Veevalaja ajastu
63, Tallinn, Eesti

Inimkond on siirdumas Kalade ajastust Veevalaja ajastusse. See on põhjustatud Maa telje aeglasest ja püsivast võnkumisest mida nimetatakse pretsessiooniks. Maalt vaadatuna tingib see tähtkujude, mille taustal Päike kevadisel võrdpäevsusel idast tõuseb, näivliikumise. Päikese tõusu ajal tõusukohas nähtav tähtkuju vaheldub umbes iga 2100 aasta järel. Kui eelneva 2100 aasta kestel tõusis Päike Kalade tähtkujus, siis nüüd on tõusupunkt nihkunud Veevalaja tähtkujusse.

See saab olema kogemuste, asjatundlikkuse ja laienemise aeg. Võtmesõnaks saab õitseng ning see on lakkamatu inimestel, kes eelistavad olla läbitungivad, ettevalmistunud ja sihikindlad. Kuid õitseng tuleb vaid neile, kes on usaldusväärsed, toimekad, rahulolevad ning järjepidevad. Üldiselt põhineb kõik pühendumusel. Kui sa teed midagi hingega, ühildud sa kogu maailmaga. See saab sinu omaks!

Kuidas saavutada rahulolu, miks me ei lepi eluga sellisena, nagu see on. Rahu toob omaksvõtmine, tunnistada tegelikkust sellisena, nagu see on, on väga suur pingutus, sest see nõuab vanadest mõttemustritest ja käitumisharjumustest loobumist, see nõuab illusioonidest lahtilaskmist ja valmisolekut seista silmitsi kaotusvalu ja pettumusega. Pööre paremuse poole saab tulla alles siis, kui lõpetame võitluse enda sees. Kuidas me enda sees võitleme? Me keeldume reaalsust tunnistamast kui see ei meeldi meile. Kõige raskem on toime tulla eneses pettumisega ja siis otsitakse süüdlasi mujalt. Inimene võib eksida ja ka valu ja pettumused on läbi elamiseks, mitte kõrvale heitmiseks ja teesklemiseks.Andestada tuleb ka iseendale, et jätkata oma teed kogemuste ja tõe leidmisel, et olla kohal praegu ja elada oma elu, mitte seda kulutades. Olukorraga leppides,lõdvestunud ja võitlusest loobnuna, märkad, et lahendused jõuavad ise su juurde ja õiged uksed avanevad just õigel ajal. Me ei saa kontrollida elu, elu kontrollib meid.

Veevalaja ajastul ei ole saladusi! Info on kõigile kättesaadav. Me vajame MÕISTUST, et kasutada seda informatsiooni. Intellektuaalsusest üksi ei piisa. Meil on vaja uut sidet oma intuitsiooni, emotsioonide ja instinktidega. Meil on vaja laiendada oma südame ja teadlikkuse tunnetust, olla tasakaalus ja rohkem kontaktis oma hingega. Näita tarkust läbi oma tegude. Ei ole oluline õppida iseendale, teada tõde vaid iseendas. Tõeline väärtus tuleneb tõest, mis on pandud praktilistesse tegudesse, sisemisse kaliibrisse ning sinu meele ja südame kvaliteedist. See on tervikliku inimese profiil. Me vajame võimet ligi pääseda oma tegudele ja nende tagajärgedele ENNE, kui me neid sooritame. Tuleb lähtuda sellest, et iga meie tegu saab tuntuks ning paljastab meid. Ainult siis saame me mõista, et meie sõna, mis on täidetud tegudega, on meie ülim kingitus ja vägi. Iga inimene peab tunnistama vastutust kõrgendada ja toime tulla iseenda teadlikkuse seisundiga ning laialt levinud ja konstantse stressiga, et jõuda tegudeni ning teha otsuseid ulatuslikus ja muutuvas probleemidekeerises.

Elektrooniliste masinate tehnoloogia toob meile vaid rohkem informatsiooni, rohkem valikuid, rohkem kontakte ning keerukust. See tõukab meid välja kõigist vanadest isiksuse lähtekohtadest – kodust, ümbruskonnast, riigist, väärtustest ja looduse loomulikust elurütmist. Meie vanad isiksust määratlevad nurgakivid lagunevad ning meid ootab ees tohutu identiteedikriis. Me võitleme, lükkame edasi ja fantaseerime rohkem, varjudes tõe ja reaalsuse eest. Me ei vaja uusi valikuid. Me oleme valikutest üleujutatud. Meil on vaja kõrgendatud võimet TEHA valikuid. Me ei vaja rohkem infot. Me vajame tarkust kasutada kogu informatsiooni. Me ei vaja uut religiooni. Meil on vaja dharma kogemust, mis loob hingelise võime käituda, uskudes oma tõekspidamisi

Seksi kinnisideel ei ole enam kohta. Enam ei otsita rahuldust läbi füüsilise vahekorra. Muutub automaatseks leida rahuldus läbi enesetunnetussüsteemi.

Mehed ja naised hakkavad silma paistma sellise väärikuse, pühendumuse, ülendatuse ja eneseaustusega, et inimese iseloom saab olema lummav. Mitte ainult see, kes on valmis, ei naudi ja taipa, vaid TAIPAMINE saab olema nii sügav, et ükskõik mis hävitav ahvatlus teise inimese poolt ei toimi.

Aeg muutub ja inimesed ootavad, et nad täituksid puhtuse ning vagadusega, individuaalsuse ja reaalsusega. Nad ei taha enam kogeda duaalsust

Ma ei taha mitte kedagi, sest ma tahan kõiki. See kontseptsioon on väga keeruline. Me saame iseenda meistriks läbi teenistuse, läbi oma iseloomu, pühendumuse ning kõige võimasama asja, mis inimestel on – meie hiilguse. Meie isiklik sära on tänapäeval kõige vajalikum. Ning meie projektsioon, mis toob meile rahulduse, teostumise ja innustuse, on meie suursugusus. Me tegutseme üllalt, armuliselt, lahkelt ja kaastundlikult. Need on meie põhiväärtused. Meie tulevikust saab meie TUNNETUSSÜSTEEM. Ning läbi tunnetussüsteemi oleme me energiast üleküllatud, puudutades inimeste südameid ja tundes nende tundeid ning täites nende tühjust. Me teeme suuri tegusid ning meie voolavus täidab tänulikkusetunde teiste südames. See saab olema uut laadi suhe.

7 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.