Suurepärane tasuta registri hooldus- ja registri puhastamise programm Vit Registry Fix 25. dets 2009 — Priit
57, Tallinn, Eesti

Kunagi Nõukogude aegu sai üks ETV ilmateadustaja telemajast “kinga”, kui julges otseeetris külma ja vihmase ilma kohta öelda : “Homme saabub Venemaa kohalt meile kohutav ilm. Sellega tuleb arvestada, sest ida poolt pole meile kunagi midagi head tulnud….” Tolleaegsed kommunistide käsilased aga nägid seda saadet ja vaene inimene jäi nende vihjesõnade eest tööst ilma.

Mina aga tahaksin vastupidist väita –viimasel ajal tuleb ida poolt päris häid asju, eriti mis puudutab arvutiprogrammide loomist. Üheks selliseks suurepäraseks programmiks pean Ukraina arendaja Vitaliy Mikhalko registrihooldajat Vit Registry Fix vabavaralist versiooni. Muide, programmi tasuline versioon maksab kõigest 4.75 dollarit ja litsents kehtib terve elu.

Programm puhastab arvutit registri vigadest ja vananenud failiandmetest ligi 50-st erinevast kategooriast. Programm on tõlgitud ka inglise keelde, mis teeb kasutamise arusaadavaks. Sobib opisüsteemidele XP/VISTA/7 nii 32- kui 64-bitistele versioonidele.

Programm tiri arvutisse sellelt lehelt või Vitsoft kodulehelt jälgides, et valid õige allalaadimislingi –Vit Registry Fix: Free Edition.

Programmi installeerimine on imelihtne, vaid esmakordsel programmi avamisel tuleb arvestada, et kuvatakse reklaamaken, mis soovitab osta Professional versiooni – OK nupule vajutades viiakse ka tasulise versiooni kodulehele, mille võib loomulikult kohe sulgeda.

Kõigepealt vali programmist Settings ja kliki lingile Select all. Samuti võib sätete alt validaShortcuts ja märkida linnukestega kõik arvutisolevad kettad (C:, D: jne.) Sätete Backup real märgi kindlasti linnukesega Create backup before Fix Error. See on vajalik juhuks, kui peale puhastust ilmnevad arvutis mingid probleemid, mida saab siis kergesti taastefaili abil ennistada.

best registry cleaner - spyware free

Programmilahtris History võb samuti kõik kategooriad linnukestega märkida, et arvutist eemaldataks võimalikult palju vaikimisi salvestatud ajalooprahti.

speed up computer

Seejärel võib arvutit puhastama hakata vajutades ikoonile Scan.

hea arvuti puhastamise programm

Kui skanneerimine on lõppenud, siis leitud vigasid ei saa enne paranda kui valitakse Show result(Näita tulemusi). Küllap programmi autor soovib, et kasutaja ka ise üle hindaks, mida ta nimelt kustutama hakkab, et hilisemaid probleeme ei tekiks. Minul endal pole küll programm kunagi eksinud kuid kõigi arvutite kohta eksimuste suhtes ei saa ma pead anda. Seejärel vajuta Fix Error.

Kontrolli arvuti üle, et kõik töötaks laitmatult. Kui leitakse vigu, tuleb valida Rescue Center, otsida õige kuupäevaga taastamisefail üles, märkida see linnukesega ja valida Restore.

repair computer problems

Lahtri Tools alumistel ridadel on isestartivate failide haldur (Vit StartUP Manager) ja programmide desinstalleerimise haldur (Vit Uninstall Manager). Nende abil saab arvutist eemaldada kas ebavajalikke programme või siis lahti ühendada rakendusi, mis laadivad end automaatselt üles arvuti avamisel.

Vit Disk Cleaner abil saab arvutit puhastada ajutistest ja hiljutistest failidest, logifailidest, vanadest- ja veateatamise tekstifailidest jne.

scan and repair computer registry

Väga huvitavaks ja kasulikuks funktsiooniks programmis võib lugeda Vit Registry Optimizer´it. Selle abil elimineeritakse registri struktuurivead ja justkui uuendatakse vananenud register värskema vastu. Enne registrisüsteemi parandamist tuleb sulgeda kõik töötavad programmid ja seejärel vajutada Next. Funktisooni töötamise ajal võib arvuti silmnähtavalt hanguda, ent ei maksa muretseda, nii peabki olema. Kui registri analüüsimine ja uute parameetrite salvestamine on lõppenud nõuab programm arvuti taaskäivitusele minemist.

how to optimize computer, your PC

Vahetevahel võib juhtuda, et inglise keele asemel avaneb programm vene keelsena. Siis tuleb valida Settings – Select Language ja valida õige keel.

Lahtrit Software pole mõttekas näppida, kui arvuti arvutisüsteemi eriti ei tunta. Samuti pole soovitav Settings lahtris lingi all Addition märkida linnukesegaridasid Searching emty key in…ja Searching SYSTEM key.

3 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.