ei astund et see värdjas mind lahti laseks . aganoh , oli mis oli , Ralf ütles et äki läheme kusagile kohvikusse , ja ma ütsin et lähme pigem minu juurde , läksime siis minu juurde , ema küsis Ralfilt kas ta teed ormth tahab , Ralf ei tahtnud midai , mina vötsin mahla , Ema ei teadnud veel juhtunust midagi , kuid kas rääkidagi ? . ta hakkaks kohe muretsema ja tahab raudselt siis menti helistada -.- .

2 nädalat hiljem : Kui ma hommikul ärkasin , oli mul Ralf kõrval ja ma kuulsin kuidas ema ja isa lõugasid üksteiste peale , läksin sinna tuppa , kus nad olid ja karjusin vahele : "tra jääge vait , ma tahaks rahus olla ,! . Eks nasd sis vait jäid , läksin enda tuppa atgasi , Ralf magas ikka , ma läksin netti , kui ma msn i läksin tuli mulle kiri kui ma väljas msn-ist olin , Suss oli kirjutand et me vöiks välja minna , ma kirjutasin vastu , lähme siis , . siis ärkas Ralf üless , läksime sööma , papsi polnd millegipärast kodus , noh küsisin siis empsilt et kus iss on emps vastas et , läks minema , ma küsisin kas tagasi ikka tuleb , ja emps ütles et vb , okie , pohhuj siis , tuli uksekell , läksin uksepeale , Ma küsisin siis : "ja? " Keegi ütles : "tule välja " Ma siis küsisin et " kes oled?" ta ütles:"Suss olen" , " aaa okei , aga ma olen Ralfiga , Ta oli minu juures öösel , me tuleme mingi aja pärast ,me just ärkasime ega viitsi kohe välja , " Ütlesin mina ja Suss läks minema , sisi mu telo helises , oi bla , ma olin vihane köik segavad hommikul , vaatasin kes helistas varjatud number , vötsin vastu , hallo ? . see oli iss , ütles , et nad lähvad emmega lahku vist , ja sisi ma ütlesin et arsaadav aga kuhu sa sisi elama lähed , ta ütles et tal on juba uus naine , ma küsisin et nii ruttu v ?. ta ütles et ta oli muljuba enne , mul jäi karp lahti ütsin et nojah siis tule asjadele järgi siiis -.- ja panin toru ära , läksin kööki tagasi , emme küsis kes oli väidsin et Susanna , ja hakkasin sööma , pärast sööki küsisin emme käestet miks nad issiga mölisesid hommikul ja kas nad lähevad lahku , Emps ütles et Ei vöibolla lähevad lahku, ja emps ütles et ah see on väike asimiksme lahku lähme ära sinamuretse. ma ütsin sisi et okei , Meil sai söödud ja läksime ülesse minu tuppa Ralfiga , ma rääkisin Ralfile ka et mo iss helistas ja ta ütles et okei , aga huvitav miks su ema ei taha öelda etnadsellepärast lahku lähevad ettaluus naine ? . ma ütsin et matöesti ei tea , läksin netti msn-i suss oli müksand , vaatasin mis kirjutand oli , ja sisi mingi et tule öue ja värki ütsin et saame skeidis kokku , okei panime ilusti riidesse ma tegin end korda , ja minek , saime Sussiga kokku ja siis , skeidis olid ka möned , kellega me ei suhelnd , aga okei liikusime Krõlli lasteaia juurde , seal nägime Sannut ja Roltsi , ja nad liitusid meiega , Nad lõugasid ja lollitasid ,naerda sai :) .Cs ja Christo tulid vastu , nad oldi sajaga täis , küsisime et kus te jöite , nad ütsid et nad jöid kaisa ja Henriga , ja nad tegid avalikult tobi , küsisid kas me tahame ka , ma proovisin , jamulle meeldis ,ma hakkasin suitsetama .


Rohelisi , :)

17 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.