Waffa sünnipäev, 15 mai - WW Passaazis :))
40, Tallinn, Eesti

 No nii, ma suure sebimisega siis lõpuks leidsin päris vahva koha, mis sai ära bronnitud - seega parem olge kohal!

Üritus toimub kesklinnas, vanalinna ääres, WW Passaazi - Türgi Kebabis (vana viru 10)
Broneeritud on baar, ülemine korrus, katuse veranda / chillout - (seal toolid, lauad jne). kellel on soovi siis kasutuses on ka paar korraliku vesipiipu.

Omad joogid võite / võiksite kaasa võtta mida iganes soovite - sööki ärge võtke kaasa, selle ostan ma eelnevalt sealt resto poole pealt. VB läheb ka grillimiseks.

Kuna baar on meie päralt, siis saavad need kes tahavad ka sealt otse jooke osta lisaks - hinnad on kõik allahindusega ürituse puhul.Kuid nagu ma ütlesin - võtke oma kaasa, on lubatud & on soodsam  :)

Kaasa tuleks võtta veel lisaks heale tujule ka vähemalt sümboolne 65 eeku mõningate kulude leevendamiseks, kõik mis üle selle panen siis sünnipäeva kassa arvele, pange kuskile ümbrikusse koos oma nimega, et sassi ei läheks :)) Kingi osas ärge muretsege - saan aru, kui rasked ajad - vaadake eelnevat punkti.

Toidulaud on minu poolt kaetud sedasi, et nälga keegi tundma ei peaks (korralik salat, miskit lihast, snäkke jms) ning lisaks veel panen mõned alustus joogid ja viinad ka lauale kui kellegil pole võimalust ise kaasa tuua midagi (seal samas ligidal muidu mitu poodi... :)

Kui keegi tahab endale eksta midagi head tellida (ise osta) nagu pizzat, kebabi vms siis menüü on siin: http://kebab.ee/menu.pdf - KÕIK tellimused pange siis reede lõunaks mulle meili waffad@gmail.com (ma saan allahindlust kah 5-10% söökidelt-jookidelt seega hinnad natuke odavamad tegelikult kui seal menüüs on).

Kes soovib võib raha ette ära kanda ekstra tellimuste osas (335311760005 Margus Meigo), selgitusse pange midagi asjalikku. Raha võite ka niisama aastaringselt kanda, tehke otsekorraldus kohe:P

Algus on siis kell 20:00, oleme seni seal kuni lõbus ning kui midagi head linna peal toimub siis vb lähme vallutame kuskil mingi hiljem.

Theme on: suvi / värviline / hippid/ chill/ psühhedeelia/ õlu/ rand / ja muu sellega seounduv. Mustad lipsud ja muu vabadust ahistav unustage ära

Kui vähegi võimalik pange ennast seal osalejana kirja: http://www.facebook.com/event.php?eid=77581274565 - lihtsalt üks nupuvajutus (see event sellel lehel ka üleval http://www.facebook.com/pages/Waffa-Margus-Meigo-life-traveling-humor-comedy-sex-jokes-video-music-/14202806093 )

32 vaatamisi
 
Kommentaarid
Waffa 18.05.2009

Tänud kõigile u 40 inimestele kes kohale tulid/läbi astusid ning ka rock staarsi edasi tulid, pildid/videod lükkan ülesse varsti :)

Waffa 15.05.2009

tellisin lisaks hunniku suuri pizzasi ka :P

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.