Kasutaja saxon päevik

saxon
57, Tallinn, Eesti

Vit Registry Fix on väike ja tasuta programm, mille abil saate määrata Windowsi registri kanded. Paigaldamine see tarkvara on väga lihtne ja selle kasutajaliides on üsna arusaadavad. Saate vaadata kategooriate faile Vit Registry Fix saab uurida, teha scan neid kõiki ja remont probleeme (nt Fix Viga). Kategooriad sisaldama ActiveX ja COM, failitüübid, Application Paths, Startup, Shared Files, eemaldada programme, Ajalugu List, Start Menu, Fonts, Help Files, helid, Deep Scan, ja Otseteed.Scanning ei võta palju aega (ka Deep Scan) ja enne, millega määratakse kindlaks vigu, Vit Registry Fix automaatne backup, kui midagi läheb valesti. Aga see ei tee seda enne kustutamist…



Kopeerida DVD filme tühjale DVD-le lihtsalt!

Magic DVD Koopiamasin on väga lihtne ja võimas DVD koopia tarkvara, millega saab kopeerida DVD filmi tühjale DVD-le kaotamata kvaliteeti ja DVD9 filmi mahub 4,7 GB DVD toorikule. Sa pead ainult sisestada oma DVD-filmi ja tühja DVD 4,7 GB ja siis vajuta "Start", kõik toimub automaatselt ja 20-60 minuti jooksul. Siis saate nautida uut DVD igas arvutis või kodus DVD-mängijas. Magic DVD Copier saab ka kopeerida DVD filmi kõvakettale ilma kadudeta ja kvaliteet on sama hea.Sellelt lingilt saab...............

http://depositfiles.com/files/gwq17kixa


copier_g_2_eur.gif


Üheks parimate sekka kuuluvaks arvuti kiiruse tõstjaks, süsteemi optimeerijaks ja rämpsust puhastajaks, mis pakub ka väga palju teisi mitmekülgseid arvuti hooldamise ja parandamise funktsioone ning samaaegselt tagab ka arvutile hea kaitse süsteemi haavamiste eest, pean üsnagi universaalset,kõigile tasutakõik-ühes arvuti korrashoidmise programmiWin Mate (T55.net). Ja mis kõige meeldivam – see suurepärane arvuti hooldusprogramm jatweakersobib pea kõigile Windows operatsioonisüsteemidele- Microsoft Windows 7 (Windows Seitse), Vista, XP, 2000ja98, nii 32-bit kui 64-bit versioonidele.


Kunagi Nõukogude aegu sai üks ETV ilmateadustaja telemajast “kinga”, kui julges otseeetris külma ja vihmase ilma kohta öelda : “Homme saabub Venemaa kohalt meile kohutav ilm. Sellega tuleb arvestada, sest ida poolt pole meile kunagi midagi head tulnud….” Tolleaegsed kommunistide käsilased aga nägid seda saadet ja vaene inimene jäi nende vihjesõnade eest tööst ilma.

Mina aga tahaksin vastupidist väita –viimasel ajal tuleb ida poolt päris häid asju, eriti mis puudutab arvutiprogrammide loomist. Üheks selliseks suurepäraseks programmiks pean Ukraina arendaja Vitaliy Mikhalko registrihooldajat Vit Registry Fix vabavaralist versiooni. Muide, programmi tasuline versioon maksab kõigest 4.75 dollarit ja litsents kehtib terve elu.

Programm puhastab…


http://www.ekaitse.ee/opetused/arvuti-puhastamine-ja-kiiremaks-muutmine


mustal taustal valge kuu

kaebleb kurvalt tõusev tuul
ärevus poeb vaikselt hinge (hinge)

löödud pimedusega
siiamaani olin ma
sest mul puudub kaitseingel (mu ingel)

kukub täht – kuid see ei tõota head

RONG MIS LÄINUD
SIND TAGASI EI TOO
SEEGI KORD SAIN
TERVEST ÕUNAST POOL
TEID MIS KÄIDUD
NÜÜD KATAB TUME LOOR
MAHA JÄI VAID
SINUST ILLUSIOON

algab järjekordne öö
unetus mul närve sööb
kogu maailm kokku langeb (langeb)

võib kokku viia valge laev
meid mõni teine koht ja aeg
võibolla siis on tunne õigem (on õigem)




Kaks arvuti kõvakettaid tootvat firmat on loonud Acronisega kokkulepe, et et need kasutajad, kelle arvutisse on paigaldatud antud tootjate kõvakettad, võivad tasuta kasutada Acronis programmi, tõsi küll, aasta vanemat versiooni, kui Acronis ise hetkel müüb. Ent ei maksa unustada, Acronis tooted on juba aastaid olnud teerajajad analoogsete programmide seas ja ka hetkel veel neile vastast ei ole. Acronis 2009 aasta versiooni olen kasutanud ka ise ja olen väga rahule jäänud. Mõnes mõttes on vanem versioon isegi parem, sest uude 2010 aasta programmi on lisatud jälle uusi rakendusi, mis lõppkokkuvõttes hakkavad juba häirima. Lihtsam on alati parem kui keeruline.





Glary Utilities Pro tasuta – populaarne Windows süsteemide hooldusprogramm


← eelmine 1 2 3 4 5 ... 8 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.