Meie elu :Võiste !
47, Pärnu, Eesti

SAADA SÕBRALE
Sinu nimi või e-mail:
Sõbra e-mail:
Palun sisestage turvakood: 1x1t.gif



Suurenda Tahkuranna kooli lapsed peatuses kojusõiduks bussi ootamas, neist kihutavad kiirust aeglustamata mööda nii suured kui väikesed autod.
Tagasi Edasi 1/1

Tahkuranna kooli lapsed peatuses kojusõiduks bussi ootamas, neist kihutavad kiirust aeglustamata mööda nii suured kui väikesed autod.

foto: Ants Liigus


Tahkuranna kooli lapsed peatuses kojusõiduks bussi ootamas, neist kihutavad kiirust aeglustamata mööda nii suured kui väikesed autod.
Ants Liigus

Tahkuranna koolis loodetakse looja peale

(6)

29.12.2011 08:50

Urmas Hännile, toimetaja

Kommenteeri | Prindi

Tahkuranna kooli õpilaste pärast südant valutavaid inimesi teeb ärevaks laste ohtlik koolitee: haridustemplisse jõudmiseks või sealt minnes tuleb enamikul õpilastel ületada väga tiheda liiklusega Via Baltica.

„Pärnu–Riia maantee Tahkuranna kooli juures asuv lõik on väga ohtlik, eriti pimedal ja libedal ajal, sest siin ei vähenda ükski auto kiirust: rekka’d ja Läti ning Leedu numbrimärgiga autod kihutavad siit täiel kiirusel läbi,” kirjutas Pärnu Postimehe toimetusele Võiste elanik Kuldar. „Äkki oleks võimalik sellele teelõigule paigaldada täiendavad liiklusmärgid või teha vöötrada?”

Probleemi olemasolu tunnistas ka Tahkuranna lasteaia-algkooli juhataja Krista Saarse. Küll ei ole tal usku, et liiklusmärkide lisamine aitaks kihutavaid juhte ohjeldada ja muuta liiklust Via Baltica Võistet läbival lõigul praegusest ohutumaks.

„Siin on üles pandud märgid, mis ei anna midagi, sest kui siin hakkavad teatud kellaajal voorima rekka’d, siis vastavad liiklusmärgid ei häiri minu meelest kedagi, kõik kihutavad ikka oma kiirusega,” nentis Saarse.

14 vaatamisi
 
Kommentaarid

Kommentaare veel ei ole.
Lisa kommentaar, ole esimene!

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.