02.03.2012
Põnevaid maju
64, Haapsalu, Eesti

MILLISES MAJAS SINA TAHAKSID ELADA? KAS MÕNES SELLISES VÕI HOOPIS MINGIS MUUS MAJAS?



Mees nimega Simon Dale ehitas endale Inglismaale Walesi maja.
Selles pole mitte midagi ebatavalist, et mees omale maja ehitab,kuid asja teeb huvitavaks fakt, et tegu on nii öelda maa aluse majaga. Maja justkui pärineks filmist Sõrmuste Isand kus väikesed kääbikud elasid samalaatsetes urgudes.




Kõik mäletavad Flintstone multikat, karaktereid, kes elasid kivimajas. Sellina maja on reaalselt olemas. See asub Portugalis, mägedes, Fafe linnas. See kahekorruseline maja asub rändrahnude vahel ja on kaetud samblaga. Majas sees on olemas isegi kamin. See oli ehitatud aastal 1973, kuid juba kümme aastat ei ela seal enam keegi. Seda sellepärast, et maja hakkasid uudistamas käima kari turiste – selleks pandi ka maja akendele ja ustele ette metallist võred.






















Magic Mountain Lodge – on hotell privaatsel reservmaal Huilo Huilo’s Tšiilis. See on hotell, mis on disainitud nagu vulkaan, mis purskab laava asemel tipust vett välja. Kui sa tahad näha tõelist vulkaani, siis näed seda ilusti oma hotelli aknast. Peale laheda atmosfääri on siin hotellis veel mullivannid, suured aknad millest avaneb vaade fantastilisele vihmametsale, ja ahvisillale – mis on ainuke viis kuidas hotelli saada. Üks öö selles hotellis maksab sulle umbkaudu $250 – $400.


17 vaatamisi
 
Kommentaarid
Triinu9090 02.03.2012

Nendest eelistaksin elada esimeses :D Aga väga vahvad, jah :)

andres53 27.03.2012

Mida kõike inimene välja ei mõtle!

MAri... MAri... 27.03.2012

just, tegelikult oleks põnev mõnes sellises majas elada *YAHOO* *THUMBS UP* *BYE*

TIMMA 04.04.2012

Kinlasti pönev oleks mõnda sellist omada!

MAri... MAri... 04.04.2012

ehk hakkad ise mõnda ehitama *THUMBS UP* *BYE*

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.