Kasutaja -Kessu päevik

-Kessu
33, Eisingen, Saksamaa

TÜDRUK:

Kui ma naeratan, tähendab see ilmselgelt, et ma olen õnnelik.. aga Sa pole ikka aru saanud, et ma oskan naeratada ka siis, kui ma tegelikult õnnetu olen. Ma arvasin tegelikult, et sa tead mind paremini, kui ma ise. Ma eksisin. Sa ei saa teada, milline ma olen, kui ma isegi selles eriti kindel pole. Ehhki ma ütlesin Sulle, et me ei saa olla enamat kui sõbrad, on mul ometigi praegu nii valus. Ma sain haiget ja Sina ei üritagi midagi paremaks teha.

See, kuidas me mõlemad olime just haiget saanud, oli kõige selle põhjuseks. Me olime kaks murdunud…


Hey, kallid lugejad. REisipäevik vahetas nime, sest ta pole enam tulevane vaid olevane. :D

31. juuli, ärasaatmispidu.

Kui kolm külalist kohale olid juba jõudnud, läks lahti diskussioon erinevatel teemadel. Ülikool, Muumi naiste-eelistus ja minu tissid! Ei andnud see minu rinnapartii kadedatele inimestele no kohe üldse rahu. Mina aga teatasin uhkelt: aga mina võin veel kunagi mõrvasüüdistusest pääseda nende tõttu, seega ma hoian nad alles!On ju seda ennegi juhtunud, et suured tissid päästavad.
Varsti jõudsid ka ülejäänud kaks külalist, kellele tehti lühiülevaade teemadest, mida arutanud oleme. Ja jälle me jõudsime minuni tagasi.
Ma proovisin sellele lõppu teha öeldes, et…


See oli tõesti päris huvitav. Väärib kohe eraldi lugu.

Niisiis, läksin poodi. Teadsin juba konkreetselt, millist tahan, sest oli varem välja vaadatud. Müüja üsna bravuurikas, aga vat ei mäletanud mind. Ometigi sõimas mind eelmine kord.
Astusin siis poodi sisse, tervitasin müüjat ning vaatasin kohvreid, et aega parajaks lüüa. Kuna enne mind olid kliendid, siis pidin ootama. Otsustasin ka õlakottidele pilgu peale visata, sest üsna räbal juba tegelikult teine. (Olemasolev siis) Nii mõnigi enamvähem okei jäi silma, aga enamvähem mitte-okei hind oli ka ja kuna ma siia selleks tulnud ei olnud, jätsin asja sinnapaika.

Läksin siis uuesti oma kohvrit noolima. Ma tahtsin…


Esmaspäev: Täna tuli lõpuks ometi uut verd siia turismitallu. Poiss. Minust mõned aastad noorem, umbes 14-16 vahel. Suhelda pole temaga mahti saanud, sest niisama just peale ei lenda: jou, kuidas läheb? Ja ise ta pole ka rääkima tulnud. Nojah, mis teha. Nagunii viimasel päeval, mis ta siin veedab, hakkame suhtlema, nii tüüpiline. Aga mine tea.
Pärast Yannicki hoidmist sain ratsutama. Harjutasin käte ja ratsmete õigesti hoidmist, mida Kathi mulle päev varem õpetanud oli. Umbes pool tundi ehk sõitsin ja harjutasin. Anna-Leena andis oma hinnangu, et asi on paremaks läinud. Nüüd oleks vaja Kathiga võtta teine peatükk: kannad. Need on mul ka…


Vaata täna õhtul kell 18.00 NoorteTV'd ja saa teada!
Lisaks saab näha üliarmsaid pehmeid kutsusid ning räägime ka filmikonkurssist, kust ka sul, aktiivne noor, on võimalik osa võtta! ;)
Nagu iga nädal, käisime ka seekord erinevatel üritustel reportaaže tegemas - neist saad aga aimu, kui vaatad meid täna kell 18!
Kindlasti ka uudised ja ChatTV, kus jällegi loosime välja auhindu!

Meiega saad suhelda meie msni aadressil, kuhu ootame ka auhinnamängu küsimuse vastust. msn@noortetv.ee
Sel aadressil saab ka tervitada, kuulutada, õnnitleda, tutvuda.

Vaata meid, kuula meid, võida auhind!


Tere, sõbrad!

Olen Sandra, NoorteTV'st. Mõned teist ehk teavad mind, ehk on näinud mind NoorteTV ekraanilt, teised, kes ei tea, saavad teada! :)
Kutsun teid osa võtma NoorteTV'st. Me ootame alati uusi liikmeid, et edastada teiste noorteni oma internetiTV. Nagu meie motogi ütleb: Internetipõhine telekanal noortelt noortele! Meie ülesandeks on pakkuda teletöö kogemust tegijatele ja huvitavat saadet vaatajatele. Ka sina võid tele tegemise protsessist osa saada! Selleks on kolm võimalust!

1. Infoks tartumaalastele:

Anna endast meile teada ja me võtame sinuga ühendust, kuna sa võiksid tulla meie koosolekule arutama, kuidas sooviksid meid abistada. Soolist ega vanuselist piirangut ei sea, kuid…


Sel pühapäeval ootab NoorteTV taas vaatajaid kell 18, oma algsel ja endisel aadressil!
Meil on huvitavad uudised, erakordsed intervjuud ning päevakajalised reportaažid.
Kokasaatesse oleme seekord kutsunud kõmulised kuulsused Arnold Oksmaa ning Onu Bella. Seda tasub vaadata, sest välja tulevadki nii mõnedki karmid saladused!
Programmi jääb lõpetama Chat, kus loosime välja järjekordse Pokeni. Selleks,
et see võita, jälgi hoolikalt me saadet, sest kui vastad küsimusele õigesti võib see saada SINU OMAKS! Lisa meid ka oma MSN'i, milleks on msn@noortetv.ee - Tervita, kuuluta, tutvu!


Lugege seda ja saate teada! ;)

http://blablabla.ee/Artiklid/artikkel/5231


Teisipäev: Mul lubati magada nii kaua kui ma soovisin. Magasin Eesti aja järgi kella 10ni. Ärkasin palavuse ja kuse häda peale. Mõtlesin, et peaks vist korda tegema end enne kui lähen alumisele korrusele kusele (üleval vetsu pole). Kammisin siis juuksed ja tõmbasin riided selga. Lootsin, et ehk on Alexandra köögis või midagi, et saan siis sööma minna. Ei olnud, ei saanud. Kuna nälg tahtis tappa otsisin välja oma leivakesed, mille olin mäkist kaasa võtnud, sest peremees ei tahtnud. Magustoiduks üks kit-kat, mille olin lennujaamast omale soetanud.
Mõni tund hiljem kuulsin laste hääli ning otsustasin alla minna. Leidsin eest vaid…


Välimust me kirjeldama ei hakka, sellega ei jõua me kuskile, sest kindlat malli, mille järgi otsida, mul lihtsalt pole! Kuigi tegemistelt võiks ta:

*Öelda enne uinumist, et armastab mind - kui teha seda ainult enne uinumist, ei kulu see väljend liiga ruttu ära:)
*Austada mu soove, isegi kui need võivad tunduda ebavajalikud, ebarealistlikud või naljakad
*Hoida käest kinni ka oma sõprade ees, vahel mind päris enda lähedale tõmmates
*Tajuda ära, millal on õige hetk suudlemiseks (turul, keset 80 aastaseid mutikesi või kaubanduskeskuses toidupoejärjekorras, ei ole see yldsegi hea mõte)
*Vahel üllatada millegi pöörasega - viia midagi uut tegema, selle asemel, et toas kahekesi romantilist…


← eelmine 1 2 3 4 järgmine
Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.