' Inalcanzable. ' 2.#
29, Kambja, Eesti

"Kutse peole."

Ronda vaatenurk:

„Tead, see Kätlini sõrmus on päris lahe. Peaksime endale ka uued muretsema,“ lobisesin ma ning tõusin püsti. Meie neljas tund oli lõppenud ja algas söögivahetund. Haarasin oma õpikud kätte ning Marge ees tippisin klassist välja. „Ärge unustage kindlasti töövihikust ülesannet nelikümmend neli teha!“ hõikas veel eesti keele õpetaja järgi, kui me seljataga klassiuks kinni vajus.

„Mis me täna sööme?“ uuris Marge ning köhatas. Ta tõmbas käega läbi oma juuste ja naeratas vastutulevatele õpilastele. „Röstsaiad ja pähklikreem,“ teatasin ja avasin oma kapiukse. Marge tegi ka enda kapiukse lahti. „Mul on kummikomme ja Sprite’i,“ sädistas ta. Võtsin oma lõunakarbikese välja, sulgesin kapiukse ja toetusin mugavalt vastu seda. Avasin karbi kaane ja võtsin röstsaia välja.

Määrisin pähklikreemi saiale samal ajal, kui Marge kummikomme sisse ahnitses. „Rahune tüdruk, sa pead mulle ka midagi jätma,“ naersin ma ja astusin sammu kappidest kaugemale. Kuna koridoris liikusid ringi üksikud inimesed, seisin ma julgelt peaaegu keset koridori, pähklikreemiga võileib käes.

„Tead, me peaks midagi huvitavat ette võtma, täna on ju reede,“ sügas Marge kukalt ning avas taas oma kapiukse. Ta viskas oma kommipaki sinna sisse ja võttis joogipudeli välja: „pealegi, Stiina rääkis, et selle uue tüdruku, Macky vist jah? Tolle juures pidi mingi istumine olema.“ Noogutasin talle nõusolevalt ja jõllitasin oma pähklikreemiga saia. Korraga jooksis keegi mulle otsa, mu sai vajutati lörtsti pluusile ja ma kukkusin pikali, keegi võõras minu peal.

Vaatasin talle suurte silmadega otsa, poiss kukkus vabandama ning üritas end kiirelt püsti ajada. Vaatasin vist oma elu ilusamatesse sinistesse silmadesse ja ei pannud tähelegi, et lamasin maas üksinda keset koridori. Punastasin, kui kutt mulle oma käe ulatas ja naeratas. Haarasin ta aitavast käest kinni. See oli nii soe ja pehme ja..

„Sorri, et ma su särgi ära määrisin,“ naeratas ta, paljastades oma valget hambarida. „Mhhm,“ piiksatasin hämmeldunult ja mu näol oli totakas naer. „Ehk saan selle kuidagi heastada.. Minu ja mu õe juures on pidu. Sa oled kutsutud, võid sõbranna ka kaasa võtta,“ tegi ta mulle silma. „Mhhm,“ noogutasin aeglaselt pead. Poiss ainult muigas ning läks edasi. Marge tuli minu kõrvale, võttis mu särgilt röstsaia ja viskas selle prügikasti.

„No näed, me oleme peole kutsutud,“ kiljatas ta naerdes. Mu silme ees oli ikka veel kuti ilus naeratus ja tema sügavsinised silmad. „Hallo, maa kutsub Rondat?“ koputas Marge mulle õlale. Raputasin pead õrnalt ja tundsin, kuidas käed pähklikreemiga koos olid. „Õhh, väkk, mu särk on nüüd rikutud,“ hädaldasin ma ja vaatasin oma valget särki, millele suur pruun latakas peale oli surutud.

„Don’t worry, mul on teine särk ka kapis,“ naeratas Marge ja läks oma kapi juurde. Ohates pühkisin oma kreemised käed enda ilusasse särki. Marge tiris oma kapist välja ühe pluuse. „Sel kutil praegu vedas, et sul uus särk mulle anda on, muidu peaks ta enda särgi mulle andma!“ torisesin ma, haarasin sõbranna käest pluusi ja tatsasin pahuralt vetsu. Tõmbasin oma plekiga särgi kiirelt seljast ja asendasin selle Marge omaga. „Kuule, see on ju minu oma!“ tõstsin häält.

Marge kehitas vaid süütult õlgu. Raputasin lõbusalt pead. Vaatlesin end peeglist ja muigasin. Marge sättis oma juukseid mu kõrval. „Päris hästi sobib, ma pole ammu kandnud seda,“ kergitasin ma kulme, tõstsin särgiotsa üles ja vaatasin oma uut neeti.

„Nooh, mis sa arvad?“ küsisin sõbrannalt sädistades. Marge suunas oma pilgu mu nabale. Ta silmad läksid suureks. „Issand, kui nunnu!“ kiljatas ta lapselikult. „Jaa, see sobib nii hästi,“ naeratasin ma õnnelikult ja lasin pluusiotsal alla langeda. „Kuule, kes see tüüp üldse oli?“ kortsutasin kulmu ja lükkasin juuksed üle õla.

„Hmm,“ mõtiskles Marge ja vaatas mulle uuriva pilguga otsa. „Stiina mainis midagi, et Mackyl on ka vend.. mingi.. ee.. Jes või Jesse või keegi selline, et nad tulid koos siia kooli. Äkki siis tema?“ arutles ta. Noogutasin. „Võimalik ja, kuna ta ju ütles, et minu ja mu õe juures ja kuna nad mõlemad uued on, siis ehk nemad. A mis klassis see Macky käib nüüd?“ tõmbasin keelega üle huulte.

„Üheteistkümnendas. Ja see Jesse või see käib kaheteistkümnendas. Minu meelest ma sain nii aru, et ta on Sethi parim sõber,“ ohkas Marge õnnetult. „Piff, ära muretse, küll saad Sethi tähelepanu ka,“ naeratasin talle lohutavalt ja patsutasin sõbranna õlga. „Loodame,“ muigas ta vastuseks. Tunnikell helises, tormasime kiirelt vetsust välja, otsisime kapist oma bioloogiaks vajalikud asjad ja kekslesime klassi.

__________________________________

Kirjutame korda-mööda : üks kord Marge (u/-Merkkz) teine kord Ronda (u/-Broken).

( Teise osa kirjutas u/-Broken)

Kes tahavad teadet - küsige kommentaarides. Jagame! ;)

Hinnake & kommenteerige! :)

59 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.