Life is beatiful in our dreams. 1#
24, Avinurme, Eesti

Eelmises osas:

Selles osas : Koolis nägime ühte ülinunnut poissi. Ta oli nagu mingi elucute. Ta meeldis mulle ja Hellule sitaks. Ta tuli minu ja Helluga samasse klassi. Esimene tund oli meil füssa. Ta kolis minu naabriks. Pärast tunde läksime Helluga kohvikusse. Tema oli ka seal. Me saime tema nime ka teada, ta nimi oli Niall. Peale seda, kui me sõime kohvikus saiakesed ja jõime mahla ära läksime minu poole. Panime kooli asjad minu tuppa ma valisin endale uued riided välja.



Ketsid.

Tuunikas :


Retuusid.


Siis läksime Helluga shoppama. Ma ei saanud shippates mitte midagi, Poodides ei olnud mitte midagi ägedat, või ss need kõik asjad olid mul olemas. Hellu aga sai endale ühed nunnud kõrvarõngad ja kaelakee, mis mul juba olemas olid.


Kõrvarõngad.



Kaelakee.

Peale shoppamist läksime minu juurde tagasi , enne seda oli me jõudnud poest ka läbi käia et midagi näksimist osta. Panime dvd-le mingise filmi käima ja sõime popcorni ja cocat. Peale filmi vaatmist läksime randa ujuma ja päevitama. Rannas oli ka Niall mingise tüdrukuga. Siis meil oli Helluga , ''nähh , tal juba tüdruk olemas -.- '' , aga tegelikult oli see tema õde. Ja ss oli meil Helluga eluhappy olek. Niall hakkas meiega umbes 15 min-i pärast tutvust tegema. Me läksime temaga koos sööma kuhugile. Ja ss pärast minu poole tagasi ja me hakkasime ...


Nooh , kuidas meeldis?
Roheline -tänks .
Punane- miks?
järgmine osa tuleb varsti ;D

50 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.