Kas VALGE SURM või tõhus ravim viiruste vastu organismis
68, Tallinn, Eesti

 

KAS VALGE SURM VÕI TÕHUS RAVIM VIIRUSTE VASTU ORGANISMIS

Teadagi on sool ja suhkur tuntud säilitusaine ehk konservant hoidiste sisse tegemisel. Ka silo valmistamisel on sool kui konservant tähtsal kohal ja ilma milleta rohusööt lihtsalt ära mädaneks. Samuti on sool ka maitseainena tuntud, ilma milleta me tavaliselt läbi ei saa.

Ka kari- ja koduloomadele lehmadele kitsedele lammastele jne. Väga vajalik mineraal ka koduste näriliste lemmikloomade tervisele.

Soolatakse ju kurke, tomateid, kapsast ja teisigi köögivilju hoidiste sissetegemisel hapendamiseks ning ülejäänu teevad ära kasulikud happebakterid koosluses soolaga.

Nii on paljude elusolendite ja ka inimese veres päris palju soola ( inimesel lausa 200 grammi soola) ja soola puudusel võtavad võimust kahjulikud bakterid ning viirused. Meid kaitsvad viirused on meis pidevalt organismis ja taluvad ka soola ning võõraste viiruste sissetungil asuvad kohe võitlusse sissetungi vastu. Inimese närvisüsteemgi töötab läbi soolade elektrolüüdina ajuga pidevalt ühenduses.

Kõrge vererõhuga inimestel tuleb muidugi ka soola mõõdukalt tarbida aga ega ilma ikkagi läbi ei saa.

Niisiis tulebki soolade tasakaal hoida balansis. Sportides, füüsilist tööd tehes või palavusega higistades väljub organismist pidevalt ka sool. Samuti neerude kaudu uriinina väljutab organism ka kahjulikud jääkained soolanaga välja. Nii tuleb seda pidevalt õiges normis hoida.

Kui soola on liiga vähe siis saades mõne viiruse ongi neile soodne keskond paljunemiseks.

Ka inimese nahk vajab soola ja saab seda läbi higipooride kaitstes nahka. Kui on aga olnud suuremad nahakahjustused traumade või kemikaalide näol on higipoorid kahjustatud ja tekivad nahale ekseemid ning seenhaigused. Nahk pakseneb, kestendab, praguneb jne.... seda on aga erinevalt võimalik ravida soolaga. Olen lugenud, et mõningates maades ravitakse ka erinevaid naha-,viirus- ja külmetushaiguseid kariloomade uriiniga ( seegi ju soolane uriiniteraapia). Lihtsam moodus on ju tarvitada lihtsalt soola erineval kujul ja kontsentraadis.

Liha ja kalatooteidki soolatakse selle säilitamisel, sest bakterid ja viirused seda ei talu.

Vanasti tunti soola imelisi omadusi rohkem ja see oli ka kõrgelt hinnatud kaup. Lauluski oli juttu soolast ja heeringast kes soolalastiga pargasesse augu sõi ning tänu sellele merevesi soolane....see muidugi müüt.

Muidugi satun nüüd vastuollu arstidega ja farmaatsiatehastega kes teisiti asja näevad, sest on ju vaja rohkem ravimeid müüa ja sool nullib ära paljud ravimid. Sellest arstid ei räägi.

 

Nüüd siis mõni sõna ka suhkrust. Ka suhkur on hea magus maitseaine, konservant ja säilitusaine. Samas on ka suhkur, glukoos, fruktoos hea energiaallikas, mis paneb meie aju tööle annab jõudu organismile vastu panna viirusnakkustele toites vereliblesid ning lihaseid. Loomulikult seda tuleb tarbida mõistlikus koguses eriti suhkruhaigetel ja mitte ka pidevalt. Haiguse korral aga tuleb seda kindlasti organismi tugevduseks kindlasti tarbida erinevatel viisidel. Saab ju kasutada ka mett, glükoosi, fruktoosi erinevate aiasaadustega. 200 gr klaasis viinamarja mahlas on ligikaudu 44 grammi suhkrut.

Paljusid ehk enam ei pane imestama miks vanaema moos terveks tegi,..... Sest selles oli fruktoos, glükoos, suhkur ja muidugi palju vitamiine maitsvate marjadega.

See jutt soolast ja suhkrust muidugi läheb väga pikaks ja niimõndagi saab lugeda ka netiavarustelt lisaks.

Mina olen soola ja suhkrut tarbinud ravieesmärgil juba aastakümneid ning väga lihtsalt mõne tunniga terveks saanud haigusümtomitest, viirushaigustest, gripist, palavikust, köhast, nohust ning teistest külmetushaigustest. Lapsepõlves olin pidevalt hädas erinevate viirus ja külmetushaigustega. Ka koroona, linnugripp, seagripp on ravitav paari tunniga...vähemalt minu jaoks. Tavaliselt üle ühe päeva haige ei ole. Köha kaob minutitega. Nohu ja kurguvalu praktiliselt 15 minutiga. Organisme on muidugi erinevaid, kuid ka

Liiale ei maksa soola ja suhkruga minna.

Muidugi on olemas ka looduslikud antibiootikumid nagu sibul, küüslauk, murulauk ja ingver.

Ning teisigi ravimtaimi mis tervist parandavad ja toonust tõstavad.

Viiruste ja bakterite võitlus käib pidevalt meie organismis ja sellepärast ei tohi meie oma enda baktereid, viirusesid hävitada antibiootikumide ning vaktsiinidega. Loomulik haiguse kiire läbipõdemine aga säilitab ka imuunsuse organismis. Peale läbipõdemist on aga ka antikehad olemas ja tuleb teha kindlaks vereanalüüsiga laboratoorsel teel.

Üks vene arst väitis oma tähelepanekus, et inimestel, kellel on organismis ohatis põeb kiirelt läbi ka koroona, sest ohatise viirus aktiviseerub organismis ja hävitab koroona, sest on tugevam. Väga õige tähelepanek sellel vene arstil. Kuid sool taltsutab ja ravib ka nahal ohatist, kuid organismi jääb ta edasi ootele.

Kuidas see kõik toimib oskavad ehk viroloogid ja teadlased  paremini seletada, sest nende kasutuses on suured laborid, kus katseid korraldatakse. Ehk hakkab see kivi ka veerema.

Mina olen selle juba ammu aastakümneid omale selgeks teinud ja ennast ravitsenud nii.

Omal nahal seda kõike proovinud. Arst ma ka pole.

Lisan ka väikese lingi, mida olen juba üle kümne aasta levitanud ja kus täpsemalt kõik kirjas on

 

https://rate.ee/blogs/324598/viiruste-ja-kulmetushaigustegripi-koha-nohu-kiire-ja-efektiivne-ravi-soolaga

 

Olge terved.

Olav Hänilane

2 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.