Kasutaja Punapea päevik

Punapea
37, Tartu, Eesti

Ära karda olla see, kes sa südames tegelikult olla tahad, ära löö risti ette asjadele, mida ihkad teha , ära jäta ütlemata asju, mida tahad kogu hingest välja öelda , ära tee teistele halba, sest see tuleb sulle, usud või mitte , tagasi, ära mängi teiste inimeste tunnetega, sest kas tahaksid endale südamele süümekaid, et oled saanud kellegile haiget teha ? Naera , naerata , tee head ja usu mind, sa saad õnnelikuks. Sest justnimelt see tunne, et oled saanud kellegile head teha, annab sulle sellise sooja tunde.. Vii kõik oma soovid ellu, pinguta nende täitumise nimel, sest saa aru,…


Tiigrid on iseloomult määrajad inimesed, kellele ei meeldi vastu hakkamine. Tiiger on tihti temperamentne ja julge, kuid Tiigrite iseloom sõltub ka sellest kas nad on sündinud päeval või öösel: öösel sündinud Tiiger elab tavaliselt rahulikumat elu. Tiiger (naisterahvas) on spetsialiseerunud ümbruskonnale eriliste üllatuste pakkumisele.


Tiigrile meeldivad üllatused ja Tiiger võtab elust kõik, mida elul pakkuda on. Tiiger on valmis alati kaasa mängima tundmatute asjadega. Kahjuks tuleb Tiigril tihti puudus võimest näha asju tervikuna ja neid tervikuna lahendada. Seetõttu alustab Tiiger pigem uue asjaga.

Tiigri elujõulisus viib teda edasi ja tema suuremeelne natuur aitab sellele kaasa. Tiiger on alati lojaalne sõprusele, kuid kaldub neid sõpru maha jätma, kes ei suuda vastata väljakutsetele või ei võlu teda.

Tiiger võib olla väga agressiivne kui teda on lõksu meelitatud.


Võtke aega, et olla sõbralik - see on tee õnnele.
Võtke aega, et unistada - see toob abi kõrgematelt jõududelt.
Võtke aega, et armastada ja olla armastatud - see on jumalate eelisõigus.
Võtke aega, et ringi vaadata - päev on liig lühike, et olla isekas.
Võtke aega, et naerda - naer on hinge muusika.


08.09.2012

Tiiger on alati nii elujõuline, mis võib tingida, et ühest partnerist ei piisa. Tiiger suudab väga edukalt partnerit vahetada. Tiigri ideaalne partner on keegi, kes on iseseisev ja suudab ennast jagada ka Tiigri seikluste tarvis.


21.08.2014

 Mulle meeldivad üllatused. Näiteks kui ma hommikul mõtlen, et niiväga tahaks kohvi, aga ise ei viitsi, siis korraga on sõber kohvitassiga ukse taga. Päris tassiga peale selle. Või siis töö juures. Termosega. Mulle meeldib, kui mu hea sõber tuleb ukse taha. Keset õhtut (no isegi nagu natsa juba ööd) ja ütleb, tule... Ma isegi ei küsi, kuhu. Ma istun autosse ja me lähme. Mina oma ööriietes ja paljajalu. Haarates ehk plätad kaasa. Et minna... ja istuda veekogu ääres. Lihtsalt. Et unustada kõik, mis on halb. Mis on ka hästi. Et lihtsalt olla. Hetkes. Mulle meeldib istuda autosse, juuksed turris, hommikumantel…


Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.