saatmata vastus
40, Tallinn, Eesti

See, et läbi teiste inimeste ja tänu teistele inimestele saavad muutused tekkima hakata, on ilmselge.
Kuid see kuidas teiste inimesteni jõuda ja kelle juurde koju tagasi tulla peale suuri kohtumisi, või kellega koos vankumatult minna olulisele kohtumisele, valitsejate ja Tegijate juurde.. seda kõike pole suurt isegi mõtet alustada unistama minumaailmas kui enda kõrval pole reaalset naist.

Mul on see mitte maiselt mõeldud ainult, vaid pigem vaimselt, et kui naise maailmast ei ole tuge, siis kelle maailma jaoks ja mis mõtte üldse midagi teha on?

mina ei näe suurt mõtet, sest jumal ka ei saa armastada ju lõpuni inimest kes ei ole isegi ühegi naise silmis vääriline, täiesti vähese olulisuse ja väärtusega poolik organism.

Ainukene asi mis mind siiani elus hoidnud on, on lootus, et see on mingisugune müstiline trikk või maailmade raske olukord, karistus või treening, et tegelikult kuskil on kes mind väga väärtuslikuna näeb.

Kuid ega seda lootust, hoida, siis peab ju suutma ennast positiivsena hoida, kuid samas kuna peaaegu mitte midagi ei saa teha siis ei ole ka võimalust sinnamaani jõuda, et päriselt oleks maiselt võimalik ennast piisavalt korda saada, et silma jäämise võimalust isegi oleks.

Ja need inimesed, kellele ma neid asju juba rääkinud olen, enam ei saa olla ega ei ole need kes olla saavad need.
Sest esiteks peale nende asjade rääkimist, on mingid asjad eemaldatud mida reaalselt naisel vaja on mehe silmis (vb),
ja see siis on ja jääb "sobra tsooni" kirjaks.
// teisikorda nüüd üle vaadates ega ma eriti midagi erilist ei kirjutanud seekord isegi... kuid tunne oli ikka saelline.

ehk me siis saame, võime küll rääkida paljust, kuid Sul ei ole enam vaja põhjust mõelda (muretsevalt), et ma midagi mehe naise osas Sinu osas mõtleksin.

Et jah, selline olen ja olen muidugi veel mitu mind veel... kuid igaks juhuks ütlen. Vot millegist see tuli. Pole kindel mis sorti tundlikus või (m) argus see on.

Osa minust ütleb "seda kirja ära küll saada" ja teine osa ütleb "nu kuna nagunii ei saa olla, siis saada, selginduseks ikka hea"

-------

Urr, just siis kui mu sisetunne ütleb, et siin edasi enam ei ole rääkida
siis sa kirjutad just neid huvitavad asju ja .. nu et üldse vastad.

mingisugune imelik plokk on.
Ma nädalaid oodanud üldse, et saaks kuskiltki mõistliku vastust, peaaegu juba paaniliselt mõtlema hakates, et mingis vales paralleel reaalsuses ja

---

79 vaatamisi
 
Kommentaarid
Waffa 01.03.2017

" Smaile saavad kasutada vaid VIP kasutajad. "

ja kui ennast väga tugevalt leidnud oled, siis see üks raske asi, sest see just väga tugevalt vastupidi paistab või ei paista üldse.
on väga kindel, mida ise tean mida tegema pean, kes olen ja miks, kuid sellest väga vähe abi, kui seda rakendada ei saa, siis see avastus ja selgus pigem vangistab ja vangistab rohkem kui...

...siit päästab, sellest ainult teadvuse muutmine, kuid nendele tööriistadele lipipääsemine, mida vaja.. seda juba pea 7 aastat ja pole leidnud.. kuid küll leian, siis näeb mis saab..

juba minevikust tean, nendega saab armastust kinni ja lahti keerata, armuvalu unustada ja meelde tuletada, armastusest lahkuda ja armastusse astuda.
Kuid kui teatud asjadest välja astud ja edasi järgmise sammu tarvis pole plaani teinud sest kõik on laabunud.. siis võib päris totrasse olukorda kuskile parvega keset ookeani jääda.. nu ja siin ma hulbin.

Tegelikult enam mitte, pean uuesti suutma siit eemalduda, siin see viisnurk, viisnurgad mis siia sisse kodeeritud, ei mõju hingele hästi sest kellegi muu soovid on sinu ja su südame vahel ja kui olla habras neis asjades, igalühel oma nõrgad kohad olenemata milliste masinate draakonitega võitled... ja see minu nõrk koht, ... ja kasu, kasu sellest ikka oli seda, et sellest uuesti teadlikult aru sain, et nii ei saa.

Ise ei saa otsida, kui keegi tuleb siis tuleb, olgugi, et ei tule, ja ise kunagi ju soovisin, et ei tuleks, et siis esimene armastus saaks tagasi tulla, kuid ju seda ei tea kas see reaalselt selles ilmas üldse vajalik, võimalik või hea

hea-d-aeg-a *HEART*

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.