järjeka tegelased : ) .
26, Keila, Eesti

Okei , ma alustan siis endast ;d .

Mul on tavaliselt altkitsad teksad , kas Sinised või hallid. Mul on Pikad Blondid juuksed ja tukk ees jja sinised silmad , . tavaliselt on mul väljas pika äärega tennised , Roosat värvi ja musta värvi jope , . Mul on tavaliselt ka make up peal . : )) .

Susanna :S*taks armas ja S*taks Kallis tüdruk ( LLL ) .Tal on Pruunid juuksed ja tukk ees . Tal on pruunid silmad ta kkäib ka altkitsate teksadega , ta kannab igasugusii neid : ) . ta kkäib kas musta ja ruudulise jopega , vvõi ta käib lilla roosa ja sinisega , (ka ruuduline ) . tavaliselt kõrge äärega jalanõud , . Make up on kkah ppeal . Etaga ta mood on S*taks Iluss ja ta on ise ka sss*taks ilus ( L ))) .

Angeliina: Tal on tavaliselt ka make up peal ja tal on ka blondid juuksed ja tukas on roosa triip sees , . tal on pruunid silmad ja kannab ka altkitsaid teksasi , tal on need tavaliselt kas sinised või mustad , . kannab õues rohelisi kõrgeäärega jalanõusi .tal on tavaliselt pruunikas jope seljas : ) . Ka mlle kallis ( L ) , .

Sander : On mingi :D. (okeiokei ma ei oska eriti poisse iseloomustada :D .) Ta on Mingi Roosa i mustape*e : ) . tal on tavaliselt mingi must jope jja mustad püksid , . cäpp on tal musta ja rrooosaga :D . kannab tavaliselt mingeid musta roosa sinise rohelise ja kollastega jalanõusi . tta on Tukapedee :D . Joujah :d .

Cs : On selline tukapede ja kannab altkitsaid teksasi , . Cäpp on ka selline punane ja tal on ka mingid ketsid (ruudulised), . naistemees nooh . :D .misteha :D . Eiaga kui te vveeel aru pole saand siis ma meeldin talle :d .

Liina : Hästiilus ja selline altkitsate teksadega alati . Tal on juuksed mustad . kannab koguaeg väljas kotti , . ruuduline pusa moodi jope , . Kõrgeäärega ketsid ( minuga samad ) . ta kannab ka tavaliselt Cäppi . make up alati peal , muidu välja ei ttule :d .

ARMASTAGE ROOSAT JA OLGE NSM LAHEDAD EDASI :D .

Etaga ootate järgmist osa mhm ? . - Tulebki kunagi .
Roheline : Tyy .
punane : Mine pelse : ).

Ikka ootan rohelisiii :D .

28 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.