Elu läheb edasi.
33, Eisingen, Saksamaa

Loodan et teile meeldib siis ;) kui uue osa kohta teadet tahad, siis kommentaaridesse pane see kirja ;)

Ma seisan siin katusel, mõeldes veel ühekorra tagasi eelmisele kahele kuule, enne kui hüppan. Ma armastasin sind, Keith, kuid sina..

"Ei! Ära tee seda!" karjatab käre hääl tüdruku selja tagant, katkestades ta mõtted.
Neid pöörab pead, et vaadata, kes ta selja taga on. Ta näeb seal võõrast poissi ja ütleb paanikas: "Ära tule lähemale, ma olen otsustanud, ma hüppan ning ma ei taha et sina või keegi teine mind takistaks!"
"Okei, aga ma tõesti ei tahaks, et sa hüppad!" ütleb lühikeste tumedate juuste ning pruunide silmadega poiss, keda kutsutakse Genediks.
"Miks mitte? Sa ei teagi mind, sa ei pea hoolima, kas ma hüppan või ei!"
"Aga ma tahaks sind tunda ja ma olen kindel, et su vanemad ka muretsevad! Tule, anna mulle käsi!" vaevalt lause lõpetanud, astub Gened sammukese tüdruku poole, samal ajal kätt välja sirutades.
"Mu vanemad ei hooli minust, nendel suva, mida ma teen," ütleb ära nutetud silmadega Gethel kurvalt, korraks alla vaadates ning siis väikeste sammudega astudes poisi poole, kes teda takistas.


Gened haarab Gethelil tugevasti käest, et ta enam tagasi katusele ei jookseks. Võtab tal ümbert kinni ning tahab teda istuma talutada ühe pingi peale, mis seal lamekatusel on, kuid Gethel tõmbub eemale röögatades: "Ära puutu mind!" ta rebib end poisist lahti ja jookseb katuse ääre poole, kui Gened ta kinni püüab.

"Anna andeks. Ma luban, et ei puutu sind enam. Tule aind siia pingile. Istu ning kui sa oled valmis rääkima, mis juhtus, siis ma olen olemas ja kuulan sind."

Gethel puhkes lahinal nutma. Gened ei teadnud, mis teha kuid otsustas siiski tüdruku pead silitada. Imekombel ta ei tõmbunudki eemale, vaid kogus end ja alustas läbi pisarate jutuga.



See osa oli päris lühike, aga se eoli alles sisejuhatus kaa, jutt läheb edasi kui olen sanud 10 heaks kiitvat kommentaari ;) või 50+ skoori :)
et siis kommenteerige ja hinnake ;) Ka kriitika on oodatud, siis tean mis valesti teen ja mida muuta.. selle loo esialgne viga oli selles et vähe kirjeldasin Gethelit ja genedit aga selle ma parandan kunagi jutu keskel .. :P Hetkel ei osanud seda kuidagi sisse tuua.. :P
PS. Pealkiri sellel jutul vb muutub, see aind mingi esialgne labasus :D

405 vaatamisi
 
Kommentaarid
Teele 12.05.2009

No see on siis õige :P

-Kessu -Kessu 12.05.2009

on, suured tänud :):)

Teele 22.07.2008

hea(y)
Kirjuta edasi (aa) .
^^

-Kessu -Kessu 22.07.2008

no eks näha ole kas veel tuleb tahtjaid :D

Gert 22.07.2008

edasi:)

-Kessu -Kessu 22.07.2008

kui edasi kirjutan, kas sa jääd lugejaks?:D

-Kessu 22.07.2008

Kuna skooriks on 54 seisuga 22.07.08 22.56 siis tuleb uus osa teoreetiliselt kas homme hilisõhtul, või ülehomme päeval ;)

Gert 22.07.2008

jään jään aint palun anna teada kui uus osa:P

-Kessu -Kessu 22.07.2008

no ikka saab ;)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.