Kristel Leppik Kaia Kalmus'e kohta
36, Kuressaare, Eesti

 • Conversation started 7. oktoober
 • 7.10.2013 17:22

  Kristel Leppik

  Tere

  Juhtusin täiesti puht juhuslikult võiks öelda, et isegi kogematta avastama, et preili Kaia on endale vist kellegi leidnud? u aasta tagasi käis minu mees purjus peaga Kütimäel Magas sinu väljavalituga, kusjuures tal olid veel päevad ja sai sealt endale tripperi :S Loomulikult ei süüdista ma ainult seda litsi, keda on pannud pea iga Põltsamaa piirkonna meesterahvas, et ka minu mees on vägagi süüdi, et nii käitus, kuid sellel noorel naisel puudub igasugune eneseväärikus. Kui näeksite neid kirju, mida ta saatis mu mehele eelmisel suvel.....uskumatu inimene. samas laigib ja komenteerib, kui mees pani fb-sse üles, et on suhtes ja kui teatas, et saab isaks jne. Igale sellisele postitusele pani like ja komenteeris, seega teadis, et mees suhtes, kuid ikka....... Ilmselt kui mina ei oleks sellele tütarlapsele helistanud ja teatanud, et ta kannab endas haiguseid, siis oleks ta vist siiani edasikandja....... Ma siiralt loodan, et ta on end terveks ravinud ja õppinud sellest, et ei tasu igasugustele jalgu laiali ajada, sest ilmselgelt pidi ta ju ise ka kuskilt need hagused endale saama. Minu andmetel ei põdenud ta ainult tripperit vaid seal oli ka muud. Tean, et see ei ole teie asi, kuid siiani kripeldab see mul sees ja lihtsalt ei ole selline, kes vägivallaga asju lahendab jne, aga samas on suur suur kiusatus temaga mitte hästi käituda.......... Ma lihtsalt tahtsingi Teile sellest kirjutada, kuigi see minu sisemust kergemaks ei teinud, kuid natuke parem hakkab ehk ikka...............

 • 7.10.2013 19:48

  Kristel Leppik

  Ei järelda,tean kindlalt ja olen näinud! Minu mees ei ole ainuke,kes nakatus

  Neid kutsutakse 6ed puugid

 • 7.10.2013 19:57

  Kristel Leppik

  Conversation started 1. jaanuar Kristel Leppik 1.01.2013 11:33 Kristel Leppik Kle sina tütarlaps!!!!!! Nagu aru saan, siis sind häirib, et räägitakse sinu arsti juures käimistest jne`????? Tead mis aga mind häirib, see et magad süüdimatult meestega, teades, et nad on suhtes ja neid ootab kodus keegi.....pean silmas oma meest! Kas sul siis sõesti eneseväärikust nii vähe, et sul pole vahet kellega magad ja oled? Või on sul haigus, nimega nümfomaan???????? Sa ole õnnelik, et sulle teada andsin, et võiksid arsti juurde minna, et sinuga pole kõik korras ja nagu aru nüüd saan, siis sa nagu polegi sinna jõudnud? Kuidas on võimalik, et noor naisterahvas käitub nii süüdimatult? see on ju sinu tervis ja tulevik? Uskumatu käitumine tõesti. Õnnelik peaksid olema, et olen suht rahuliku meelega ja sa peksa pole sellise asja eest saanud, usun et on veel naisi, kes sind taga otsiksid!!!!!!! Kristel Leppik 1.01.2013 11:36 Kristel Leppik ja seda kaa veel, et tahan nüüd teada, kuidas sul siis on need lood selle arstil käimisega, et mis siis sulle nagu tegelikult öeldi ja räägiti! Kaia Kalmus 1.01.2013 11:36 Kaia Kalmus ma tegelt ka käisin arsti mul on isegi paber alles mis ma visiidi eest maksin ja ma pean uuesti minema ma ei valeta selle koha pealt ja kui ma tahan oma haigusest lahti saada siis ma käin arsti juures ja võtan rohtu ka mis ma nüüd järgmine nädal välja ostan Kristel Leppik 1.01.2013 11:37 Kristel Leppik miks sa siis getterile ütlesid et järgmine nädal kindlasti lähed, sa ei leia, et sa räägid ise endale vastu ````????? ja mille vastu sa siis rohtusid saad, kui väidad et sul pole mingit haigust jne??? Mis haigus sul siis avastati? Kaia Kalmus 1.01.2013 11:41 Kaia Kalmus ma pean uuesti minema ja ma lähengi järgmine nädal uus proove andma ja nad ei öelnud seda veel mis haigus on Kristel Leppik 1.01.2013 11:42 Kristel Leppik kuidas see võimalik on?????? Sulle kirjutatakse rohud aga mille vastu, seda ei tea????? Sa nagu ikka saad aru, et mul veidi rohkem haridust ja elukogemust? Kaia Kalmus 1.01.2013 11:42 Kaia Kalmus nojh Vali emotikon

 • 7.10.2013 20:15

  Kristel Leppik

  Jah, ma ei õigustagi teda, ei ole ainult Kaia süüdi. Pettis ja sai ka karistuse, ehk siis haiguse jne. Jumal tänatud, et see nii ruttu välja tuli ja mina olles 5.dat kuud rase endale midagi külge ei saanud

  Aga tahan jõuda sinnani, et noor tüdruk, ilma eneseväärikuseta ja mis kõige hullem, tundub, et ka ilma hügieenita

 • 29. oktoober
 • 29.10.2013 16:21

  Kristel Leppik

  Tere, Teada ma leian , et ma ei pea sulle mitte midagi tõestama ja selgitama. Minu eesmärk sai vist saavutatud. Tundub, et sind siiski kripeldab see teema? Minu mees ei ole selles suhtes lits. Tegi korra ja ei õigusta jne. Oli loll ja pettis süüdimatult, aga sai ka korraliku karistuse, ehk endale haiguse. Peale seda pole ta kordagi ühegi naise poole isegi vaadanud ja tean seda, mitte et oleksin sinisilm vaid nii on! Ja seoses minu armukadedusega. Ma tõesti ei ole seda. jah olin küll pettunud ja sain haiget aga ei armukade ma ei ole ja seepärast et pean ennast sellest Kaiast sada korda paremaks ja seetõttu ei ole mul mingit hirmu ega kadedust, sest see oli ühekordne asi ja purjus peaga. Mina leian, et mul on eneseväärikust, mind austatakse, minu elus on olnud ainult kaks meest ( olen 28 a vana) Mind ei hüüta puugiks, mind ei mõnitatud ja noritud koolis, et olen haisukott v räpakott nagu teda. Ma leian tõesti, et olen temast sadu kordi parem, seega pole põhjust armukadetsemiseks. Ma siiralt loodan, et see oli ka talle suur õppetund. Kui ikka nii noor tütarlaps ei tea ei hügieenist, ei puhtusest, ei kaitsevahenitest jne. mitte midagi, siis anna andeks, aga kas ikka on tegu normaalse ja korraliku naisterahvaga? ma saatsin sulle minu ja kaia vestluse, seal oli selgelt kirjas, et jutt käib suguhaigustest. Kui tema seda eitab ja väidab vastupidist, siis on selge, et tal pole siiani enda vastu austust. Võiks ju olla aus ja eluga normaalselt edasi minna. Fakt on see, et minu mees sai temalt tripperi ja tema ei ole ainuke. Pool Kütimäe küla meestest on olnud hädas sama asjaga. Mina olin see, kes talle helistas ja ütles, et ta kannab suguhaigust, millest tema väidetavalt ei teadnud midagi, seega hallooooo, naisterahvas, kes elab aktiivset suguelu ja ilma kaitsevahenditeta, peaks ju ennast kontrollima`???? Minu meelest ei ole siin midagi imelikku. Mina näiteks käin aastas vähemalt korra naistearsti vastuvõtul, mitte küll haiguste pärast aga konrtollis ikka. Mul on enda vastu ehk niipalju austust, ei tea aga midagi siin häbeneda ei ole ma vähemalt leian nii. Häbenema peaks hoopis see, kes ei käi reguraalselt arsti vastuvõtus. Muide olin ka see, kes talle andis arsti numbri. ja tead, kui ma teda seal maximas näen, küsin talt kohe järjekorras olle, et miks ta salgab ja sinuga aus ei ole. Minu eesmärk oli see, et kui see kõik toimus ütlesin talle otse, et kui kuskilt kuulen, et tal tekib suhe, siis ma teavitan ta partnerit. Kui oleksin tahtnud oleksin juba ammu ta elu põrguks teinud, kui oleksin ta peale armukade, aga ei ole. Ja loomulikult mis siin salata, eks minu puhul lööb välja ka naiselik õelus ja seda ei saa mulle küll pahaks panna. Eks see on sinu enda asi, mida usud v mitte ja loomulikult, kui oled nii armunud, siis usud ju oma väljavalitut, seda ei saa sulle pahaks panna.........Mina andestasin oma mehele just sellepärast et ta oli ise muga aus, tunnistas üles ja sai haiguse. Sinu naine aga seevastu on minu jaoks ausalt mitte keegi. Ma leian, et ta ongi lohtsalt nii loll ja sinisilmne. Olen näinud neid kirju, mis ta saatis üleeelmine suvi pm iga päev mu mehele, et mis teed, meil Teelega igav, tule meid lõbustama jne. Minu jaoks ongi asi selles, et ta teadis, et janekil on naine, et ta saab isaks jne. aga see ei takistanud teda. Ütlen veelkord, ei õigusta oma meest, aga Kaia oleks pidanud ei ütlema, mitte päevade ajal seksima võõra mehega, ju siis oli nälg ikka nii suur? Kui helistasin talle ja küsisin, et kuidas mu mees oli vastas ta mulle, et noh normaalne....no kuule, milline korralik naine nii teeb??????? Tee ise oma järeldused, mina ei hakka sulle midagi tõestama vähemalt mitte siin fb-s aga kui vaja tule Põltsamaale saame kokku võtad Kaia kaasa ja siis räägime Tahan näha, kas ta ka siis eitab ja salgab, kui tal midagi varjata ei ole, siis peaks ta ju sellise asjaga nõus olema ......

Kristel Leppik

kuule tead ma ei viitsi seda jama enam ajada. Jah oleks pidanud kasutama ja oleks pidanud üldse oma riista püksis hoidma ja oleks pidanud hoopis kodus olema jne jne. Mis see eietamine siin enam aitab? fakt on see et tegu on tehtud ja haigus saadus. Mina isiklikult leian, et üks korralik tütarlaps peaks oma jalad koos hoidma ja ka arsti juures aeg ajalt kontrollis käima! Enese hügieen on puudulik, siis ega ei pruugi alati aidata ka see kaitsevahend!!!!

23 vaatamisi
 
Kommentaarid
lola 10.03.2014

hästi põhjalik!

Riivo Riivo 10.03.2014

on :)

Päevikud
Päevikute uuendamine toimub iga 5 minuti tagant.