Kasutaja Waffa päevik

Waffa
40, Tallinn, Eesti

Reaalselt peab ju olema võimalus nii suurt võimalust arusaadavaks teha?
Kuid kes kuulata jaksaks meeledi
see teaks



 MINU ELLU MAHUB KOLME SORTI NAISI Need kellele maailma näidata, kellega koos maailma avastada ja need kellelt kuulekalt õppida. Kõik kellega koos me maailma paremaks juhendada, teha ja ennetada Kellega koos olla tõsised, sügavad, lummatud, lapsikud, eksimusi ja leppivusi otsivad. Kellega koos olla eeskujulikud, kujutud ja märkamatult vaheldusrikkad. Kellega koos olla rahulikult rikkumatta, jõuetuses ja jõukuses. Mina Mul meeldib loodusest hoolida nagu inimestest kuid samas suudan ka jääda inimeseks ja hoolida inimesest inimesena Inimlikus mu jaoks on väga püha, rohkem kui inglid kuid mõistan rohkem ja karmimalt hukka inimesi kui ingleid keda üleolevalt alandan inimpositsiooni austamiseks, ülendamiseks. Ma usun igaksjuhuks…


See, et läbi teiste inimeste ja tänu teistele inimestele saavad muutused tekkima hakata, on ilmselge.
Kuid see kuidas teiste inimesteni jõuda ja kelle juurde koju tagasi tulla peale suuri kohtumisi, või kellega koos vankumatult minna olulisele kohtumisele, valitsejate ja Tegijate juurde.. seda kõike pole suurt isegi mõtet alustada unistama minumaailmas kui enda kõrval pole reaalset naist.

Mul on see mitte maiselt mõeldud ainult, vaid pigem vaimselt, et kui naise maailmast ei ole tuge, siis kelle maailma jaoks ja mis mõtte üldse midagi teha on?

mina ei näe suurt mõtet, sest jumal ka ei saa armastada ju lõpuni inimest kes ei ole isegi ühegi…


 No nii, ma suure sebimisega siis lõpuks leidsin päris vahva koha, mis sai ära bronnitud - seega parem olge kohal!

Üritus toimub kesklinnas, vanalinna ääres, WW Passaazi - Türgi Kebabis (vana viru 10)
Broneeritud on baar, ülemine korrus, katuse veranda / chillout - (seal toolid, lauad jne). kellel on soovi siis kasutuses on ka paar korraliku vesipiipu.

Omad joogid võite / võiksite kaasa võtta mida iganes soovite - sööki ärge võtke kaasa, selle ostan ma eelnevalt sealt resto poole pealt. VB läheb ka grillimiseks.

Kuna baar on meie päralt, siis saavad need kes tahavad ka sealt otse jooke osta lisaks - hinnad on kõik allahindusega ürituse puhul.Kuid nagu ma ütlesin - võtke oma kaasa, on lubatud & on soodsam  :)

Kaasa tuleks võtta veel lisaks heale tujule ka vähemalt sümboolne 65 eeku mõningate kulude leevendamiseks, kõik mis üle selle panen siis sünnipäeva kassa arvele, pange kuskile ümbrikusse koos oma nimega, et sassi ei läheks :))


 Siinkohal toon ka näited kuidas lisavarast ( võiks öelda ka pahavara) Ämm lahti saada seda C:/PAKISTANI folderisse tõstes ning uud cracki mida vene hackerid on kasutanud.Naise moodimiseks.

Selgitame ka põgusalt miks kogu päev kasutamis kõlblikuks ja kalliks maksma läheb kui ei saada aru fundamentaalsetest erinevustest Operatsioonisüsteemi Naine ja Tööriista ning meelelahutus programmi Sõbratar vahel. Kui neid korraga jooksutada siis võib Riistvara Mees üldse läbi põleda liigsete lisanduvate resurrsie tagajärjel mis tihtipeale omavahel konflikti lähevad.

Pidi ka saadaval olema mustal marketil Naise kärbitud versioon ilma pahavara Ämmata kuid ma oma käsi pole selle külge veel saanud


Küsimused on mõeldud loomulikult vanematele inimestele, kellel on naised mitte aabitsad kuid nii mõnigi kysimus/vastus võib juba ka teie elust läbi tulla rate noored (mehed eelkõige, kuid ka naised)
:)
 

 Küsimused on:

   1. Millest sa mõtled?
   2. Kas armastad mind?
   3. Kas ma näen paks välja?
   4. Kas sa arvad, et ta on ilusam kui mina?
   5. Mida sa teeksid kui siit ilmast lahkuksin?


Nende küsimustele vastamine teeb raskeks fakt, et kui natukenegi valesti vastata (näiteks tõtt rääkida vms) siis suuretõenäoususega ootavad sind ees suured vaidlused, tülid, seksivaba nädalavahetus, diivanil magamine vms. Seega *MEES* mõtlesin avaliku teenusena sinu huvides igat küsimust analüüsida ning välja pakkuda ka võimalikud vastused ;)
:D



.. mul vanaemal pesumasin katki ning mul sokke vaja pesta. Nu mis siis ikka, panin sokid supipotti keema, nagu ikke tehazhe...
[parandatud ver. ehk Ver 2 peale mälu selginemist]

Ennemuiste, vat juhtus selline lugu...


kõik ytlevad et see pole normaalne, kuid millex elu maha magada? ---- ::Teistele unetutele lugemiseks:: ---- " Muud uuringud on siiski näidanud, et pikaaegne magamatus pöörab segi inimorganismi võime glükoositaset ja insuliinitootmist kontrollida ja mõjub halvasti seedeelundkonna funktsioneerimisele, mis võib halvimal juhul viia püsivate tervisekahjustuste tekkeni, kui pikad unetusperioodid sagedasteks muutuvad." ---- There are roughly three different types of insomnia. Insomnia may be classified as transient, acute (short-term), and chronic. Insomnia lasting from one night to a few weeks is referred to as transient. This is generally the case for most people, as one often suffers from jet lag or short-term anxiety. If this form of insomnia continues to occur from time to time, the insomnia is classified to be intermittent. Acute insomnia is the inability to consistently sleep well for a period of three weeks to six months. However, after this time, the person does not experience insomniatic episodes. Insomnia is considered to be chronic, the most serious, if it persists almost nightly for at leas


Siin on link mis mängib enamusi sealseid esitajaid ilusti tagataustal sul.. (parem klõps "open in new tab" või "new window" )

Hyva Jõulasi!

Niih, kuna un jõulud tulemas,ning mul 5st piletist veel üks alles on siis mõtlesin selle järelejäänud 2 päeva Eesti vanima rock festivali passi (vb koos ööbimisega) sootsalt või ...mine tea ehk ka tasuta ära anda mõnele kenale rock muusikat armastavale neiule, oleneb tujust ning inimesest kes küsib. Ma pole juba mõnda aega nänni jaganud :D

Pileti hinnad on teistele 600 EEK või 800 EEKu koos magamisega kui omal magmiskott on olemas - juhuks kui te anyway thate tulla. Nood piletid on ikkagi odavad - arvestades neid kes seal mängivad, U.D.O. (kunagine Accept) - kui ma 12 olin (yle 10a tagasi..) siis juba tahtsin neid isiklikult kuulata, ning reisides kunagi nende kontserdile ei jõudnud :( Lisaks alternatiiv rokki Liquidolt kelle ainuke (piisavalt) kuulus laul on Narcodic. Samas Paradise Lost'i - The Emeny , Ning Mustasch - Parasite! tulevad kakindlalt ettekandmisele. Ning kes oma tukka täica segi raputada, neile peaks Broken Spine selleks täiesti sobima :)


Rate inimesed on alati vaevanud pead, kuidas siin kümnete tuhandete naiste vahel valida. Tooksin siin kohal väikse abi teadmiku just Sulle kallis rate.ee kasutaja kes ei suuda otsustada keremudeli või väljalaske aasta kasuks. Täenapäeva Eestis on saadaval nii head kodumaa toodangut kui ka eksootilisemat muu lääne toodangut lisaks rohkem ja rohkem on märgata ka idamaa mudeleid eesti tänavatel.

Alustame siis:


← eelmine 1 2 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.