Kasutaja auliike päevik

auliike
59, Maardu, Eesti

Olen pisarateni liigutatud ja teen sügava kummarduse nenede Rate sõprade ees , kes mind meeles pidasid ja olid nõus oma sõrmi kulutama mulle sünnaõnnitlusi saates. Nüd avaldan ka teile saladuse: "V sorok pjat- baba jagodka opjat!"


Vot nii on lood.....


Veelkord tänud....- ja nüüd panen kunstripsmed silma ja lähen noori poisse krabama!:D


Pole teiega siin ammu pulajuttu ajanud- loodan, et andestate mulle. Tegemist on niiiii palju, et pole aega ...


Käin ju nüüd esimeses klassis ja igapäevane 6 kilti kohustuslikku kiirkõndi on mu tervisele väga hästi mõjunud. Aga tänu sellele on ka energiat juurde tulnud ja ma ei saa lihtsalt oma aega siin arvuti taga veeta, kuid oodake- varsti tulevad igasugu koolivaheajad, ja siis ma hakkan teid uuesti tüütama....


Praegu soovin teile ilusat tormist sügist ja tänan veelkord teid kõiki südamlike õnnesoovide eest!



Olen pisarateni liigutatud ja teen sügava kummarduse nenede Rate sõprade ees , kes mind meeles pidasid ja olid nõus oma sõrmi kulutama mulle sünnaõnnitlusi saates. Nüd avaldan ka teile saladuse: "V sorok pjat- baba jagodka opjat!"


Vot nii on lood.....


Veelkord tänud....- ja nüüd panen kunstripsmed silma ja lähen noori poisse krabama!:D


29.12.2009

Ja kohe varsti on aasta eelviimane päev ja mina siin suures paanikas avastasin, et olen maha maganud jõulureede ja jõululaupäeva ja üleüldse igasugu jõulupühad ja nüüd ma tahan vähemalt aasta lõpul soovida oma ratesõpradele head vana ja veel paremat noort...-uuups- uut ikka!

Minul pole selle vana aastaga mingit sõprussuhet, hea, et ta minema läheb... On lahkunud sel mööduval aastal mu parimad sõbrad- kes vähegi kursis, teavad, et kolme koera asemel meil nüüd ainult üks ja vana ravitseja kass Kusti läks ka suuremaid tiibadega hiiri püüdma kassitaevasse.

Väike päikesekiir sel aastal on olnud uus kiisu, kes lihtsalt ühel ilusal hommikul…


..., mida meie akna taga küll ei ole - valget lumekorda tuleb ehk sentimeeter, ja vaikusest on asi kaugel - nii kui hakkab natuke valgeks minema on minu meelest terve põhja Eesti tihased meie õue peal koos. Ega nad ei oska ju vaikselt ja rahulikult pekki nokkida - ikka peab eriti suur kädin ja vidin ja kaklus toimuma.Meie kaks leidlast- Mustikas ja Marusja- ainult saavad seespoolt akent kiskjanägusid teha- niikui akna lahti teen , on nemad sabad sorgus kuskil tagatoas - näljaste lindude hordid on vallutanud meie aia!
Et siis selle sõnumiga tahan meelde tuletada- toitke metsalinde!-Kel vähegi võimalus on....
Aga muidu pole mul siin midagi põrutavat kirja panna ...- olen lihtsalt kurb- aga kõigile , kes seda loevad - soovin ikka rahulikke ja murevabasid jõulupühi!-Eks uuel aastal hakkame selle majanduskriisiga uuesti ja tõhusamalt võitlema!
ILUSAID JA RAHULIKKE JÕULUPÜHI!!


18.12.2008

Kallid sõbrad - ma lihtsalt ei jõua niipalju teste ühe päevaga läbi teha - nii et ärge pahandage , kui jääb paar päeva hiljemaks...Ja kuna tahan ka ühe SOL-i teenida , siis ärge üllatuge , kui enne keskööd potsatab ka minu test teile kuskile teadetesse! Aga muidu soovin teile KÕIGILE ilusat jõuluootust ja Harjumaa inimestele ka natukenegi valget lund! -Tänan tähelepanu eest!


Olen üsna õnnetu, et mitte öelda meeleheite äärel.- Täna vastu hommikut lahkus meie pere elust ja valvuriametist meie maja esimene truu valvur....- Kuigi see oli ette teada , on siin kõigil silmad paistes ja erilist juttu me omavahel ei lobise , ainult pidevat ninanuuskamist on igast toast kuulda , sest kõik püüavad omaette olla....Hea , et hommikul oli veel enam-vähem ilm , saime kutsa maise keha ilusti maamulda sängitada. Praegu on igaljuhul täitsa hullumaja , sest aknast välja vaadates näen ainult valget seina....- Ei saa rohkem siin kirjutada - silmad vett täis....- Kõigile oma sõpradele soovin aga ilusat jätkuvat tuisku ja tormi.....irw...


Lõpuks ometi saabus meile Suurelt Venemaalt kauaoodatud külaline- nimelt minu ema noorepõlvesõbranna , keda ta pole pea 20 aastat näinud...Ja mina samapalju siis !
Einoh - ma ei tea - mammi saab meie rahas umbes 2000.- eeku kuus....suur kott oli kingitusi täis, lisaks veel umbes 3 kg venemaa komme ja shokolaade ja ehtsat Jaroslavli viina nii mõningadki pudelid- nimelt on see seltsimees Nadja just sellest linnast pärit. Ja nüüd seisab meie perel ees nädalake Tallinna taastutvustust venemaa kodanikule , kes oma noorusaastad veetis ikkagi siin - meie armsal Eestimaal!
See vene prouhen ja minu mammi panevad tagakambris juba ammu sliipi , aga mina pean nüüd siin istuma ja kultuuriprogrammi välja nuputama- ja mis peamine - tagasisõidu pileti broneerima...- nii et mul kuu lõpuni aeg sisustatud ja palun vabandust , kui siia netti ei jõua....Aga homme hakkan pinnima - kuidas seal venemaal see elu on ja siis suure saladuskatte all räägin teile kaaaa!- Seniks kõikidele mu sõpradele head tervist ja tänan tähelepanu eest!


09.10.2008

Kas teate , mida tähendavad väljendid:-makamukk, abtiinu, kännukunnu, ninnuk,  tädi Aiuk, iiiii, jobukakk....? see viimane oli täitsa puhtalt välja öeldud ja arusaadav sõna 1,8 aasta vanusel tüdrukul pea 23 aastat tagasi ....- Parimatele äraarvajatele pikk pai!
hahaaa- ja sõnaseletus järgmises osas...


Kallid emmed , kes te olete siin rates - soovin teile ilusat ja päikesepaistelist Emadepäeva!    Ja need tibid , kes pole veel emmeks saanud - oodake- see aeg tuleb ruttu!
Erilised ja personaalsed õnnitlused muidugi Kuriblondile ja M.Pau järeltulijatele ja M. Paule endale ja ka Katukale, kes saatis oma õnnesoovid juba veernand tundi enne õiget aega teele. Ja muidugi ei saa ma unustada oma enda emmet ...., aga tema ma juba musitasin pooloimetuks eelmine õhtu, nii et nüüd olen jõudu kogunud ja tahaks teid KÕIKI kallistada! Olge ikka head emmed oma lastele!


← eelmine 1 2 3 4 5 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.