29.12.2009
Eelviimane....
59, Maardu, Eesti

Ja kohe varsti on aasta eelviimane päev ja mina siin suures paanikas avastasin, et olen maha maganud jõulureede ja jõululaupäeva ja üleüldse igasugu jõulupühad ja nüüd ma tahan vähemalt aasta lõpul soovida oma ratesõpradele head vana ja veel paremat noort...-uuups- uut ikka!

Minul pole selle vana aastaga mingit sõprussuhet, hea, et ta minema läheb... On lahkunud sel mööduval aastal mu parimad sõbrad- kes vähegi kursis, teavad, et kolme koera asemel meil nüüd ainult üks ja vana ravitseja kass Kusti läks ka suuremaid tiibadega hiiri püüdma kassitaevasse.

Väike päikesekiir sel aastal on olnud uus kiisu, kes lihtsalt ühel ilusal hommikul marssis uksest sisse, nagu oleks ta eluaeg siin elanud, paitas kõik pereliikmed, kaasaarvatud meie suure musta Steffi üle, sõi pirtsutamata pakutud viineri ära ja keris ennast meie voodisse magama. Ja nüüd ta siin on- hall ja karvane ja armas ja ülbe... Nimeks sai ta Tuust, ehk Nuustik, ehk Huligaan, ehk Nunnu.

Aga muidu... no loodame ikka, et see uus luud pühib paremini, ehk siis uus aasta toob midagi positiivsemat, kui eelmine.

Kõigile teile aga soovin ikka ilusat ja paugurohket aastavahetust !!!!!

2 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.