11.11.2018
Kiri
27, Tartu, Eesti

Kallis,


Kui kaua on mu süda verd tilkunud? Nii kaua, et ei tunnegi enam armuvalu... Nagu oleksid kogu maailma õied närbunud... Ma tean, et mulle piisab vaid Su nägemisest, et mu südant taas elustada ja Sulle põksuma panna. Miks Sa ei anna sellelle niisugustki võimalust?
Ma soovin, et minust saab Sinu naine. Kui Sa vaid teaksid, kuidas see mõte mind seesmiselt pulbitsema paneb.
Ma tahan Sulle ikka tohutult meeldida. Ma tahan olla Su silmis kuninganna ja samas kassnaine.
Kuidas mulle meeldib Su karmus ja õrnus ühtaegu, egoismi ja hoolivuse segu, Sinu Vaikse Ookeani salapära.
Sinuta on mu elu ühtmoodi hall ja nukker edasi. Ja minuta ei pidavat paistma Sulle päikest.
Õige oled Sa sellepoolest, et oled mind pannud nii kõrgelt unistama, et ei pääse enam maa peale tagasi nii lihtsalt. Aga mul on paraku aeg maa peale tagasi tulla ja Sinu käest oma süda tagasi rebida. Ehk Sul ikka on tunded. Või siis mitte... See on nii kurb, nii valus... Pean üritama leida valgust. Mul on raske olukorraga leppida. Ma tunnen end vaid kohutavamalt, kui mul vaid piinelda lased, ei vasta kirjadele ja veel erinevate vihjetega mind nii lootma kui ka kahtlema paned.
Ma loodan, et leiad oma õnne. Ma ei unusta Sind kunagi. Sa panid mind tundma maailma tipus olevat, pilvedel, seitsmendas taevas. See on mu elu suurim armumine olnud.
Südames sisimas ma tunnetan Su armastust. Just, Sinu, aga kas minu vastu? Ma pole lõplikult lootust kaotanud.
Tahan Sinuga lennata kõrgel, nautida Su suudlusi ja embusi, Sinuga hullata ja lõbutseda, pakkuda Sulle ülimat rahuldust. Ma ei taha päevagi maha magada õnne, mis on meile loodud. Anna mulle andeks, et olen Sind haavanud! Sinuta jään masendusse, Sinu pärast laon müüri kõigi teiste ette, Sinu pärast ei saa rahu ega und ja kui ükskord saan, siis jään nagu Okasroosike sügavasse unne, kes niipea ei ärka selles kurvas reaalsuses. Miks Sa teed mulle nii, kallis?
Kujutluspilt Sinust on minusse nii sügavale uppunud ja mina omakorda enda varjatud pisaraisse.
Ma tahan Sinuga hingata kuumust üksteise suhu... ja ma naudiksin seda, kuidas Sa ohkad mulle kõrva... Ma tahan Sinuga minna hulluks. Ma vajan Su hella armastust, mis mind kiigutab, rahustab, pakub turva- ja õnnetunnet. Ma vajan Su vihast kirglikku armastust, mis mind kinni seob, piitsutab ja avaldab tõelist survet.
Sa oled mu saatus.
Ma ei tea, kui palju Sa kannatanud oled. Murra end vabaks ja lihtsalt räägi minuga.
Ma kujutan ette, et tahaksin elu lõpuni koos elada, kümmeldes armastuses ja paradiisis. Kuidas ma tahan Sind tugevasti emmata, olla Su kaisus.. See pehme armastuse tunne, see on ootamist väärt. Ja kuidas tahaks Sinuga suudelda sensuaalselt ja sügavalt...
Ma tahan kõigest Su ettevõtmistest osa saada, tundma õppida Sind.
Mida peaksin ma tegema, et saaksin Sind näha, Su häält kuulda, Sind puudutada, Su lõhna tunda, Sind maitsta?
Tahan uuesti armuda, kukkuda Su käte vahele. Tahaksin Sulle näidata, kui väga ma Sind ihaldan. Tahan Sind kõvasti kallistada, muutes teineteist terveteks, õnnelikeks ja lähedasemateks. Tahaksin veel vaadata ja suudelda Su armsat suud. Mul saavad sõnad otsa ja ma ei vaja neid ka Sinult, sest Su silmad räägivad enda eest.
Ma ei suuda kedagi teist niimoodi armastada. Sa oled mu ainus, kõige armsam. Mulle meenuvad need tormi täis silmad, kui ma trepist üles astusin. Palun tule mu juurde ruttu! Tahan Sind ruttu oma Musiks!
Jään ootama Su vastust.

Armastusega,
Sinu Maritta

310 vaatamisi
 
Kommentaarid
-kiku-- 11.11.2018

Väga ilusad sönad

eiytle2 eiytle2 13.11.2018

aitääh :)

Delline 13.11.2018

Nii südamelähedane kiri, nii ilus.

eiytle2 eiytle2 20.11.2018

Aitäh

Kuldar 15.11.2018

Ilus ja ühtlasi ka kurb.

eiytle2 eiytle2 20.11.2018

Aitäh, njaa..

rolf123 13.11.2018

Väga ilus, kas tõesti tahaksid seda kogeda või oled seda juba kogenud?

eiytle2 eiytle2 20.11.2018

Aitäh, olen natuke ka kogenud :)

mees60 15.11.2018

nii pikka kirja ei oskaks küll kirjutada,loen ja tunnen just vajadust kopeerida ja saata jumalale Jehooivale et annaks mulle võõra kirja sisu vastuse...olen üksik hing siin maamuna äärel...ilus kkiri.

eiytle2 eiytle2 20.11.2018

See kiri on väikestest kirjadest kokku pandud. Aga aitäh :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.