Muudetud neljapäev 7# .
26, Keila, Eesti

Me siis liikusime ja liikusime kui järsku Sannu ja Cs rääkisid omavahel ja ta ütles et pohhuj ära ole äpu , ma ei saanud aru küll kumb see oli aga sealt see kostis , siis ma vaatasin sinna ja siis rääkis seda Cs et mine et sa pole äpu , mine küsi nüüd ära .
Siis ma vaatasin nende poole ja vaatasin , ja siis Sannu vaatas mind ma põõrasin pea ära ja Sannu hakkas minu poole tulema , Ma Siis Läksin Sussi kõrvale ja ütsin et vaata seljataha kas Sannu tuleb minu poole , , Ta vaatas ja ütles et Sannu on su kõrval :D:D:d . Siis ma vaatasin Sannu poole ja Ta ütles et kuule ... Ja Cristo jooksis Meie vahele ja ütles , kuulge lähme Tõkosse , ( tõko oli selline koht kus käisid noored kuigi seal käija ei tohtind ,, See oli vana töökoda ) . Ja siis Sannu ütles et Mine V*TTU !!! , . Siis ma ütsin et kl-ge ma hakkan koju minema mu ema ja isa ootavad mind . Sannu ütles et okei , koju lähed siis tule netti , ma ütsin et vaatab kui saan . Siis Nad saatsid mu koju ja Ma läksin altuksest sisse ja jäin korra sinna mõtlema ja ma kuulsin kuidas Sannu ütles Cristole Et jäeme me siia , ta oli nõus , Teised läksid ära ja Sannu hakkas seal Cristoga õiendama et t*ra sa tahad must , Mine ela oma elu , mittte ära sega minu elule vahele , Ja mingi Kade oled vä ? ,.Nojah mine küsi siis ennnem ! , Ja käis mingi pauk , Ma jooksin ülesse aknast vaatma , Ja Cristol oli põsk verine veits ja ma mõtlesin et kas minnna alla või mitte ja siis Cristo lõi Sannule rusikaga näkku ja ma mõtlesin et ma siiski lähen alla ja läksin alla olin seal all tegin ukse lahti ja seal polnud kedagi , Ma läksin siis koju . Läksin netti . Mõõdus pool tundi ja Sannu tuli sisse . Ma ütsin talle et Tsau , ta vastas ka et tsau , . Ma ütsin et aga ma nägin mis seal all juhtus et aga miks ?? .. ta ütles et ahh , et ei midagi et me lihtsalt lahendasime asju poiste moodi .. ja ema järsku karjus ja ütles AII , ma joksin siis kähku kööki ja mu ema lõikas näppu ma tõin talle plaastri ja keegi tisital , ma hüütsin isale et isssi mine ma aitan emmet , ta lõikas näppu .. isa hüüdis et okei kohe lähen ja ma ütsin et okei tänkss , . siis ta hüüdis et sulle Cätu , mine . ma hüütsin et oota las ta ootab nata ,. ja siis ma läksin uksele ja seal oli Krissu ja ta tahtis mind välja kutsuda ja ma ütsin et ma ei saa kuna ma hakkan kohe sööma , . ta ütles et aokei , aga pärast ? ,. ma ei tea vist mitte .. ., okei tsau ,. tsau. ma läksin vaatasin arvutisse et kas keegi rääkind on siis vaatasin et Cs ja Sannu räägivad muga ja vaatasin et Cs oli räääkind nii :

Cristoolejouu , eitegelt mis teete ? . vv-d reidis ? .:D . Says:

Tsauu .
kle ,,, Hakkame kkäima :D:D ? . Sa meeldid mlle tegelt juba ammu .. .

Ml jäi suu lahtiKui ma seda lugesin ja ma vaatasin et Sannu on ka rääkind .. vaatasin ja seal oli Selline asi kirjas ,.

I Say :

Tsauu .

Omg Meeldid mlle ( L ) , . says:

Tsau ..

mt ? .

Kle , Sa käima ei taha hataka v ? . ..

ma läksin siis kohe netist välja ja hellasin Sussile ja küsisin et kus ta on ja kellega ta on , ta ütles et ma olen Roltsi , Liina ,Liisu , Krissu , Joku ja Krissi , mis siiis ? . , Kle , mine teistest eemale et nag ei kuuleks , . oot kus oled mudu ? . mma olen selle .. mm selle faking selle juures ... vaata kus see käis kogu aeg see frank vaata see ta maja juures selle vana kontori v mis see ka pole selle ees siis . Kle saame kokku äki ? , ma tahan rääkida ,,. okei ma tulen uksetaha slle , . Kle , tule üksi eksju : ) ? . mhm tsau . Tsau . Ja ma läksin õue ootama , ta tuli ja ta ütles mlle kohe :

Ta:"Tsaukss , ."
Ma:"Tsaukss , . "
Ta :"noo , tahtsid rääkida ? : ) "
Ma :"tead et Cs ja Sannu kaklesid siin all ju enne , "
Ta :"ohh , miks siis "
Ma :"mhh , Minu ppärast : ( . "
Ta :" Huijjj ?? , Eitegelt ka v ? "
Ma :" mhm , see ei ole lahe juu !!'!! , "
Ta :" mmhh...okeiokei , ,.."
Ma :"aga , ..seeeet , mm .. ah vahet ple ., .Kle , Ma lähen koju . MA ei viitsi enma olla , Tsau, "
Ta : Okei dvj tsau .
Ja me mõlemad läksime koju , . Ml oli vähe minna koju , ja ma olin juba Enda trepa ees , ja tilistasin , keegi ei võt vastu ., ja tilistasin veel ja ikka ei võtnd keegi vastu , ja ma hellasin oma emale , . ta võtis vastu ja ma küsisin et kle kusoled , ta ütles et ma olen kodus , ja ma ütsin et aga lase mind sisse , . okei kohe ma ei kuulnud .. Tsau , . Ja ta lasi mind sisse , .tegin ukse lahti ja seal olid mingid poisid kes ootasin minu alt ühte poissi ja ma läksin ja liikusin ülesse ja neid poisse oli 3 ja üks istus suvakalt nii et mind nagu mööda ei laseks , ja üks poiss ütles et kle lõpeta ära ja ma läksin üless , see poiss kes seda ütles jäi mind vahtima , . ma läksin siis lifti , ja läksin koju , . ma läksin oma tuppa , . Ja mu tuba oli umbne ja vaatasin et seal oli Sannu ja veel 4 poissi , ma vaatasin siis veel ja tegin akna lahti . Siis jooksis sinna mingi tüdruk ja vaatas minu aknasse ja ma läksin siis kähku akna pealt ära , siis hakkasin et miks on ültse elu olemas ? , . see mõtetu Raiskamine , .. Sellel elul pole tähtsust !! ,.

Jätkub : ) .

Pikem osa tuli seekord siis : )

ttahate teen sellise asja kus ma tutvustan nende välimust : ) ? . Kirjutage Kommentaaridesse : ) .

Rohelinenäpp ? - Ty : ))

Punanenäpp ? - Mine pelsse : ) .

Aga ootan rrohelisi : ) . Ty : ) .

21 vaatamisi
 
Kommentaarid
2KRISSU2 05.10.2010

suuperr aga ma vatan et järjest lühemaks lähevad osad!:))

-liissku -liissku 06.10.2010

:d . Sellepärast et ma tahtsin seda edasi teha aga ma haige ja ml hakkas Pea valutama ja ma ei suutnud edasi kirjutada :d .

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.