Muudetud neiljapäev 8 # .
26, Keila, Eesti

Sorry et kaua aega läks selllega :D .

eelmises osas :

tegin ukse lahti ja seal olid mingid poisid kes ootasin minu alt ühte poissi ja ma läksin ja liikusin ülesse ja neid poisse oli 3 ja üks istus suvakalt nii et mind nagu mööda ei laseks , ja üks poiss ütles et kle lõpeta ära ja ma läksin üless , see poiss kes seda ütles jäi mind vahtima , . ma läksin siis lifti , ja läksin koju , . ma läksin oma tuppa , . Ja mu tuba oli umbne ja vaatasin et seal oli Sannu ja veel 4 poissi , ma vaatasin siis veel ja tegin akna lahti . Siis jooksis sinna mingi tüdruk ja vaatas minu aknasse ja ma läksin siis kähku akna pealt ära , siis hakkasin et miks on ültse elu olemas ? , . see mõtetu Raiskamine , .. Sellel elul pole tähtsust !! ,.

Siis mõtsin et , iu ma olen rõve ma ei viitsi jälle masetseda :d . Siis vaatasin jälle aknast alla ja see tüdruk vaatas jälle minu aknasse , siis ma vaatasin et nad hakkavad minu trepa pooole liikuma , ma mõtsin et huvitav kuhu nad lähevad siis läksin msn - i ja kui ma just sisse logisin siis tuli mulle just teade et mulle on kirjutatud kui ma võrgust väljas olin . Siis ma vaatasin et see oli Sannu seal oli kirjutatud nii :
Sannnujou . kell:(15.42) Says :
Kle , me tuleme ühtede inimestegas sulle uksetaha varsti :D .

Ja kell oli 16.07 ma mõtsin et oiieii , nad tulevad mind välja kutsuba , ööö mida ma teen , . ma ütlen et ma ei viitsi v midagi , eiiinoo , mhh ma ei taha minna sinna kui mma... Ja tuli uksekell , ma hüütsin isale et mine ta ütles et okei kohe , siis hüütsin et ütle et mind pole kodus ja siis ta võttis vastu ja mu isa ütles et , Nii... Ja ... Ei ole , .. ma ei tea õue kuskile , .. Jah umbes nii jah .. okei heataega . Siis tuli mu issi minu tuppa ja ütles : Kuule miks minna eitaha ? . Ja ma ütsin et niisama , . siis ta läks välja mu toast , . Ma vaatasin oma toa aknast välja ja siis oli seal Liina , Suss ja Rolts , nad tahtsid mind välja kutsuda ja siis Sannu ja need teised olid seal , ja läksid rääkima , nad olid seal umbes 2 minni ja siis vaatas jälle see tüdruk mu aknasse , . siis ta ütles seal kõigile midagi , ja siiskõik vaatasid aknasse , ja mull oli lõpp , ma mõtsin et omgomgomgokmggg , mida ma teen nüüd , ja sisi nad jooksid sinna alla , jua tilistasid , siis ma läksin torule ja ütsin et jaa .
Nemad : ou tule õue .
Ma : Eiviitsi eriti .
Nad : Pliis tule me täiega ootame , aa kle see et sa olid ju kodus .
Ma : öö ....... mis mõtttes ?
Nad: Ennem kui me kutsumas käisime .
Ma : Aaa, ei ma olin trepas , ma rääkisisin juttu naabriga .
Nad : okei , aga tule õue pliiis .
Ma : mhh , .. mmm , . no okei , aga ml mäheb aega eksju .
Nad : jaja , vhemalt et tuled :D .
Ma : davaj tsau .

Siis ma läksin oma tuppa ja panin teised riided selga ja hüütsin Emmele ja issile okeii tsau ma lähen õue , . nad hüütsid et ära kauaks jäe eksju tsauu . Siis ma läksin lifti , ja siis ootasin siis olin kohal , mõtsin et , nii kähiku v ? , mmh , imelik , . Uksed ei läinud lähti millegipärast , . Siis ma panin seal selle peale STOP . Siis vajutasin sinna , ei aidand , vajutasin kõik nupud läbi ja siis ujärsku hakkas liikuma , ml ssüda valutas mõtlesin et ma enam selle liftiga ei sõida , vähemalt jäin ma sellesse paariks minutiks kinni . vvedas mlll . siis läksin liftist välja , . siis vaatasin et ma pole essal , ma olin kolmandal , siis läksin trepist alla ja olin essal , läksin uksest välja , ja seal oli inimesi ikka palju , neid oli täjjega juuurde tuld , . Sisi ma mõtsin et okeiii , kõik vaatasid mind mja ma mõtsin et ml veist imelik naguu , . Ma teatsin sealt pooli inimesi siis suss ütlöes mlle , tsauu , Ma ütsin tsau ja me tegime kalli , . siis Sanu ütles tsau Cätu , ma ütsin mmhm tsau jah . siis ma ütsin , ee Liigume äki ? . mmai viitsi siin enda trepa all olla , . Siis ma vaatasin ringi , ja seal oli nii nunnu poiss et annnab olla , nii ilus lihtsalt et ml poole sõnuuu ! , siis Suss tuli , minu juuurde :
Ma : Ou , tead mis on vä = . , mine pekkii , ma jäin nagu lifti kinni , ma ei saa see oli nii hhirmus ! .
Suss : Tegelt ? , Omgg . , Ou , vaata seda poissi kes meie taga see on , noh see tallinast poiss , no vaata see poiss see musta jope ja hallikad teksad pooole perse peal , vaata see poiss , Ta nii nunnu jju . Ma ei saaa üleeee ..
MA : MAttean jja :D . Täiiega nunnnnu ^^ . anoh , ma arvan et ta niikuinii kinni :s .
Suss : Eiusu jaa :s , kkahju , muidu sebiks ära ta :D .

Siiis Sannu ütles , ou lähme kaupsi ette istuma , . ja siis kõik olid nõus me läksimegi . olime seal ja see pink o9li suht väike ja sinna ei mahtund palju inimesi , ja siis mina , Suss ja see Nunnu poiss istusime teised ei tahtnud istuda ,. sisi siis üks poiss ütles et ou , kulge lähme sinna , noh sinna kaupsi taha seal on ju see käääbik :d . siis Mina ja see Nu8nnu poiss ei viitsind ja teised läksid , Mina ja see poiss jäime sinna istuma , ja ta küsis , mis sa elad seal majas kus me sind kutsumas käisime , siis ma ütlesin et jamh sisi ta küsis et mis mu nimi on , ja ka ütlesin et Cätlin , C-ga ja mind kutsutakse Cätuks . aa mu nimi o.... siis Sannu hüüdis et jookske , ja me jooksime siis kuskile poooole , ja siis ta andis mulle ühe kirja ja ise jooksis ronka pooole ( rongi jaama ) . sest ta elas tallinnas ja ta läks tallinnna , siis ma vaatasin mis seal kirjas oli ja ml kukkus see maha ja siis 1 tüdruk jäi seisma ja vaatas et ml kukkus see maha ja ta nägi et selle andis mulle see poiss , ja siis see tüdruk tegi selle kirja lahti ja hakkas vaatama mis seal kirjas on ja am tõmbasin seolle ta käest ära ja siiis panin selle endale taskusse ja siis ütsin Sussile , Sannule , Liinale ja Roltsile et lähen koju , ja siis ma jooksin kodu pooole , aga ma koju ei läind läksin hoopis skeitti , ja see poiss oli seal , ma ei taht sinna eriti minna ja läksin kodu poole siis ma koperdasin parema jalaga , ja mõtlesin et mis nüüd hhead juhtub ., siis ma olinn enda trepa ees , ja tilistasin tuppa ja mu ema lasi mu sisse , ma ei läinud minne liftiga vaid trepist , siis ma olin juba üleval , ma võtsn oma jalatsid jalast ja läksin oma tupppa , . Siis ema hüüdis mulle et kuule too oma riided pesu , sisi ma viisin oma teksad pessu , . siis mu ema pani need pesumasinasse ja ma mõtsin äkitsalt selle poisi peale jja siis mõtsin et KIRI !!! , Siis jooksin vannituppa ja ütsin emmele et oota ära veel kinni pane ml seal taskusn 1 asi , võtsin selle välja ja siis läksin oma tuppa , tegin selle kirja lahti vaatasin mis sinna kirjutatud on , . seal oli :
Asee et ml läheb kohe rong kui ma koju jõuan siis lähen kohe msn - i mu msn on :JoukstiTsauksNsmlahe@hotmail.com lisa kindlasti , .
ma siis läksin msn- i ja lisasin ta , ta oli sees aga eeemal . Seal oli kirjutatud :
Joukss , Marianne (L) . Ralfolenjouksjah .
Siis tuli sinna alla et ta on saadaval , siis ma kirjutasin et , Tsauks , sa jõudsid nii kiiresti koju vvö ? ,. , siis ta ütles et ei ma telos msn -is , ja ma olen rongis , . ja ma ütsin et mis su tüdruku reitt on :D .
Ta ütles et ml pole tüdrukut , siis ma küsisin et aga kes on Marianne , ta ütles et kus sa seda nägid , ma õtsin et su msn - i pealkiri , ta ütles et see on vana vana , . siis ta ütles et sa tegelt ssuht ilusm tüdruk , . Ma ütsin et ööö... ei oole . siis ta ütles et ta peab minem a , ja ütles et tsauks ilustüdruk . ja läks välja , sisi ma mõtsin ikka et ta nii ilus poiss ( L ) . ja siis mu emme hüüdis et ma sööma läheksin . siis ma sõin ära ja sisi läksin oma tuppa , ma joonistasin tihti , ja siis hakkasin ka joonistama , siis tegin akna lahti , ja joonistasin edasi , siis kuulsin et leegi hüüdis Marianne tuled vä , siis ma vaatasin aknast välja ja seal oli see suur kamp kes ennem väljas olin , . Siis ma vaatsin et seee Mingi niinimetatud Marianne oli suht kena jmh :D , siis ma mõtsin et läheks välja , ja sisi läksin vvälja , panin teised püksid , ja siis läksin alla jja olin seal all ja siis see Marianne ja tuli minu juuurde , ja siis ütles mulle et kle mis ta sulle kirjutas , see oli see sama tüdruk kes ennem selle kirja üles võttis , jne . Siis tuli ja küsis , ja ma ütsin et sinu asi vä ? , ja ta ütles et ei aga tahaks lihtsalt teada :D , sa ei pea ütlema aga võid , . mkm , ei ütle ,. siis läksin Sussi juurde ja ütsin et ta andis mulle enda msn-i ja ta nimi on Ralf , . Suss ütles et aokeii , aga ta nii ilus jju :D , . mhmm :d aga okei lähme liigume koos eemale , kutsume Liina Roltsi , Sannu ka kaasa kui tahavad tulla . okei , . siis küsisime et kas nad viitsivad maiega tulla , . Nad viitsisid . Me läksime kutsusime kõik kokku ja siis Cristo ei viitsind ja Cs viitsis , . Cs tuli ja Sannu silmistses teda . Sannu läks ta juurde ja ütles et mis tahad , Cs ütles et ise kutsusite , siis ma ütsin neile et klge lõpetage ära , mingi väga suured vajadused teil vä ? . tegelt ka eino , ma ei tea , te nagu väga imelikud kui te nii teete , ja sina Sannu sa arvad et lsa oled lahe kui lähed nii teiste juurde õiendama , vä ? . Ei sa ei ole lahe nii , . Isegi Cs on sust inimlikum ja ei õienda nii palju , tegelt ka lõpetage see tülitsemine ära , vnoh , lõpeta Sannu ära . Sannu tuli minu juurde , haha , . lõpeta ise ära , omg , . ja läks ära , . sisi ma ütsin et mida ma jälle teginn , ma olen lollakas , ma vihkan ennast ! , . mhh lõpeta ära . ütles Suss lohutuseks , . Me liikusime kaupsi poole ja siis ma ütsin et kutsume siis Anku ka , . hellasime talle aga ta ei võtt vastu ja siis me oline kaupsi ees ja seal oli ikka veel see auto , ja võtmed olid ju meie käes ja siis ma ütsin et lähme sõitma , .

Alustasin selle kirjutaminega : 16.32 , ja lõpetasin 18.17 , OMG tõestii :D .

igav aga pikk .

rohelisi ? .

17 vaatamisi
 
Kommentaarid
lauraangel 07.11.2010

üli hhea :D

-liissku -liissku 07.11.2010

Ty :D .

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.