Uue, 2017 aasta soovid.
59, Tartu, Eesti

Mõtlesin, et on väga lihtne kirjutada, mida ma soovin ... , aga võtta näpust ... ei olegi.

Kirjutad soovi, aga siis kohe arutled, mida selle täitmiseks vaja läheb ja kõik koondub ikkagi selleks, et soovide täitmine sõltub konkreetsedest asjadest. Ja nimelt:
1. Et Maailmas püsiks RAHU!
2. Et oleks hea Tervis!
3. Et igas elatud hetkes suudaks tunda Õnne!
4. Et Armastata ja olla Armastatu!

Tundub, et need on suhteliselt igapäevased asjad, aga neist sõltub palju (vähemalt minu elus see on nii).
Proovin natuke kirjutada sellest:
RAHU.
Minu vanem poeg peale sõjaväeteenistust läks teenima Rahu pataljooni koosseisuga Iraaki ... Ma ei soovi isegi vaenlasele, sellist läbielamist. Õnneks ta tuli elus ja terve tagasi, kui ei arvesta, et mingi granaadi kild läbis tema kiivrid, aga tema jäi terveks.
Nii et, meile on vaja Rahu, ja mitte ainult meie väikeses Eestis, vaid kogu Maailmas, et ei peaks muretsema oma ja oma lähedaste elude pärast.
TERVIS.
Ma olen kaotanud lähedasi inimesi ... Ei mingi raha suuda aidata, kui inimene sureb vähki ... jaa, tervis on vajalik, et saavutada nii mõndagi elus, et ei peaks käima arstide vahel. Kui on tervis, suudad isegi mägesid liigutada.
ÕNN.
Sellega on selline lugu, et õnn, nagu selline, on väga defineeritav tunne. Igal inimesel õnn seisneb erinevates asjades. Olen saanud aru, et mida kõrgemad eesmärgid endale sead, seda vähem tunned õnne. Mida kõrgema positsiooni inimene saavutab, seda kalkimaks ta muutub, sest, et seda kõike saavutada, tal tuli paljust asjust loobuda, ja nii mõnest inimesest üle astuda. Vähe on neid, kes kõrgel ametikohal on jäänud INIMESEKS. Aga andeks, kaldusin teemas eemale, sellest ehk mõni teine kord...
Mis on ÕNN minu jaoks: ärgata iga hommik teadmisega, et olen elus; teadmine, et minu lapsed on terved(neid on mul kuus); et mul on kallis inimene keda ma armastan, ja kes armastab mind(kahju ainult, et oleme nii kaugel üksteisest), ja igasugused pisiasjad, mis juhtuvad iga hetk ja ainuke mida on vaja - märgata neid ja rõõmustada.
ARMASTUS.
Armastus on see jõud mis liigutab kõik meie ümber. Sellest võib kirjutada lõppmatuseni, vaatamatta sellele, et armastusest on juba kirjutatud nii palju.
See on jõud, mis viib meid edasi. Annab jõudu teostada oma eesmärke. Annab jõudu pidada vastu kõikidele elu raskustele. Just armastus õpetab meile hoolivust, ja just armastuse nimel inimesed on valmis loobuma nii mõnedest asjadest, vahest isegi elust enesest. Aga kõigest sellest, ka, ehk mõni teine kord.

Praegu, soovin kõigile inimestele Maailmas uuel aastal Rahu, Tervist, Õnne ja Armastust!
Kui see on olemas, siis ülejäänud tuleb iseenesest(kui vähegi tahta)...


54 vaatamisi
 
Kommentaarid
Ants Mändmets 06.12.2016

Need on väga head ja rahuarmastavad soovid

Draakon48 Draakon48 06.12.2016

Tänan südamest *YES*

klaus69 06.12.2016

Hea !

Draakon48 Draakon48 06.12.2016

Tänud *YES*

aave 08.12.2016

*ANGEL* *ROSE*

Draakon48 Draakon48 09.12.2016

Tänan *YES*

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.