Elu läheb edasi. 2. osa
33, Eisingen, Saksamaa

Kui teadet tahad, pane kommentaari kirja ;) See tuleb vb hästinatukene pikem kui eelmine osa, kuid mityte oluliselt.. no elate yle ;) pmst see osa tuleb igavam ka kui esimene osa.. kuid ma luban et järgmise kahe osa peale (ei ole kindel kas just järgmises aga ylejärgmises kindlasti) läheb äkson edasi.. et kellel huvi järjekate vastu, soovitan edasi lugeda ja kui kahe osa pärast ikka veel igav on .. no siis ära loe jah :D

PS!: Ikka pole veel suutnud normaalsemat pealkrija välja mõelda, kellel ettepanekuid on, ladugu letti :D

                                         2 kuud tagasi..

Ma olen õnnelik. Me lähme Janari, Catelyni ning tema poisi Chrisiga topelt kohtingule. Poisid otsustasid meid üllatada, sellepärast ma ei teagi kuhu me lähme. Kohtinguni on veel tund aega, ma ei jõua enam oodata. Meenutan miks mulle Janar üldse meeldima hakkas. Võib-olla sellepärast, et tal on nunnud sinised silmad, heledad poolpikad juuksed ja ta on minust 20cm pikem. Ta oskab alati nii armsaid asju öelda ning mõistev olla. Ta räägib tihti oma tunnetest, mis teeb ta teistest poistest erinevaks. Ta ei sunni kunagi midagi peale ja on minuga arvestav. Meil on pidevalt käinud läbi teema "seks", kuid ta ütleb alati, et see juhtub siis kui mina selleks valmis olen. Kas mul pole mitte mõistev poiss? 

Getheli mõttelõnga katkestas uksekell, millele ta ka kohe reageeris.

See on kindlasti Janar.

Tüdruk avas ukse ja sai kinnitust, et ei olnud eksinud.

"Tsau!" lausus poiss oma kallimale, astus sammu tema poole, võttis ümbert kinni ja suudles teda õrnalt.
"Oota ma võtan enda koti ja tulen," ütles Gethel noormehest lahti lastes.

Gethel võttis enda koti ja nad läksid auto juurde. Janar tegi uksed lahti ning mõlemad istusid sisse.

"Turvavöö, Kallis!" tuletas viimane Gethelile meelde.

Neid ainult naeratas selle peale ja nad sõitsid kino ette.

"Kas me lähme kinno?" küsis neiu noormehelt imestades.
"Jah, Catelyn ja Chris juba ootavad."

Astusime autost välja, Janar lukustas uksed. Ta haaras mu käe enda pihku. Nägime Catelynit ja Chrisi. Lehvitasin neile oma vaba käega. Kui jõudsime nende juurde, lasin ma Janari käest lahti ja kallistasin mõlemat korda mööda. Nüüd võisime pileteid ostma minna. Poisid tegid välja nagu tõelised härrasmehed. Liikusime kino saali poole. Saali jõudes istusime kohtadele ja ootasime filmi algust. Viie minuti pärast algaski film, mille poisid valisid. Poiste kohta päris hea maitse. Mingi komöödia, kuigi neil oli valida ka päris mitme õuduka seast, aga nad on toredad ja arvestavad meiega ka. Algus-subtiitrid jooksid ekraanil kui Janar pööras mu pead ja suudles mind. See oli küll armas ja mulle tõsiselt meeldis, aga film jäi mulle segaseks tänu sellele. Mul on sellest üsna kahju, sest seal mängis mu lemmik näitleja Ashton Kutcher, aga Janarile on selline asi andestatav. Nagunii tuleb see film varem või hiljem ka telekasse.
Peale filmi viis Janar mind autoga koju. Suudles mind hüvastijätuks ja ma astusin autost välja. Ta lehvitas järgi. Niii armas temast.

"Ja kust sina tuled, noor neiu?" küsis ema tõredalt, kohe kui Gethel oli üle lävepaku saanud.
"Me käisime Janari, Catelyni ja Chrisiga kinos vaid."
"No selge, Janar on jah.. tore poiss," ütles ema hajameelselt, "kuid mul on sulle halbu uudiseid!" lausus ema kurvalt samal ajal pilku põrandale heites.

276 vaatamisi
 
Kommentaarid
Gert 23.07.2008

hea jutt ja kindlasti jätka ootan huviga(Y)
ja anna teade ka palun kui valmis(A)

-Kessu -Kessu 23.07.2008

jätkan :)
no ikka saab :)

-Kessu 23.07.2008

gaash kas see osa oli tõesti nii sitt, etkeegi ei näita entusiasmi yles uue osa vastu?8-)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.