Kasutaja Kaunitar päevik

Kaunitar
31, Tartu, Eesti

14.09.2014

Sa tulid ja tõid mu maailma värvid tagasi. Öeldakse, et maailm vajab päikest, et elus püsida. Mina vajan seda samuti, kuid minu päikeseks oled Sina. Sinuga tundub ka kõige pimedam öö valgust täis. Minul on nüüdsest oma maailma parim paik olemas - Sinu käte vahel. Vahel soovin, et meie koosolemise ajal tekiks ajanihe, et saaksime alati koos olla. Kui järele mõelda, siis pole ehk seda vajagi, oled niigi minuga mu südames. Luba mulle ainult üht. - Ära hakka iial rabelema seal liialt, põhjustaksid palju valu.


11.04.2012


Sõprus/Armastus

*Loevad need sõbrad, kellele sa võid helistada ka kell 4 hommikul.

*Õige sõber on see, kes hoiab sul käest, kuid puudutab su südant...

*Armastus ei tähenda seda, et inimesed vaatavad üksteist, vaid et nad vaatavad samas suunas...

*Olgu sul alati:

Õhk hingamiseks,

Tuli soojendamiseks,

Vesi joomiseks,

Maa elamiseks

ja

Sõber armastamiseks.

*Aeg ega kaugus ei nõrgesta sõprust

*Sõprus ja armastus on kaks suurt tunnet, mis muudavad inimese täielikult

*Õige sõprus on nagu tervis, mille väärtust tuntakse harva enne tema kaotust

*Nii harukordne kui tõeline armastus ongi, kuid tõeline sõprus on veelgi harukordsem

*Sõprus on pärl, mis midagi ei maksa, kuid paljugi väärt on!

*Meie sõbrad teevad meile rohkem kurja üksnes sellepärast, et vaenlased…


11.04.2012


Sünni ja surma vastu ei ole rohtu, ainus võimalus on vahepealset aega nautida.*Ja mis on elu? - Kiirelt läbivoolav liivakell hommikuse päikese eest, varju vajuv udu, kiire askeldus, üha korduv unelm.Mis kestvus?- Hetkeks peatumine, mõtteliiv. Ning õnn? Mullike vetevoolus mis haaramisel põrmustub olematuks


11.04.2012


Sünni ja surma vastu ei ole rohtu, ainus võimalus on vahepealset aega nautida.*Ja mis on elu? - Kiirelt läbivoolav liivakell hommikuse päikese eest, varju vajuv udu, kiire askeldus, üha korduv unelm.Mis kestvus?- Hetkeks peatumine, mõtteliiv. Ning õnn? Mullike vetevoolus mis haaramisel põrmustub olematuks


06.06.2011


14.09.2014

Mul on paber ja pastakas. Kuid miski minus takistab kirjutamist. Miski ei luba mul ühtki sõna lausuda, miski ei luba mul kirjutada sulle neid ridu. Ometi, ma ju tean, sa võib-olla ei loekski neid..Võtan parem hariliku ja joonistan. Joonistan päikeseloojangut, mida juba pikemat aega vaikuses oma toa aknast piilun. Seal on kõike. Igatsust, kurbust, õnne.. seal on tõesti kõike. Õrn pisar langeb mu põselt alla, otse selle kõigeilusama taeva peale. Ei, seda pilti ma sulle ei anna. Sa ju ei tohi näha minu pisaraid. Ma mõtlen meie headele hetkedele, nendele parimatele. Neile, mis meil kunagi olid. Jaa, meil on ilusaid…


14.09.2014

Mälestused ei kustu,Mälestused jäävad alles. Armastus meie südametesse jääb alati alles. Tõelist armastust ja tundeid ei saa unustada ükskõik, kuidas me seda ka ei tahaks. Armastus jääb alles. Isegi kui me päeval ei mõtle enda armastatu peale, siis öösel me näeme teda unenägudes. Me tahame enda armastatule vaid parimat ja oleme võimelised tegema paljut, isegi kui me ei ole temaga enam koos jäävad mälestused ja armastus alles ja just armastus ongi see,mis ei lase meil unustada.


26.09.2014

Ma igatsen sind, rohkem kui sõnad suudavad seletada.. Ma tahaksin üle kõige olla praegu su kaisus.. sinu käed põimivad ümber minu keha.. su soojad huuled puudutavad mu huuli. Su silmad vaatavad mulle otsa. Su hääl rahustab mind. Su naeratus teeb mind õnnelikuks. Su lähedal olles tunnen end turvaliselt.. Ma igatsen sind!! Miks oled sa nii kaugel minust !?


Ma olen otsinud vist lootust olen tunnistanud kaotust aga nüüd ma sinu poole olen teel, püüdnud päikest, püüdnud tuuli suudlend suudlemata huuli.
Olen kuulatand neid tuuli ootand samme, sinu huuli ,tundnud üksindust ja ootust näinud igatsust ja lootust .Läbi külmetava tuule mööda unustatud teed selles unenäos su poole olen teel Sinu armastavad huuled ja su igatsevad käed läbi unede su poole olen teel.


13.04.2012

Kes lakkab olemast sõber, polnud seda kunagi.
Tõelisi sõpru ei saa ära osta !
Kui su sõber su saladuse reedab , siis ära kaalu kohe tema väljaviskamist enda südamest .
Kõik võivad olla head sõbrad, kuid täiuslikku sõpra pole olemas
Ära põhjenda oma tegusid, sest sinu sõbrad ei vaja seda ja vaenlased ei usu nii kui nii !
Sõprus on sõlm mille inglid on sidunud, kuid mõnikord on nad väga sitad sõlmed sidunud.
Sõber ei ütle kunagi “Ma ju ütlesin sulle” – isegi, siis kui ta seda tegi.
Vastumürk viiekümnele vaenlasele on üksainus sõber.(Aristoteles)
Parim osa inimese elust on ta sõbrad (Abraham Lincoln)
Sõprus iseendaga on…


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.