jälle kellegi ütlemine aga täpselt kui minu
50, Elva, Eesti

lisatud: 21.02.2006 - 21:34 Jeaa ! Ärge kunagi jätke ütlemata seda, mis on oluline ja mida te tõeliselt tunnete. Paljud meist teevad selle vea, et ütlevad "Ma oleksin pidanud ütlema..!" aga nad ei ütle ja nad ei ole seda varemgi teinud. Meie mõtted ja tunded on meie omad ja need on tihti suunatud teistele.
Enesevaenulikkus on see kui me hoiame enda teada asju, mis võivad meile olla olulised siis kui me seda välja ütleme. Ja valehäbi on see, kui me jätame ütlemata oma tundeid, mis on suunatud kellegile.
"Mitte kõike, mis on ilmsiks tulnud, ei saa muuta, kuid midagi ei saa muuta seni, kuni see on varjatud!"

4 vaatamisi
 
Kommentaarid
kurat333 06.11.2006

jah see on tõsi et tuleb õelda mida tunned.aga paistad et mina tegin seal vea et ütlesin mida tunnen ja arvan.paistab et olen väga hea sõbra kaotand.=`0(

armas-musike30 armas-musike30 16.02.2007

tuleb öelda avameelselt,või küsida avameelselt olles hingega asja juures,mite aga kuulujuttude põhjal mängida selgeltnägijat.Kui küsid avameelselt siis saad ka ausa vastuse)))

Kaunisloodus 08.06.2010

Ei talu küsimusele vastamist vastusega- "Ma ei viitsi rääkida". Samas kui vastus oleks olnud sama pikk. Ka kõige tähtsusetum asi sinu meelest võib küsijat vaevata ja temale on vastus tähtis. Olgu siis, et vastus mõnikord haiget teeb ja mitteteadmine oleks vahest ehk paremgi olnud.

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.