puuviljakook viskiga
63, Pärnu, Eesti

>LIHTNE JA MAITSEV PUUVILJAKOOK
>viski kastmes
>1 dl suhkrut
>4 muna
>2 dl kuivatatud puuvilju
>1 tl soola
>4 spl sidrunimahla
>pähkleid
>2 liitrit whiskyt
>
>Võta keskmise suurusega kauss. Kontrolli whisky kvaliteeti seda maitstes.
>Vala whisky detsiliitrimõõdunõusse ja joo. Korda. Pane elektrimikser tööle.
>Proovi uuesti kas whisky on ikka veel kvaliteetne. Sega 1 dl võid ühte
>suurde kaussi, lisa 1
>spl sukurt ja vahusta jälle. Maitse kas whisky on ikka
>veel hea, joo veel üks mõõt. Lhüllita mikser välja. Toksi kaks kanamuna ja
>valla kaushshi, koos kuivatatunud puruviljadegaa...
>Käivvitta mikser jälle... Kui need viljjad kuivutunud jäävad kaushshi külje
>kinni,
>tiri lahti kruffikeerajja abil. Maitshe shiis kas whisky on ikka veel
>kõlbbulik. Sciish scha lischad 2 dl soola või mischkit taolisht. Shee polle
>nii tähtish. Ploovi whischkyt. Lisha shidronimahhl, lisha üks õõks.
>shupi... lushikas... shukruth, või midagi, äsch... mida kuradit... Määri
>ahju. Keri ahhjuvorrm 220 kraadhi pääle, ära unusta miksherit vällja
>lhülittadda. Vishka kaushsh aknast väljja ja ...niishiish proovi sheda
>whischyt mish on veel järgi jäänud shinna paganama pudhelishe.
>Mine maggama... Kesh kurat tahab sheda
>puuviljakookhi...?
>

21 vaatamisi
 
Kommentaarid
watson69 13.02.2012

Pole olemas kehva viskit--on lihtsalt viskid, hääd viskid ja väääga hääd viskid:))
Kehva puuviljakooki olen kyll saanud--tõsi see oli ilma viskita:))

nevssven 13.01.2010

millal võiks kooki maitsta

marail marail 15.04.2010

ei saa kunagi lõpuni valmis, irw

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.